Kaca AG

  • Kaca AR pikeun kaca layar jeung pigura gambar jeung pigura tampilan

    Kaca AR pikeun kaca layar jeung pigura gambar jeung pigura tampilan

    Kaca AR atawa kaca harti luhur transparansi tinggi, prinsip produksi produk ieu ngagunakeun téhnologi palapis magnetron sputtering canggih internasional dina beungeut kaca tempered biasa coated ku lapisan pilem anti refleksi, éféktif ngurangan cerminan kaca sorangan. ngaronjatkeun transmitansi kaca, ku kituna warna aslina ngaliwatan kaca leuwih caang, leuwih nyata.

  • Kaca anti sorotan pikeun layar atanapi pigura poto

    Kaca anti sorotan pikeun layar atanapi pigura poto

    Kaca anti sorotan, nyaéta ngolah husus tina beungeut kaca, ilaharna kaca ieu etched dina cairan kimia husus, ku kituna disebut oge kaca etched.Hal ieu dicirikeun ku nyieun beungeut reflective kaca aslina jadi permukaan matte tanpa cerminan.Prinsipna nyaéta ganda atanapi tunggal sisi kaca kualitas luhur ngaliwatan ngolah husus.Dibandingkeun sareng kaca biasa, éta ngagaduhan rasio pantulan anu langkung handap, sareng pantulan cahaya diréduksi tina 8% dugi ka kirang ti 1%, nyiptakeun éfék visual anu jelas sareng transparan kalayan téknologi, ku kituna pamirsa tiasa ngalaman visi indrawi anu langkung saé.
    1. Numutkeun transmittance nu, éta bisa dibagi kana: single-sided kelas biasa, dua kali sided kelas biasa, single-sided kelas transmittance tinggi, dua kali sided kelas transmittance tinggi;
    2, nurutkeun pamakéan dibagi kana: tingkat layar single-sisi, tingkat layar dua kali, touch tingkat layar luhur, tingkat instrumen biasa, tingkat instrumen precision, tingkat rékayasa, jsb;

    Kaca atah AGC, kaca atah SCHOTT, kaca atah Corning Gorila

    Mesin ukiran kaca CNC

    Karyawan pangalaman lengkep sareng langkung ti 10 taun

    Garis produksi lengkep: cut-slotting-chamfering-ukiran-grinding-toughen

    (Tempering kimiawi & tempering termal-electroplating-percetakan layar sutra

    AG+AR+AF