Fluorinated Silicone karét Gasket

  • Fluorinated Silicone karét O-Ring FVMQ

    Fluorinated Silicone karét O-Ring FVMQ

    Fluorinated Silicone Karét O-ring: (FVMQ)
    résistansi hawa: -60 C nepi ka 180 C,
    Kinerja: résistansi Minyak, résistansi abrasion sareng résistansi cai.
    Sedeng: Cai, béngsin, minyak pelumas, minyak hidrolik, minyak silikon, gas

  • Karét Silicone Fluorinated

    Karét Silicone Fluorinated

    FVMQ fluorosilicone O-ring dina pangropéa tina bahan silicone résistansi panas, résistansi tiis, résistansi tegangan tinggi, lalawanan weathering jeung pasipatan alus teuing lianna, alatan bubuka grup fluorine, éta ogé boga bahan fluorine organik lalawanan alus teuing pikeun pangleyur hidrogén, résistansi minyak. , résistansi asam jeung basa jeung kinerja énergi permukaan handap.