Fluorine Karét Lambaran Gasket

  • PTFE Gasket pikeun alat keur ngagolakkeun tingkat gauge

    PTFE Gasket pikeun alat keur ngagolakkeun tingkat gauge

    Ngaran ilmiah Teflon nyaéta polytetrafluoroethylene, pondok pikeun PTFE, nyaéta bahan anu paling sering dianggo dina polimér fluorine.Diantara résin thermoplastic, PTFE boga résistansi panas pangalusna, résistansi ubar jeung ciri frékuénsi luhur, tapi ogé ngabogaan gesekan low unik sarta non-adhesion.Teflon mangrupakeun polimér fluorin taya-ngalembereh-Processible, akuntansi pikeun leuwih ti 60% sadaya. polimér fluorin.Polimér fluorinated ngalembereh-Processible séjén kaasup PVDF, FEP, E-CTFe, PVF, E-TFe, PFA, CTFE-VDF, jsb PTFE nyaéta polimér fluorinated munggaran kapanggih, sarta sipatna umumna punjul ti séjén. polimér fluorinated.

  • Fluororubber O-ring FKM

    Fluororubber O-ring FKM

    Fluororubber O-ring FKM
    Résistansi suhu: -20 ℃ -260 ℃,
    Sipat: résistansi CUACA, résistansi ozon, résistansi kimia, résistansi kana kalolobaan minyak sareng pangleyur, khususna asam, hidrokarbon aliPHatik, hidrokarbon aromatik sareng minyak sato sareng nabati.Henteu disarankeun pikeun keton, éster beurat molekul rendah sareng campuran anu ngandung nitrat, résistansi tiis anu goréng.
    Aplikasi: Hal ieu mindeng dipaké dina lingkungan gawé résistansi suhu luhur, résistansi korosi kimiawi sarta lalawanan minyak.Hal ieu loba dipaké dina metallurgy, industri kimia, mobil, kakuatan listrik jeung industri lianna

    Sedeng: tahan ka asam kuat sarta cairan alkali, minyak

  • Nitrile O-ring

    Nitrile O-ring

    Nitrile O-ring:
    Résistansi suhu: -40 ° C 120 ° C.
    Kinerja: résistansi minyak, résistansi ngagem, résistansi panas, résistansi pelarut sareng ciri minyak tekanan tinggi, tapi henteu cocog pikeun solusi polar, sapertos keton, ozon, nitrohidrokarbon.
    Aplikasi: Mindeng dipaké dina tanki bahan beuleum, minyak lubricating jeung minyak hidrolik petroleum, étiléna glikol minyak hidrolik, minyak lubricating dilipid, béngsin, cai, gajih silikon, minyak silicone jeung média lianna.Sedeng: Cai, béngsin, minyak pelumas, minyak hidrolik, minyak silikon, gas

    Warna: hideung

  • Plat karét fluorine

    Plat karét fluorine

    anjing laut karét fluorine, nalika dipaké pikeun mesin sealing, tiasa dianggo dina 200 ℃ ~ 250 ℃ keur lila, dina 300 sarta karya jangka pondok, hirup bisa jadi sarua jeung hirup perbaikan mesin, nepi ka 1000 ~ 5000 hiber. jam (waktos 5 ~ 10 taun);Dipaké dina industri kimia, bisa ngégél asam anorganik (kayaning 67% asam sulfat dina 140 ℃, asam hidroklorat kentel dina 70 ℃, sarta 30% asam nitrat dina ℃), pangleyur organik (kayaning hidrokarbon klorinasi, bénzéna, béngsin aromatik tinggi). ) jeung bahan organik lianna (saperti butadiena, stirena, propiléna, fénol, asam lemak dina 275 ℃, jsb);Pikeun produksi sumur jero, éta tiasa tahan kaayaan kerja anu parah tina 149 ℃ sareng 420 atmosfir.Lamun dipaké pikeun anjing laut uap superheated, éta tiasa dianggo dina medium uap tina 160 ~ 170 ℃ keur lila.Dina produksi silikon monocrystalline, segel karét fluorine ilahar dipaké pikeun ngégél suhu luhur (300 ℃) dina medium husus - trichlorosilicon, silikon tetrachloride, gallium arsenide, fosfor trichloride, trichlorethylene jeung 120 ℃ asam hidroklorat, jsb.

  • Lembar Viton

    Lembar Viton

    Viton segel lambar, nalika dipaké pikeun mesin sealing, tiasa dianggo dina 200 ℃ ~ 250 ℃ keur lila, dina 300 sarta karya jangka pondok, hirup gawé na bisa jadi sarua jeung kahirupan perbaikan mesin, nepi ka 1000 ~ 5000 hiber. jam (waktos 5 ~ 10 taun);Dipaké dina industri kimia, bisa ngégél asam anorganik (kayaning 67% asam sulfat dina 140 ℃, asam hidroklorat kentel dina 70 ℃, sarta 30% asam nitrat dina ℃), pangleyur organik (kayaning hidrokarbon klorinasi, bénzéna, béngsin aromatik tinggi). ) jeung bahan organik lianna (saperti butadiena, stirena, propiléna, fénol, asam lemak dina 275 ℃, jsb);Pikeun produksi sumur jero, éta tiasa tahan kaayaan kerja anu parah tina 149 ℃ sareng 420 atmosfir.Lamun dipaké pikeun anjing laut uap superheated, éta tiasa dianggo dina medium uap tina 160 ~ 170 ℃ keur lila.Dina produksi silikon monocrystalline, segel karét fluorine ilahar dipaké pikeun ngégél suhu luhur (300 ℃) dina medium husus - trichlorosilicon, silikon tetrachloride, gallium arsenide, fosfor trichloride, trichlorethylene jeung 120 ℃ asam hidroklorat, jsb.