Asbés Gasket

  • PTFE gasketPTFE washer pikeun industri

    PTFE gasketPTFE washer pikeun industri

    Ngaran ilmiah Teflon nyaéta polytetrafluoroethylene, pondok pikeun PTFE, nyaéta bahan anu paling sering dianggo dina polimér fluorine.Diantara résin thermoplastic, PTFE boga résistansi panas pangalusna, résistansi ubar jeung ciri frékuénsi luhur, tapi ogé ngabogaan gesekan low unik sarta non-adhesion.Teflon mangrupakeun polimér fluorin taya-ngalembereh-Processible, akuntansi pikeun leuwih ti 60% sadaya. polimér fluorin.Polimér fluorinated ngalembereh-Processible séjén kaasup PVDF, FEP, E-CTFe, PVF, E-TFe, PFA, CTFE-VDF, jsb PTFE nyaéta polimér fluorinated munggaran kapanggih, sarta sipatna umumna punjul ti séjén. polimér fluorinated.

  • Asbés Gasket Jointing Lambaran pikeun gauge tingkat

    Asbés Gasket Jointing Lambaran pikeun gauge tingkat

    LG-410 lambar karét asbés dijieunna tina serat asbés kualitas luhur, karét alam, bahan keusikan, colorant jeung saterusna.Cai mibanda kinerja ongkos luhur sarta loba dipaké dina widang industri.Ieu mangrupakeun bahan gasket sealing mirah.

    Performance

    Barang

    Modél

    410

    410A

    410B

    410C

    Kakuatan extension≥Mpa

    9

    12

    15

    19

    Koéfisién sepuh

    0.9

    0.9

    0.9

    0.9

    Leungitna dina igition≤%

    30

    30

    28

    28

    Rasio komprési≥%

    12±5

    12±5

    12±5

    12±5

    Cacad≥%

    40

    40

    45

    45

    Dental

    g/cm3g/cm3

    1.6~2.0

    Tmax:0C

    200

    300

    400

    450

    Pmax: Mpa

    2.3

    3.5

    5.0

    6.0

    Sedeng

    Cai, uap

  • Cushion joint jeung sealing joint pikeun kaca refleks A-5, A-6, B-5

    Cushion joint jeung sealing joint pikeun kaca refleks A-5, A-6, B-5

    LG-410 lambar karét asbés dijieunna tina serat asbés kualitas luhur, karét alam, bahan keusikan, colorant jeung saterusna.Cai mibanda kinerja ongkos luhur sarta loba dipaké dina widang industri.Ieu mangrupakeun bahan gasket sealing mirah.

    Performance

    Barang

    Modél

    410

    410A

    410B

    410C

    Kakuatan extension≥Mpa

    9

    12

    15

    19

    Koéfisién sepuh

    0.9

    0.9

    0.9

    0.9

    Leungitna dina igition≤%

    30

    30

    28

    28

    Rasio komprési≥%

    12±5

    12±5

    12±5

    12±5

    Cacad≥%

    40

    40

    45

    45

    Dental

    g/cm3g/cm3

    1.6~2.0

    Tmax:0C

    200

    300

    400

    450

    Pmax: Mpa

    2.3

    3.5

    5.0

    6.0

    Sedeng

    Cai, uap

    Grafit fléksibel, ogé katelah grafit dimekarkeun, nyandak grafit scaly salaku bahan baku sarta ngabentuk sanyawa interlayer sanggeus perlakuan kimiawi.Ieu mangrupakeun produk grafit anyar.Salian sipat grafit alam, éta ogé mibanda kalenturan husus sarta élastisitas.Fléksibel grafit komposit gasket mangrupakeun jenis rectangular atanapi geometrically kompléks gasket dijieunna tina-kakuatan tinggi grafit pelat komposit nu diwangun ku punch. huntu atawa pelat inti logam ditinju jeung partikel grafit dimekarkeun.Cai mibanda résistansi korosi alus teuing, résistansi tinggi na low sarta laju rebound komprési alus.Hal ieu dipaké pikeun tabung, valves, numput jeung pressure vessels.Sealing komponén pikeun exchanger panas, condenser, tingkat cai gauge, mesin, mesin solar, compressor hawa, pipe knalpot, kulkas, jsb.Ku sabab eta mangrupakeun sealing material.Widely idéal. dipaké dina shipbuilding, flange, pipe knalpot, industri kimia, minyak bumi, metallurgy, kakuatan nuklir jeung departemén industri lianna.

  • Asbés Gasket Jointing Lambaran

    Asbés Gasket Jointing Lambaran

    LG-410 lambar karét asbés dijieunna tina serat asbés kualitas luhur, karét alam, bahan keusikan, colorant jeung saterusna.Cai mibanda kinerja ongkos luhur sarta loba dipaké dina widang industri.Ieu mangrupakeun bahan gasket sealing mirah