Boiler Sight Kaca

  • vakum Sight Kaca

    vakum Sight Kaca

    quartz ngahiji jeung kaca inten biru boga penetrasi ultraviolét jeung infra red, umumna dipaké dina sistem vakum, teu ngan bisa niténan kaayaan internal tina chamber vakum, tapi ogé mibanda résistansi suhu luhur, ukur suhu, fotografi atawa video.
    Bahan: stainless steel 304 flange dilas, 4J29 alloy Cove, quartz jeung kaca inten biru jsb.
    Prosés: kaca inten biru jeung logam langsung vakum brazing prosés sealing, kalawan flange runtuyan cf ilahar dipaké.
    Suhu baking: 600 derajat, 2. Laju leakage: <10-10 PAM3 / S, 3. Jangkungna jandela inten biru 30-36 mm (kaasup flange)
    Katerangan:
    1. Dimensi flange tingal CF dimensi flange buta
    2. Numutkeun sarat customer nyieun sagala bentuk flange jandela observasi.

     

  • Flange Lampu Sight Kaca

    Flange Lampu Sight Kaca

    Flange kaca tetempoan lampu kalawan lampu dijieunna tina stainless steel sarta kaca tempered, eunteung flanged ngamungkinkeun observasi jelas tur akurat aliran bahan dina ngolah dahareun, kosmetik, farmasi sarta industri kimia rupa.
    Kaca tetempoan boga bracket nu bisa wenang diputer pikeun Sudut cahaya tur bisa diangkat atawa lowered pikeun minuhan sagala rupa kaperluan cahaya.
    Spésifikasi: 1.5 "-12" pikeun DN40-DN300
    Sambungan: thread, clamp, las, DIN, SMS, IDF
    Washer: EPDM NBR sasuai jeung FDA177.2600
    Bahan awak: AISI 304(1.4301) AISI 316L(1.4404)
    Bracket multi-sudut sambungan thread M8
    Lampu kaca tetempoan didamel sacara nirkabel sareng tiasa salami 2-3 bulan dina hiji muatan
    Lampu kaca tetempoan didamel ku AC110V / 220V sareng tiasa dieusi deui salami 2-3 bulan.
    Lampu kaca tetempoan tiasa muterkeun 360 derajat, teu Angle maot, lampu kuat, waterproof

  • Flange dipasang Industrial Sight Kacamata

    Flange dipasang Industrial Sight Kacamata

    Kaca tetempoan flange datar kaasup kaca tetempoan parabot, kaca tetempoan flange datar, kaca tetempoan beuheung datar, kaca tetempoan lampu datar jeung saterusna.