. Fluorophlogopite

Fluorophlogopite

Katerangan pondok:

Performance: 1, kinerja insulasi listrik alus teuing jeung lalawanan suhu luhur.2, frékuénsi luhur leungitna sedeng low, diéléktrik konstan stabil, teu sepuh, teu gampang megatkeun, gampang debug 3, résistansi suhu luhur alus, résistansi korosi jeung transmittance lampu 4, flatness alus, euweuh pangotor adsorption.5, kinerja vakum sealing téh alus teuing


  • harga:AS $ 0,5 - 1000,0 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:1 sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / per Bulan
  • Biaya pengiriman barang:henteu gratis, biasana kuring tiasa nampi biaya pengiriman anu langkung mirah pikeun anjeun.
  • Waktos pangiriman:dumasar kana produk anjeun upami disaluyukeun atanapi henteu.
  • Rincian produk

    Kaca borosilikat

    Kaca aluminosilikat

    Kaca kuarsa

    Tag produk

    Fluorophlogopite (ogé katelah mika jieunan, mika sintétik kristal badag), milik silikat mika kristal jieunan, aya dina 1500 ℃ kaayaan suhu luhur, ngaliwatan kaayaan téhnologis ketat tur babandingan bahan, dina platinum crucible smelting mika kristal.Rumus kimiana nyaéta KMg3 (AlSi3O10) F2, tanpa (OH) ˉ, kalayan Fˉ (fluorine) ngagantikeun (OH) ˉ OH.Sarupa jeung mika fluorit, mika alam mindeng dipaké dina industri umum.Mika alami mangrupikeun jinis bijih jero taneuh anu dibentuk sacara alami, anu kalebet silikat.Aya seueur jinis mika alami, tapi kalolobaanana nyaéta mika emas (warna kecoklatan) sareng mika bodas anu dianggo dina produksi industri.Rumus kimia idéalna nyaéta KAl2 (AlSi3O10) (OH) 2 jeung KMg3 (AlSi3O10) (OH) 2, kalawan (OH) ˉ Ieu alatan ayana hidroksil (molekul cai), sipatna jauh leuwih handap mika fluorit.
    Fluorophlogopite Bisa tahan 1100 ℃ suhu luhur;Teu aya réaksi kalayan asam kuat sareng basa kuat;Transparansi cahaya lengkep (transparansi murni).

    Alamilembaran mikatradisional dipaké pikeun jandela observasi gauge tingkat cai nyaeta tawny-berwarna, kalawan transmitansi cahaya goréng jeung résistansi hawa mimitian ti 200 ℃ nepi ka 700 ℃, utamana lalawanan korosi goréng.Cai uap ngandung alkali.Saatos réaksi mika alam sareng alkali, gampang pikeun ngangkat rambut, ngagantung skala sareng dirusak ku cai panas.Jieun meteran tingkat cai dina waktu anu singget (kira-kira 1-2 bulan) anu tingkat cai henteu jernih.Ieu gampang ngabalukarkeun leakage sanggeus pegat.Mika fluorit henteu ngaréaksikeun sareng larutan asam sareng alkali, sareng henteu hidrasi ku cai, janten henteu aya lapisan, henteu aya skala, henteu aya beubeulahan.Dina suhu luhur jeung cai tekanan tinggi pikeun lila (2 ~ 3 taun) dina scouring (ngandung asam, alkali tiasa), masih dasarna bisa ngajaga kajelasan aslina tur transparansi.Geus loba dipaké dina jandela observasi gauge tingkat cai kendang tina alat keur ngagolakkeun tekanan tinggi di pembangkit listrik termal di Cina.
    Kinerja:
    1, kinerja insulasi listrik alus teuing jeung lalawanan suhu luhur.
    2, frékuénsi luhur leungitna sedeng low, diéléktrik konstanta stabil, teu sepuh, teu gampang pikeun megatkeun, gampang pikeun debug.
    3, résistansi suhu luhur anu saé, résistansi korosi sareng transmitansi cahaya
    4, flatness alus, euweuh pangotor adsorption.
    5, kinerja vakum sealing téh alus teuing
    6, sipat fisik:
    Fluorophlogopite mangrupa struktur buku, bisa peeled, pinuh dipegatkeunana, ipis bisa peeled nepi ka 0.02mm;Flatness pohara alus, nepi ka tingkat atom;Teu gampang pikeun ngahasilkeun deformasi, bisa tahan tekanan badag, sarta ngabogaan kakuatan tensile tinggi jeung kakuatan compressive;Teu sepuh, teu gampang pegat, teu gampang nyerep najis.
    Fluorophlogopite max ukuranana 200x53mm atawa diaméterna 76mm, ketebalan tina 0.02mm mun 1mm.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • * Kaca borosilikat

    Kaca Borosilikat pikeun kacamata tetempoan sirkular atawa kacamata tetempoan tubular
    Kaca borosilikat mangrupakeun jenis kaca kalawan silika jeung boron trioksida salaku unsur kaca-ngabentuk utama.Kacamata borosilikat janten kasohor gaduh koefisien ékspansi termal anu rendah pisan, ngajantenkeun aranjeunna langkung tahan ka shock termal tibatan gelas soda-kapur.kaca borosilikat cocog pikeun dipaké dina lénsa kaca tetempoan,
    Kaca borosilikat nyaéta kaca ultra jeung jelas mibanda sipat termal jeung kimia alus sarta transparan beredar
    Parameter
    Diménsi (mm): 1200 × 600 ,1150 × 850 ,1150 × 1700. (ukuran séjén kana pamundut)
    Ketebalan anu sayogi (mm): 1mm-25mm, urang ogé tiasa nawiskeun upami anjeun hoyong langkung ketebalan.
    Kapadetan (g/㎝3 ) (dina 25 ℃): 2.23±0.02
    Ko-efisien ékspansi(α)(20-300℃): 3.3±0.1×10-6
    Softening titik (℃): 820±10
    Beda hawa idéntik (K): 100> 300 (Tipe Strengthening)
    Suhu kerja maksimum (℃): ≥450
    Réfraktif(nd): 1.47384
    Pangiriman cahaya: 92% (thickness≤4mm;91%(thickness≥5mm)
    Aplikasi
    Lensa kaca tetempoan sirkular
    Kaca borosilikat tubular
    Kaca alat sapertos tungku, microwave, kompor gas jsb.
    Industri Kaca kayaning kaca tetempoan, linings, jsb.
    Parabot cahaya (kaca pelindung pikeun sorotan kakuatan tinggi sareng lampu sanésna)
    modul photovoltaic
    saringan optik
    Bahan primér pikeun kaca tempered pinuh
    sipat utama
    stabilitas suhu luhur
    Kualitas permukaan anu saé
    Transparansi luar biasa dina rentang katingali, UV sareng IR
    Bisa ngawadahan
    Résistansi kimiawi tinggi
    Téknik lingkungan sareng rékayasa kimia (lapisan lapisan panolak, autoclave réaksi kimia sareng kacamata kaamanan);
    Kaca tetempoan sirkular kami diperyogikeun di sadaya daérah dimana pamariksaan visual prosés dina kapal kedah dipastikeun dina tekenan, dina suhu anu luhur atanapi dina paparan bahan kimia.Kacamata tetempoan ieu dijieun utamana tina kaca borosilikat, urang ogé ngahasilkeun lénsa kaca tetempoan jeung kaca alumino-silikat atawa kaca quartz atawa kaca inten biru.

    *Kaca aluminosilikat

    Aluminosilicate kaca keur boiler gauge kaca
    Alumino-silikat kaca utamana diwangun ku Si-Ca-Al-Mg jeung oksida logam alkali séjén ngaliwatan kombinasi rasio ilmiah, nu eusi K2O + Na2O ≤0.3%, milik non-alkali aluminium sistem kaca silikat, sanggeus perlakuan tempering suhu luhur kalawan résistansi suhu luhur, résistansi tekanan tinggi, résistansi asam sarta alkali jeung sipat fisik jeung kimia alus teuing séjén, nyaéta rupa-rupa kaca tekanan tinggi jandela material.It unggulan utamana dipaké dina pembangkit listrik, pétrokimia, pembangkit listrik nuklir, alat-alat Éksplorasi jero-laut sarta jenis séjén tina suhu luhur sarta tekanan tinggi uap pakét dina tekanan tinggi tingkat cai gauge jandela kaca.
    Fitur
    Warna: teu warnaan atawa rada konéng
    Wangun: buleud, rectangular
    Kapadetan: 2,62–2,67 g/cm3
    Transmissivity: 91.8%
    Indéks réfraktif: 1.5325 (konéng)
    Suhu kejut: ≤ 370 °C
    Suhu softening: ≥ 920 °C
    Kakuatan bending: 240-300 MPa
    Suhu kerja maksimal: 550 °C
    Tekanan tahan: 1Mpa-32.0Mpa
    Ukuran
    kaca tetempoan buleud: diaméterna: 8mm-300mm
    Kaca tetempoan sagi opat: 8mm * 8mm-300mm * 300mm
    Kaca tingkat gauge linier: Panjang Max 400mm
    Ketebalan: 2mm-40mm

    *Kaca kuarsa

    Kaca kuarsa pikeun kaca tetempoan tetempoan buleud atawa kaca tetempoan tubular gauge
    Biasana, kaca quartz anu lebur quartz nyaéta pamakéan lega di industri jeung home appliances.it mangrupakeun kaca consistant ampir murni silika dina formulir amorf, éta purity nepi ka 99.9% nurutkeun sarat.
    Kaunggulan
    Softening titik nyaéta 1730 ℃, lila-lila suhu gawé 1100 ℃, waktos pondok hawa gawé 1400 ℃
    Shock termal: Nyandak kaluar kaca ti 1100 ℃ tungku kana 20 ℃ cai, euweuh pegatna tilu kali.
    Transmisi cahaya katingali langkung ti 93%.
    Tahan korosi: kaca quartz tiasa dianggo dina asam sengit sareng lingkungan basa
    Sintétik Quartz Silika jeung Infrabeureum Optik Quartz duanana dipaké salaku kaca optik.

    Parameter:
    Harta nilai has
    Kapadetan 2,2 × 103 kg / m3
    Teu karasa 5.5 – 6.5 Skala Mohs 570 KHN 100
    Desain Kakuatan Tensile 4.8×107 Pa (N/m2) (7000 psi)
    Desain Kakuatan Compressive Leuwih gede ti 1,1 x l09 Pa (160.000 psi)
    Modulus Bulk 3,7×1010 Pa (5,3×106 psi)
    Modulus Kaku 3.1×1010 Pa (4.5×106 psi)
    Modulus ngora 72GPa (10,5 × 106 psi)
    Babandingan Poisson urang 0.17
    Koéfisién Ékspansi Termal 5,5×10 -7 cm/cm•°C (20°C-320°C)
    Konduktivitas Thermal 1,4 W/m•°C
    Panas spésifik 670 J/kg•°C
    Titik Lelembut 1683°C
    Titik Anil 1215°C
    Titik galur 1120 °C
    Résistansi Listrik 7×107 ohm cm (350°C)
    Sipat diéléktrik (20°C jeung 1 MHz)
    Angger 3.75
    Atenuasi sonic Kurang ti 11 db/m MHz
    Konstanta Perméabilitas (700°C) (cm3 mm/cm2 detik cm Hg)
    Hélium 210×10-10
    Hidrogén 21×10-10
    Deuterium 17 × 10-10
    Kakuatan 5 × 107 V / m
    Faktor Leungitna Kurang 4 × 10-4
    Faktor Dissipation Kurang 1 × 10-4
    Indéks Réfraksi 1.4585
    Constringence (Nu) 67.56
    Laju Gelombang Sora-Gelombang 3,75×103 m/s
    Laju Sora/Gelombang Komprési 5.90X103 m/s
    Neon 9.5×10-10
    Aplikasi:
    Kaca tetempoan sirkular
    Kaca tetempoan tubular