Taros Kami

Qingdao Patalina Kaca Co., Ltd.

Alamat

No.1380, Jalan Emeishan, Wewengkon Anyar Basisir Kulon, Qingdao, Cina.

Telepon

Telepon: 0532-86858857
Telepon: +86-15563949587

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm
Saptu, Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami