Tentang Kami

Qingdao Patalina Kaca Co., Ltd.

Misi kaca link nyaéta pikeun nyayogikeun produk anu kualitasna paling luhur, cocog sareng kabutuhan klien kami, nyumponan syarat sareng standar sareng norma.Simkuring hoyong jadi supplier ngarah kaca gauge tingkat, kaca tetempoan buleud, kaca tetempoan tubular, kaca tetempoan, kaca AG, kaca wafer, sarta kaca industri lianna.Ngaliwatan bantosan sareng naséhat anu disayogikeun ku pagawé terampil, pangiriman tepat waktu sareng kerjasama kontinyu, Kami ngawangun hubungan bisnis anu stabil sareng saling mangpaat sareng klien kami.

Urang Nawiskeun

Produk kami kalebet tapi henteu dugi ka sadaya jinis kaca gauge, kaca tetempoan sirkular sareng kaca gauge tubular.

Tim Kami

Link Kaca devotes nawarkeunluhurStandar Circular Sight Glass sareng Tubular Glass kalayan permukaan anu jelas sareng ujung anu digosok langkung ti 10 taun.Urang sorangan mesin téhnisna canggih, pagawe skillful ogé salesman profésional.

Misi kami

Urang Tujuan pikeun datangna leres supplier ngarah jeung servicer diobral alus kaca tetempoan, kaca tingkat gauge jeung kaca tubular.

Urang nawiskeun jasa ngaropéa tina handap standar DIN7080, DIN7081, DIN8902, DIN8903, JIS B8211, JIS B8286, DIN28120, GB / T23259, NB / T47017, HG21619, JC / T891.

Keunggulan Kami

1) Sateuacan urang mendakan kaca link di 2011, urang gaduh pangalaman 12years dina industri kaca, kalebet kaca ngambang, kaca berpola.2) Kami nganggo gelas atah anu paling cocog sareng alat téknis anu luhur.Pagawe anu terampil sareng profésional ngabantosan urang ngabéréskeun produk anu sampurna, urang gaduh hak ngirimkeun gelas anu luar biasa ieu ka para klien anu paling diperyogikeun.

2) Kaca tetempoan khusus khusus bakal diuji tekanan sateuacan angkat.

3) Kami parantos ngawangun hubungan bisnis sareng sababaraha perusahaan logistik, kami terang langkung mirah sareng gancang cara transportasi dumasar kana kuantitas sareng syarat anjeun, ku laut, ku hawa, ku FedEx, UPS, DHL atanapi ekspres sanés.

4) Dagang gancang anu gampang, hayu urang terang sarat lengkep sareng alamat anjeun, mayar kami ku PayPal, Visa, Ali bayar, Western Union, akun perusahaan.Anjeun bakal nampi kargo anjeun dina 15-30 dinten kerja.