Pinuh Témbongkeun Sight Kaca

  • Kaca tetempoan dijejeran fluorine

    Kaca tetempoan dijejeran fluorine

    Kaca tetempoan fluorine-dijejeran, ogé katelah kaca tetempoan pinding, anu loba dipaké dina minyak bumi, kimia, péstisida, dyeing, asam jeung produksi alkali jeung industri lianna pikeun niténan aliran cairan dina pipelines atawa alat-alat, robah warna ka warna, ngawaskeun langsung kimiawi. prosés.Awak kaca tetempoan dijieunna tina baja karbon jeung dijejeran ku palastik fluorine (F46).Lénsa dijieunna tina kaca toughened kualitas luhur, nu boga résistansi korosi pangalusna sarta kakuatan mékanis, sarta boga ciri penampilan geulis, kakuatan tinggi na durability.Éta mangrupikeun pilihan anu paling idéal pikeun alat anti korosi ayeuna.

  • Ngaliwatan Endoscopic

    Ngaliwatan Endoscopic

    Ngaliwatan endoscopic loba dipaké dina asesoris penting pipa jeung alat.Bisa dipaké dina suhu luhur, corrosive, toksik, bahaya, gampang crystallize munara kimiawi, pikeun mastikeun kasalametan na dina produksi.
    Ngaliwatan lénsa endoscopic ogé dingaranan panempo aliran cair, panempo aliran cair, panempo pipa, panempo silang lempeng.
    Gaya: sirah pasagi tipe sandwich;tipe wafer sirah tengah buleud;Sirah tengah buleud sareng jinis cap;sirah pasagi tipe tekanan ganda (tunggal);Jenis pencét ganda (tunggal) dina sirah buleud.
    Modeu sambungan: flange;The screw thread;Las.
    Struktur: Kaca spion utamana diwangun ku pelat handap kaca spion, kaca spion view, fasteners;Komponén segel sareng komponenana sanésna.
    Bahan: stainless steel, baja karbon, plastik, tambaga.
    Parameter téknis
    1, bahan cangkang: baja karbon, stainless steel, serat gelas plastik bertulang, baja karbon dijejeran ku fluorine, FRPP plastik.
    2, bahan jandela: kaca natrium kalsium, kaca borosilicate tempered, kaca quartz, plexiglass.
    3, bahan sealing: karét butadiena, ptfe, komposit grafit.
    4, tekanan gawé (Mpa): PN0.6 ~ 2.5, lamun konsumén boga syarat tekanan luhur, bisa ngaropéa.
    5, hawa operasi: 0 ℃ ~ + 250 ℃;0 ℃ ~ + 800 ℃.
    6, standar flange: JB / T81-94, standar flange séjén mangga catetan: HG, ANSI, ASME, HGJ, DIN, JIS, jsb.
    7, manufaktur nguji baku: HGJ501-502-86
    8, penampilan awak: cet anticorrosive baja karbon atawa perlakuan pickling stainless steel hideung atanapi polishing
    Pilihan disegel
    Naha mode sambungan antara lempeng ngaliwatan eunteung jeung pipa atawa alat anu bener tur luyu bakal langsung mangaruhan probabiliti ngajalankeun, bubbling, dripping sarta fenomena bocor antara pipa jeung lempeng ngaliwatan eunteung.
    Pilihan gaya permukaan flange sealing tina lénsa lempeng utamana tempo tekanan pipa, suhu, sedeng, sarta sagala jinis kaayaan, sarta milih gaya paling ongkos-éféktif.
    gaya Sealing utamana protruding permukaan (RF), kerung jeung beungeut gilig (MFM), beungeut alur tenon (TG), pesawat pinuh (FF).

  • Indikator aliran tetempoan lengkep sareng kaca tetempoan tubular

    Indikator aliran tetempoan lengkep sareng kaca tetempoan tubular

    Indikator aliran tetempoan pinuh mangrupikeun salah sahiji asesoris utama alat pipa industri.Dina pipa minyak bumi, kimia, farmasi, kadaharan jeung alat produksi industri lianna, eunteung bisa niténan aliran jeung réaksi cairan, gas, uap jeung media sejenna dina pipa iraha wae, ku kituna pikeun ngawas produksi jeung nyingkahan lumangsungna kacilakaan dina prosés produksi.