Graphite Sealing

  • Ring bungkusan grafit

    Ring bungkusan grafit

    Ring packing grafit ku rupa-rupa spésifikasi bahan packing dipencet kana ring.Lumaku pikeun rupa-rupa aplikasi, kayaning ring packing aramid, ningkatkeun ring packing grafit ring packing ptfe, sudut ring packing karbon aramid, ring packing asbés ptfe, ring packing serat karbon tinggi, ring packing ptfe hideung, ring packing rami, ring pan-gen dumasar cai tinggi, ring packing serat karbon, jeung saterusna ciri kinerja: nurutkeun ciri kinerja rupa-rupa packing, dipilih dina industri pakait jeung alat-alat.

     

  • Bungkusan grafit

    Bungkusan grafit

    packing grafit dijieunna tina kawat grafit fléksibel anyaman ngaliwatan inti.Cai mibanda kaunggulan alus timer lubrication sarta konduktivitas termal, koefisien gesekan leutik, versatility kuat, softness alus, kakuatan tinggi, sarta panyalindungan pikeun aci na rod.Numutkeun sarat anu béda, serat karbon, serat gelas sareng bahan sanésna tiasa dianggo pikeun nguatkeun.Bungkusan grafit anu diperluas mangrupikeun bungkusan universal, disarankeun pikeun dianggo dina alat-alat minyak bumi, pembangkit listrik, industri kimia sareng ...
  • Gasket Termal Grafit

    Gasket Termal Grafit

    Ketebalan gasket termal grafit: 0.5-40mm

    Lebar gasket termal grafit: 5-40mm

    Suhu gawé: -40 nepi ka 120 derajat

    Koéfisién konduktivitas termal: 5 ~ 10W / mk

  • Graphite, Grafoil Natural Graphite Gaskets Pikeun Gauge Kaca sareng Industri

    Graphite, Grafoil Natural Graphite Gaskets Pikeun Gauge Kaca sareng Industri

    Grafit fléksibel, ogé katelah grafit dimekarkeun, nyandak grafit scaly salaku bahan baku sarta ngabentuk sanyawa interlayer sanggeus perlakuan kimiawi.Ieu mangrupakeun produk grafit anyar.Salian sipat grafit alam, éta ogé mibanda kalenturan husus sarta élastisitas.Fléksibel grafit komposit gasket mangrupakeun jenis rectangular atanapi geometrically kompléks gasket dijieunna tina-kakuatan tinggi grafit pelat komposit nu diwangun ku punch. huntu atawa pelat inti logam ditinju jeung partikel grafit dimekarkeun.Cai mibanda résistansi korosi alus teuing, résistansi tinggi na low sarta laju rebound komprési alus.Hal ieu dipaké pikeun tabung, valves, numput jeung pressure vessels.Sealing komponén pikeun exchanger panas, condenser, tingkat cai gauge, mesin, mesin solar, compressor hawa, pipe knalpot, kulkas, jsb.Ku sabab eta mangrupakeun sealing material.Widely idéal. dipaké dina shipbuilding, flange, pipe knalpot, industri kimia, minyak bumi, metallurgy, kakuatan nuklir jeung departemén industri lianna.

  • Graphite Gasket pikeun tingkat gauge

    Graphite Gasket pikeun tingkat gauge

    Grafit fléksibel, ogé katelah grafit dimekarkeun, nyandak grafit scaly salaku bahan baku sarta ngabentuk sanyawa interlayer sanggeus perlakuan kimiawi.Ieu mangrupakeun produk grafit anyar.Salian sipat grafit alam, éta ogé mibanda kalenturan husus sarta élastisitas.Fléksibel grafit komposit gasket mangrupakeun jenis rectangular atanapi geometrically kompléks gasket dijieunna tina-kakuatan tinggi grafit pelat komposit nu diwangun ku punch. huntu atawa pelat inti logam ditinju jeung partikel grafit dimekarkeun.Cai mibanda résistansi korosi alus teuing, résistansi tinggi na low sarta laju rebound komprési alus.Hal ieu dipaké pikeun tabung, valves, numput jeung pressure vessels.Sealing komponén pikeun exchanger panas, condenser, tingkat cai gauge, mesin, mesin solar, compressor hawa, pipe knalpot, kulkas, jsb.Ku sabab eta mangrupakeun sealing material.Widely idéal. dipaké dina shipbuilding, flange, pipe knalpot, industri kimia, minyak bumi, metallurgy, kakuatan nuklir jeung departemén industri lianna.