. 3/4 OD x 48 Panjang Redline Gauge Kaca tube kaca redline

3/4 OD x 48 Panjang Redline Gauge Kaca tube kaca redline

Katerangan pondok:

Kaca Patalina Qingdao tiasa nawiskeun salaku Garis Beureum, Standar, Tembok Beurat, Tekanan Tinggi, Diaméterna ti 1/2″ OD ka 1 1/2″ OD.Selesai tungtung tiasa dipotong, taneuh, atanapi seuneu digosok gumantung kana aplikasi.Rating tekanan gumantung kana tungtung tungtung, diaméter, sareng panjang anu diperyogikeun.Tahan panas nepi ka 400 derajat centigrade (kaca borosilikat) jeung 1100 derajat centigrade (kaca quartz).

Kaca tetempoan tubular ogé ngaranna tube Kaca, pipe Kaca, kaca tetempoan tubular, kaca gauge tubular di loba nagara, bisa dibagi kana ukuran baku sarta ukuran témbok beurat nurutkeun ketebalan témbok.Kaca tubular ukuran baku ilaharna dipaké dina alat keur ngagolakkeun tekanan low, tank jeung sababaraha instrumen tekanan low lianna.Jinis témbok beurat cocog pikeun lingkungan tekanan tinggi, sapertos minyak bumi sareng cai, flowmeter gas atanapi wadah asam sareng alkali.
Bahan tina kaca tetempoan tubular
1) tabung kaca borosilikat
2) tabung kaca kuarsa
Borosilicate kaca tube na quartz tube kaca tiasa dianggo dina asam sarta media alkali, dina waktos anu sareng kaca borosilicate na kaca quartz bisa nanggung dina tekanan tinggi na lingkungan suhu.
Spésifikasi
• Bahan: gelas soda-kapur, kaca borosilikat, kaca quartz.
• Klasifikasi: baku, témbok beurat.
• ketebalan témbok: 1-30 mm.
• diaméterna jero: 1-100 mm.
• diaméterna luar: 2-150 mm.
• Panjangna: 30-300 mm.
• Max suhu gawé: 1100 °C.
• tekanan kerja Max: 400 bar.
Fitur sarta Kaunggulan
• lalawanan korosi
Bahan kaca gaduh sipat kimiawi anu stabil.Kami ngagaduhan kaca kuarsa sareng kaca borosilikat pikeun lingkungan kerja anu agrésif.
• suhu gawé High jeung tekanan
Kaca gauge tubular ukuran standar kami cocog dina henteu aya tekanan sareng lingkungan suhu rendah.Tembok beurat kaca gauge tubular kami tiasa dianggo aman dina tekanan tinggi sareng lingkungan suhu luhur pikeun waktos anu lami.
• Urang bisa ngagambar garis beureum dina kaca tetempoan tubular
Garis beureum dina kaca tetempoan tubular bisa nyieun tingkat cair leuwih jelas pikeun bacaan.
• dimensi tepat
Urang bisa ngaluyukeun kaca gauge tubular nurutkeun dimensi diperlukeun.Urang tiasa ngahontal ± 0,01 mm kasabaran pikeun aplikasi instrumen akurat.
• Gampang pikeun ngabersihan
Kaca gauge tubular tiasa dibersihkeun kalayan gampang ku cai.Kalayan beberesih anu cocog, kaca gauge tubular tiasa dianggo salami 10 taun.
Aplikasi
1. Parabot listrik rumah tangga
2. Téknik Lingkungan sareng Téknik Kimia
3. Cahayaan
4. tanaga surya
5. Instrumén rupa
6. Téknologi semi-konduktor
7. Téhnik médis sarta bio-rékayasa;
Tabung polikarbonat:
suhu gawé maksimum 120 ° C
bisa nolak asam lemah, basa lemah.
Bisa jadi konéng dina cahaya panonpoe lila


  • harga:AS $ 0,5 - 1000,0 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:1 sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / per Bulan
  • Biaya pengiriman barang:henteu gratis, biasana kuring tiasa nampi biaya pengiriman anu langkung mirah pikeun anjeun.
  • Waktos pangiriman:dumasar kana produk anjeun upami disaluyukeun atanapi henteu.
  • Rincian produk

    Kaca borosilikat

    Kaca aluminosilikat

    Kaca kuarsa

    Tag produk

    Kaca Patalina Qingdao tiasa nawiskeun salaku Garis Beureum, Standar, Tembok Beurat, Tekanan Tinggi, Diaméterna ti 1/2″ OD ka 1 1/2″ OD.Selesai tungtung tiasa dipotong, taneuh, atanapi seuneu digosok gumantung kana aplikasi.Rating tekanan gumantung kana tungtung tungtung, diaméter, sareng panjang anu diperyogikeun.Tahan panas nepi ka 400 derajat centigrade (kaca borosilikat) jeung 1100 derajat centigrade (kaca quartz).

    Kaca tetempoan tubular ogé ngaranna tube Kaca, pipe Kaca, kaca tetempoan tubular, kaca gauge tubular di loba nagara, bisa dibagi kana ukuran baku sarta ukuran témbok beurat nurutkeun ketebalan témbok.Kaca tubular ukuran baku ilaharna dipaké dina alat keur ngagolakkeun tekanan low, tank jeung sababaraha instrumen tekanan low lianna.Jinis témbok beurat cocog pikeun lingkungan tekanan tinggi, sapertos minyak bumi sareng cai, flowmeter gas atanapi wadah asam sareng alkali.
    Bahan tina kaca tetempoan tubular
    1) tabung kaca borosilikat
    2) tabung kaca kuarsa
    Borosilicate kaca tube na quartz tube kaca tiasa dianggo dina asam sarta media alkali, dina waktos anu sareng kaca borosilicate na kaca quartz bisa nanggung dina tekanan tinggi na lingkungan suhu.
    Spésifikasi
    • Bahan: gelas soda-kapur, kaca borosilikat, kaca quartz.
    • Klasifikasi: baku, témbok beurat.
    • ketebalan témbok: 1-30 mm.
    • diaméterna jero: 1-100 mm.
    • diaméterna luar: 2-150 mm.
    • Panjangna: 30-300 mm.
    • Max suhu gawé: 1100 °C.
    • tekanan kerja Max: 400 bar.
    Fitur sarta Kaunggulan
    • lalawanan korosi
    Bahan kaca gaduh sipat kimiawi anu stabil.Kami ngagaduhan kaca kuarsa sareng kaca borosilikat pikeun lingkungan kerja anu agrésif.
    • suhu gawé High jeung tekanan
    Kaca gauge tubular ukuran standar kami cocog dina henteu aya tekanan sareng lingkungan suhu rendah.Tembok beurat kaca gauge tubular kami tiasa dianggo aman dina tekanan tinggi sareng lingkungan suhu luhur pikeun waktos anu lami.
    • Urang bisa ngagambar garis beureum dina kaca tetempoan tubular
    Garis beureum dina kaca tetempoan tubular bisa nyieun tingkat cair leuwih jelas pikeun bacaan.
    • dimensi tepat
    Urang bisa ngaluyukeun kaca gauge tubular nurutkeun dimensi diperlukeun.Urang tiasa ngahontal ± 0,01 mm kasabaran pikeun aplikasi instrumen akurat.
    • Gampang pikeun ngabersihan
    Kaca gauge tubular tiasa dibersihkeun kalayan gampang ku cai.Kalayan beberesih anu cocog, kaca gauge tubular tiasa dianggo salami 10 taun.
    Aplikasi
    1. Parabot listrik rumah tangga
    2. Téknik Lingkungan sareng Téknik Kimia
    3. Cahayaan
    4. tanaga surya
    5. Instrumén rupa
    6. Téknologi semi-konduktor
    7. Téhnik médis sarta bio-rékayasa;
    Tabung polikarbonat:
    suhu gawé maksimum 120 ° C
    bisa nolak asam lemah, basa lemah.
    Bisa jadi konéng dina cahaya panonpoe lila


  • saméméhna:
  • Teras:

  • * Kaca borosilikat

    Kaca Borosilikat pikeun kacamata tetempoan sirkular atawa kacamata tetempoan tubular
    Kaca borosilikat mangrupakeun jenis kaca kalawan silika jeung boron trioksida salaku unsur kaca-ngabentuk utama.Kacamata borosilikat janten kasohor gaduh koefisien ékspansi termal anu rendah pisan, ngajantenkeun aranjeunna langkung tahan ka shock termal tibatan gelas soda-kapur.kaca borosilikat cocog pikeun dipaké dina lénsa kaca tetempoan,
    Kaca borosilikat nyaéta kaca ultra jeung jelas mibanda sipat termal jeung kimia alus sarta transparan beredar
    Parameter
    Diménsi (mm): 1200 × 600 ,1150 × 850 ,1150 × 1700. (ukuran séjén kana pamundut)
    Ketebalan anu sayogi (mm): 1mm-25mm, urang ogé tiasa nawiskeun upami anjeun hoyong langkung ketebalan.
    Kapadetan (g/㎝3 ) (dina 25 ℃): 2.23±0.02
    Ko-efisien ékspansi(α)(20-300℃): 3.3±0.1×10-6
    Softening titik (℃): 820±10
    Beda hawa idéntik (K): 100> 300 (Tipe Strengthening)
    Suhu kerja maksimum (℃): ≥450
    Réfraktif(nd): 1.47384
    Pangiriman cahaya: 92% (thickness≤4mm;91%(thickness≥5mm)
    Aplikasi
    Lensa kaca tetempoan sirkular
    Kaca borosilikat tubular
    Kaca alat sapertos tungku, microwave, kompor gas jsb.
    Industri Kaca kayaning kaca tetempoan, linings, jsb.
    Parabot cahaya (kaca pelindung pikeun sorotan kakuatan tinggi sareng lampu sanésna)
    modul photovoltaic
    saringan optik
    Bahan primér pikeun kaca tempered pinuh
    sipat utama
    stabilitas suhu luhur
    Kualitas permukaan anu saé
    Transparansi luar biasa dina rentang katingali, UV sareng IR
    Bisa ngawadahan
    Résistansi kimiawi tinggi
    Téknik lingkungan sareng rékayasa kimia (lapisan lapisan panolak, autoclave réaksi kimia sareng kacamata kaamanan);
    Kaca tetempoan sirkular kami diperyogikeun di sadaya daérah dimana pamariksaan visual prosés dina kapal kedah dipastikeun dina tekenan, dina suhu anu luhur atanapi dina paparan bahan kimia.Kacamata tetempoan ieu dijieun utamana tina kaca borosilikat, urang ogé ngahasilkeun lénsa kaca tetempoan jeung kaca alumino-silikat atawa kaca quartz atawa kaca inten biru.

    *Kaca aluminosilikat

    Aluminosilicate kaca keur boiler gauge kaca
    Alumino-silikat kaca utamana diwangun ku Si-Ca-Al-Mg jeung oksida logam alkali séjén ngaliwatan kombinasi rasio ilmiah, nu eusi K2O + Na2O ≤0.3%, milik non-alkali aluminium sistem kaca silikat, sanggeus perlakuan tempering suhu luhur kalawan résistansi suhu luhur, résistansi tekanan tinggi, résistansi asam sarta alkali jeung sipat fisik jeung kimia alus teuing séjén, nyaéta rupa-rupa kaca tekanan tinggi jandela material.It unggulan utamana dipaké dina pembangkit listrik, pétrokimia, pembangkit listrik nuklir, alat-alat Éksplorasi jero-laut sarta jenis séjén tina suhu luhur sarta tekanan tinggi uap pakét dina tekanan tinggi tingkat cai gauge jandela kaca.
    Fitur
    Warna: teu warnaan atawa rada konéng
    Wangun: buleud, rectangular
    Kapadetan: 2,62–2,67 g/cm3
    Transmissivity: 91.8%
    Indéks réfraktif: 1.5325 (konéng)
    Suhu kejut: ≤ 370 °C
    Suhu softening: ≥ 920 °C
    Kakuatan bending: 240-300 MPa
    Suhu kerja maksimal: 550 °C
    Tekanan tahan: 1Mpa-32.0Mpa
    Ukuran
    kaca tetempoan buleud: diaméterna: 8mm-300mm
    Kaca tetempoan sagi opat: 8mm * 8mm-300mm * 300mm
    Kaca tingkat gauge linier: Panjang Max 400mm
    Ketebalan: 2mm-40mm

    *Kaca kuarsa

    Kaca kuarsa pikeun kaca tetempoan tetempoan buleud atawa kaca tetempoan tubular gauge
    Biasana, kaca quartz anu lebur quartz nyaéta pamakéan lega di industri jeung home appliances.it mangrupakeun kaca consistant ampir murni silika dina formulir amorf, éta purity nepi ka 99.9% nurutkeun sarat.
    Kaunggulan
    Softening titik nyaéta 1730 ℃, lila-lila suhu gawé 1100 ℃, waktos pondok hawa gawé 1400 ℃
    Shock termal: Nyandak kaluar kaca ti 1100 ℃ tungku kana 20 ℃ cai, euweuh pegatna tilu kali.
    Transmisi cahaya katingali langkung ti 93%.
    Tahan korosi: kaca quartz tiasa dianggo dina asam sengit sareng lingkungan basa
    Sintétik Quartz Silika jeung Infrabeureum Optik Quartz duanana dipaké salaku kaca optik.

    Parameter:
    Harta nilai has
    Kapadetan 2,2 × 103 kg / m3
    Teu karasa 5.5 – 6.5 Skala Mohs 570 KHN 100
    Desain Kakuatan Tensile 4.8×107 Pa (N/m2) (7000 psi)
    Desain Kakuatan Compressive Leuwih gede ti 1,1 x l09 Pa (160.000 psi)
    Modulus Bulk 3,7×1010 Pa (5,3×106 psi)
    Modulus Kaku 3.1×1010 Pa (4.5×106 psi)
    Modulus ngora 72GPa (10,5 × 106 psi)
    Babandingan Poisson urang 0.17
    Koéfisién Ékspansi Termal 5,5×10 -7 cm/cm•°C (20°C-320°C)
    Konduktivitas Thermal 1,4 W/m•°C
    Panas spésifik 670 J/kg•°C
    Titik Lelembut 1683°C
    Titik Anil 1215°C
    Titik galur 1120 °C
    Résistansi Listrik 7×107 ohm cm (350°C)
    Sipat diéléktrik (20°C jeung 1 MHz)
    Angger 3.75
    Atenuasi sonic Kurang ti 11 db/m MHz
    Konstanta Perméabilitas (700°C) (cm3 mm/cm2 detik cm Hg)
    Hélium 210×10-10
    Hidrogén 21×10-10
    Deuterium 17 × 10-10
    Kakuatan 5 × 107 V / m
    Faktor Leungitna Kurang 4 × 10-4
    Faktor Dissipation Kurang 1 × 10-4
    Indéks Réfraksi 1.4585
    Constringence (Nu) 67.56
    Laju Gelombang Sora-Gelombang 3,75×103 m/s
    Laju Sora/Gelombang Komprési 5.90X103 m/s
    Neon 9.5×10-10
    Aplikasi:
    Kaca tetempoan sirkular
    Kaca tetempoan tubular