Circular Sight Kaca

  • Peeping Kaca Blue kobalt Kaca tungku Peep Hole Kaca pikeun Sight Kaca

    Peeping Kaca Blue kobalt Kaca tungku Peep Hole Kaca pikeun Sight Kaca

    Kobalt Blue Kaca pikeun observasi seuneu
    Kaca biru kobalt dipaké dina karya baja jeung skenario observasi pabrik semén mana panyalindungan IR teu diperlukeun, tapi observasi furnaces caang merlukeun eyewear biru bisa ningali kana tungku hadé.

  • Kaca kuarsa pikeun kaca tetempoan tetempoan buleud atawa kaca tetempoan tubular gauge

    Kaca kuarsa pikeun kaca tetempoan tetempoan buleud atawa kaca tetempoan tubular gauge

    Biasana, kaca quartz anu lebur quartz nyaéta pamakéan lega di industri jeung home appliances.it mangrupakeun kaca consistant ampir murni silika dina formulir amorf, éta purity nepi ka 99.9% nurutkeun sarat.

  • Khusus ultra-tekanan tinggi kaca blasting disc pikeun cementing minyak bumi

    Khusus ultra-tekanan tinggi kaca blasting disc pikeun cementing minyak bumi

    Khusus ultra-tekanan tinggi kaca blasting disc pikeun cementing minyak bumi.Saatos ledakan, gelas aya dina bentuk bubuk sareng partikelna seragam.Pangeboran Petrochina Bohai, pangeboran Tembok Besar, Jiangsu Oilfield Overseas Project Department, Xinjiang Karamay, Tarim Oilfield, Shengli Oilfield, CNOOC jeung saterusna geus dilarapkeun dina jumlah badag.
    Catetan husus: kaca quartz jeung kaca borosilicate tempered teu bisa minuhan paménta tekanan tinggi blasting.Misteri dasar nyaéta yén kaca dihasilkeun ku komposisi kimia kaca teu cukup pikeun ngahasilkeun kakuatan mékanis cukup luhur, jadi teu bisa minuhan pamakéan blasting tepat.
    Kakuatan bending kaca quartz nyaeta 35-50mpa, sarta kakuatan bending kaca borosilicate sanggeus tempering nyaeta 90-150mpa.
    Kakuatan bending of blasting Cakram dihasilkeun ku parusahaan urang bisa ngahontal: LCG-5016 = 510Mpa (pikeun pamakéan handap 40Mpa), LCG-1935 = 610Mpa (pikeun pamakéan antara 40-120mpa), urang tiasa nawiskeun Anjeun produk alus nurutkeun sarat Anjeun.

  • 19mm Babak Sight Kaca

    19mm Babak Sight Kaca

    Bahan: kaca borosilikat, kaca kuarsa, gelas soda jeruk, kaca aluminosilikat

    Ukuran: bisa ngaropéa

    Ketebalan: 3mm-55mm

    Merk: Linker

     

     

  • 3/4" Babak Sight Kaca

    3/4" Babak Sight Kaca

    Gaya: 3/4 "Balik Kaca Sight

    Bahan: kaca borosilikat, kaca kuarsa, gelas soda jeruk, kaca aluminosilikat

    Ukuran: bisa ngaropéa

    Ketebalan: 3mm-55mm

    Merk: Linker

     

     

  • Gaya: 3/4 "Kaca Sight Circular

    Bahan: kaca borosilikat, kaca kuarsa, gelas soda jeruk, kaca aluminosilikat

    Ukuran: bisa ngaropéa

    Ketebalan: 3mm-55mm

    Merk: Linker

     

     

  • 4/5 "Kandel Circular Sight Kaca

    4/5 "Kandel Circular Sight Kaca

    Gaya: 4/5 "Kandel Kaca Sight Circular

    Bahan: kaca borosilikat, kaca kuarsa, gelas soda jeruk, kaca aluminosilikat

    Ukuran: bisa ngaropéa

    Ketebalan: 3mm-55mm

    Merk: Linker

     

     

  • 19mm kandel Babak Sight Kaca 6 3/4 "diaméterna kaca borosilikat

    19mm kandel Babak Sight Kaca 6 3/4 "diaméterna kaca borosilikat

    Diménsi (mm): 1200 × 600 ,1150 × 850 ,1150 × 1700. (ukuran séjén kana pamundut)
    Ketebalan anu sayogi (mm): 1mm-25mm, urang ogé tiasa nawiskeun upami anjeun hoyong langkung ketebalan.

    Ko-efisien ékspansi(α)(20-300℃): 3.3±0.1×10-6
    Softening titik (℃): 820±10
    Beda hawa idéntik (K): 100> 300 (Tipe Strengthening)
    Suhu kerja maksimum (℃): = 450
    Réfraktif(nd): 1.47384
    Pangiriman cahaya: 92% (thickness≤4mm;91%(thickness≥5mm)

     

     

  • 20mm kandel Circular Sight Kaca

    20mm kandel Circular Sight Kaca

    Gaya: 20mm kandel Circular Sight Kaca

    Bahan: kaca borosilikat, kaca kuarsa, gelas soda jeruk, kaca aluminosilikat

    Ukuran: bisa ngaropéa

    Ketebalan: 3mm-55mm

    Merk: Linker

     

     

  • 19mm kandel Babak Sight Kaca 6 "diaméterna kaca borosilikat

    19mm kandel Babak Sight Kaca 6 "diaméterna kaca borosilikat

    Dimensi (mm): 1200 × 600 ,1150 × 850 ,1150 × 1700. (ukuran séjén kana pamundut) ketebalan sadia (mm): 1mm-25mm, urang ogé bisa nawiskeun eta upami anjeun hoyong langkung ketebalan.Kapadetan (g / ㎝3 ) (dina 25 ℃): 2,23 ± 0,02 Ko-efisien ékspansi (α) (20-300 ℃): 3,3 ± 0,1 × 10-6 Softening titik (℃): 820 ± 10 bédana hawa idéntik (K): 100> 300 (Tipe Strengthening) Suhu kerja maksimum (℃): = 450 réfraktif (nd): 1.47384 Pangiriman cahaya: 92% (ketebalan≤4mm; 91% (ketebalan≥5mm)

  • 19mm kandel Babak Sight Kaca

    19mm kandel Babak Sight Kaca

    Gaya: 19mm kandel Babak Sight Kaca

    Bahan: kaca borosilikat, kaca kuarsa, gelas soda jeruk, kaca aluminosilikat

    Ukuran: bisa ngaropéa

    Ketebalan: 3mm-55mm

    Merk: Linker

     

     

  • 4/5" Babak Sight Kaca

    4/5" Babak Sight Kaca

    Gaya: 4/5 "Balik Kaca Sight

    Bahan: kaca borosilikat, kaca kuarsa, gelas soda jeruk, kaca aluminosilikat

    Ukuran: bisa ngaropéa

    Ketebalan: 3mm-55mm

    Merk: Linker

     

     

  • 20mm Babak Sight Kaca

    20mm Babak Sight Kaca

    Gaya: 20mm Babak Sight Kaca

    Bahan: kaca borosilikat, kaca kuarsa, gelas soda jeruk, kaca aluminosilikat

    Ukuran: bisa ngaropéa

    Ketebalan: 3mm-55mm

    Merk: Linker

     

     

  • 19mm Rectangel Sight Kaca

    19mm Rectangel Sight Kaca

    Gaya: 19mm Rectangel Sight Kaca

    Bahan: kaca borosilikat, kaca kuarsa, gelas soda jeruk, kaca aluminosilikat

    Ukuran: bisa ngaropéa

    Ketebalan: 3mm-55mm

    Merk: Linker

     

     

  • 19mm Oblong Sight Kaca

    19mm Oblong Sight Kaca

    Gaya: 19mm Oblong Sight Kaca

    Bahan: kaca borosilikat, kaca kuarsa, gelas soda jeruk, kaca aluminosilikat

    Ukuran: bisa ngaropéa

    Ketebalan: 3mm-55mm

    Merk: Linker

     

     

  • Kaca tahan panas super kandel, kandel 30mm, kandel 35mm, kandel 50mm, kandel 55mm, ketebalan ngaropéa

    Kaca tahan panas super kandel, kandel 30mm, kandel 35mm, kandel 50mm, kandel 55mm, ketebalan ngaropéa

    Bahan: kaca borosilikat, kaca kuarsa, gelas soda jeruk, kaca aluminosilikat

    Ukuran: bisa ngaropéa

    Ketebalan: 3mm-55mm

    Merk: Linker

     

     

  • 19mm Kaca Oval Sight

    19mm Kaca Oval Sight

    Gaya: Kaca Sight Oval 19mm

    Bahan: kaca borosilikat, kaca kuarsa, gelas soda jeruk, kaca aluminosilikat

    Ukuran: bisa ngaropéa

    Ketebalan: 3mm-55mm

    Merk: Linker

     

     

  • Kaca soda-kapur pikeun kaca gauge tetempoan sirkular langkung mirah

    Kaca soda-kapur pikeun kaca gauge tetempoan sirkular langkung mirah

    Soda - kaca jeruknyaetapalingbiasawangun kacapabrik.Ieu diwangun ku ngeunaan 70.5persén silika (silikon dioksida), 15.5persén soda (natrium oksida), sareng 9 persén kapur (kalsium oksida),jumlah leutik rupa sanyawa séjén.

  • Kaca inten biru pikeun jandela observasi atawa pelindung layar

    Kaca inten biru pikeun jandela observasi atawa pelindung layar

    Kaca inten biru ayeuna laun-laun dipaké dina jandela observasi tekanan, alat ngawaskeun kaayaan bahaya, instrumen lingkungan tekanan deepwater sarta oilfield, tambang batubara sarta kasempetan séjén.

    Produk kaca inten biru urang tiasa perlakuan palapis, perlakuan percetakan layar atawa perlakuan panas husus nurutkeun sarat customer, adaptasi jeung kabutuhan husus customer urang.

    Jandéla inten biru cocog pikeun lingkungan tekanan ultra luhur.

    Dibandingkeun sareng kaca tempered sareng produk kaca tahan tekanan anu sanés, inten biru tiasa langkung ipis dina lingkungan tekanan anu sami, sacara efektif ngirangan volume alat.

  • Kaca Keramik pikeun panel boiler sareng hawu sareng manaskeun listrik

    Kaca Keramik pikeun panel boiler sareng hawu sareng manaskeun listrik

    Kaca Keramik boga karakter: tahan panas, tahan suhu shock, nguatkeun, karasa, tahan asam, alkalinity-tahan, ékspansi low.kaca keramik transparan, kaca keramik hideung, kaca keramik parunggu, salient kaca keramik titik.gelas keramik bodas susu.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2