Level Gauge Sight Kaca

  • Magnét Flap Level Gauge

    Magnét Flap Level Gauge

    Gauge tingkat flap magnét (ogé katelah gauge tingkat ngambang magnét) dikembangkeun dumasar kana prinsip buoyancy sareng gandeng magnét.Nalika tingkat cair dina wadahna diukur naék sareng turun, ngambang magnét dina tabung gauge tingkat cair ogé naék sareng turun, sareng baja magnét permanén dina ngambang ditransferkeun kana indikator kolom flip magnét ngalangkungan gandeng magnét, nyetir beureum sareng kolom flip bodas pikeun flip 180 °.Nalika tingkat cair naék, kolom flip robih tina bodas janten beureum, sareng nalika tingkat cair turun, kolom flip robih tina beureum janten bodas.Simpang beureum sareng bodas tina indikator nyaéta jangkungna saleresna tingkat cair di jero wadahna, ku kituna ngahontal indikasi anu jelas ngeunaan tingkat cair.

  • Anticorrosive quartz kaca tube gauge tingkat

    Anticorrosive quartz kaca tube gauge tingkat

    Anticorrosive quartz kaca tube tingkat gauge teh update produk tina kaca biasa piring tingkat gauge.Hal ieu loba dipaké dina minyak bumi, industri kimia, kakuatan listrik, metalurgi jeung industri lianna, sagala jinis wadah cair transparan sarta boilers, kayaning cai, béngsin, gas liquefied, amonia cair, propiléna, propana, propiléna, aromatik, asam jeung lianna. pangukuran tingkat bahan baku minyak jeung kimia.quartz kaca tube tingkat gauge sisi dipasang dina rupa-rupa peti jeung boilers, langsung dititénan parobahan dina tingkat cair, cair mucunghul héjo, uap mucunghul beureum, dina waktos anu sareng pikeun dua ukuran panganteur dénsitas sedeng béda, bisa milih tilu tube quartz panganteur warna. tingkat gauge.Tilu-warna interface quartz tube tingkat gauge dirancang ku ngagunakeun prinsip buoyancy jeung gravitasi bédana, nu ngambang leutik dina tube quartz ditunda dina wates antara dua media, sabab ngambang nyaeta hideung, bagian luhur jeung handap cairanana. warna béda, jadi tampilan eye-catching.Masalah antarmuka anu teu tiasa dibédakeun antara dua jinis média campuran dina produksi pétrokimia parantos direngsekeun.Ieu mangrupikeun tolok tingkat bacaan langsung anu paling idéal di bumi sareng di luar negeri.

  • Alat ukur tingkat drum boiler

    Alat ukur tingkat drum boiler

    Alat keur ngagolakkeun drum tingkat gauge mangrupa produk update tina kaca biasa piring tingkat gauge.Hal ieu loba dipaké dina minyak bumi, industri kimia, kakuatan listrik, metalurgi jeung industri lianna, sagala jinis wadah cair transparan sarta boilers, kayaning cai, béngsin, gas liquefied, amonia cair, propiléna, propana, propiléna, aromatik, asam jeung lianna. pangukuran tingkat bahan baku minyak jeung kimia.Alat keur ngagolakkeun drum tingkat gauge sisi dipasang dina rupa-rupa peti jeung boilers, langsung katalungtik parobahan dina tingkat cair, cair mucunghul héjo, uap mucunghul beureum, dina waktos anu sareng pikeun dua béda ukuran panganteur dénsitas sedeng, bisa milih tilu warna panganteur quartz tingkat tube gauge.Tilu-warna interface quartz tube tingkat gauge dirancang ku ngagunakeun prinsip buoyancy jeung gravitasi bédana, nu ngambang leutik dina tube quartz ditunda dina wates antara dua media, sabab ngambang nyaeta hideung, bagian luhur jeung handap cairanana. warna béda, jadi tampilan eye-catching.Masalah antarmuka anu teu tiasa dibédakeun antara dua jinis média campuran dina produksi pétrokimia parantos direngsekeun.Ieu mangrupikeun tolok tingkat bacaan langsung anu paling idéal di bumi sareng di luar negeri.

  • Quartz Tube Double Warna Level Gauge

    Quartz Tube Double Warna Level Gauge

    Warna quartz tube tingkat gauge nyaéta pamakéan lampu alam dina cair melu, prinsip cerminan, kalayan bantuan beureum, héjo, dina pangukuran, fase cair tampilan héjo, fase gas tampilan beureum.Kusabab kontras anu ageung tina tampilan fase cair sareng gas, instruksina jelas sareng jelas, janten langkung nguntungkeun pikeun operasi jauh sareng pamariksaan wengi.Loba dipaké dina minyak bumi, industri kimia, kakuatan listrik, metallurgy jeung industri lianna tina sagala jinis wadah cair transparan sarta boilers, kayaning cai, béngsin, gas liquefied, amonia cair, propana, propiléna, aromatik, asam sarta minyak sejen tur atah kimia. pangukuran tingkat bahan.Dina waktu nu sarua pikeun pangukuran panganteur dua dénsitas sedeng béda, a tilu-warna panganteur quartz tube gauge tingkat bisa dipilih.Tilu-warna panganteur quartz tube tingkat gauge dirancang ku ngagunakeun prinsip buoyancy jeung gravitasi bédana, tube quartz dina ngambang leutik ditunda dina dua rupa bagian sedeng wates, sabab ngambang nyaeta hideung, bagian luhur jeung handap tina. warna tingkat cair béda, jadi tampilan panon-catching.Masalah panganteur anu teu bisa dibédakeun antara dua rupa média campuran dina produksi pétrokimia

  • Pandangan Panjang 4-1/4 inci, Ukuran Benang 1/4 inci, Gandeng Uni Seal Buna-N, Indikator Tingkat Minyak Vented sareng Gauge

    Pandangan Panjang 4-1/4 inci, Ukuran Benang 1/4 inci, Gandeng Uni Seal Buna-N, Indikator Tingkat Minyak Vented sareng Gauge

    ● rentang ukur (jarak puseur instalasi): 200, 250, 300, 350, 400, 500 (MM) bisa ngaropéa tur ngalegaan
    ● tekanan gawé tina sedeng dina test: 0.6mpa
    ● Suhu gawé tina sedeng dina test: -10 ℃ ~ + 150 ℃
    ● Interface thread: G3 / 8, G1 / 2, G3 / 4, M10 * 1, M14 * 1,5, M16 * 1,5, M20 * 1,5 (spésifikasi séjén bisa ngaropéa)
    ● Sambungan: thread éksternal, thread internal, las
    ● bahan utama: stainless steel 304, 316
    ● bahan Kaca: Acrylic, tube kaca biasa, tube organik, tube quartz
    Ciri tina gauge tingkat tube kaca leutik
    ● alat intuitif
    ● struktur basajan, pangropéa gampang

  • Leutik Kaca Tube Level Gauge

    Leutik Kaca Tube Level Gauge

    ● rentang ukur (jarak puseur instalasi): 200, 250, 300, 350, 400, 500 (MM) bisa ngaropéa tur ngalegaan
    ● tekanan gawé tina sedeng dina test: 0.6mpa
    ● Suhu gawé tina sedeng dina test: -10 ℃ ~ + 150 ℃
    ● Interface thread: G3 / 8, G1 / 2, G3 / 4, M10 * 1, M14 * 1,5, M16 * 1,5, M20 * 1,5 (spésifikasi séjén bisa ngaropéa)
    ● Sambungan: thread éksternal, thread internal, las
    ● bahan utama: stainless steel 304, 316
    ● bahan Kaca: tube kaca biasa, tube organik, tube quartz
    Ciri tina gauge tingkat tube kaca leutik
    ● alat intuitif
    ● struktur basajan, pangropéa gampang

  • Mini Liquid Level Gauge

    Mini Liquid Level Gauge

    ● rentang ukur (jarak puseur instalasi): 200, 250, 300, 350, 400, 500 (MM) bisa ngaropéa tur ngalegaan
    ● tekanan gawé tina sedeng dina test: 0.6mpa
    ● Suhu gawé tina sedeng dina test: -10 ℃ ~ + 150 ℃
    ● Interface thread: G3 / 8, G1 / 2, G3 / 4, M10 * 1, M14 * 1,5, M16 * 1,5, M20 * 1,5 (spésifikasi séjén bisa ngaropéa)
    ● Sambungan: thread éksternal, thread internal, las
    ● bahan utama: stainless steel 304, 316
    ● bahan Kaca: tube kaca biasa, tube organik, tube quartz
    Ciri tina gauge tingkat tube kaca leutik
    ● alat intuitif
    ● struktur basajan, pangropéa gampang

  • Minyak Level Sight Gauge

    Minyak Level Sight Gauge

    ● rentang ukur (jarak puseur instalasi): 200, 250, 300, 350, 400, 500 (MM) bisa ngaropéa tur ngalegaan
    ● tekanan gawé tina sedeng dina test: 0.6mpa
    ● Suhu gawé tina sedeng dina test: -10 ℃ ~ + 150 ℃
    ● Interface thread: G3 / 8, G1 / 2, G3 / 4, M10 * 1, M14 * 1,5, M16 * 1,5, M20 * 1,5 (spésifikasi séjén bisa ngaropéa)
    ● Sambungan: thread éksternal, thread internal, las
    ● bahan utama: stainless steel 304, 316
    ● bahan Kaca: Acrylic, tube kaca biasa, tube organik, tube quartz
    Ciri tina gauge tingkat tube kaca leutik
    ● alat intuitif
    ● struktur basajan, pangropéa gampang

  • Tipe leutik kaca tube tingkat konektor gauge

    Tipe leutik kaca tube tingkat konektor gauge

    Inpormasi anu diperyogikeun disayogikeun sateuacan pesenan tempat:
    1, Jarak puseur ka puseur.
    2, Thread diaméterna.
    3, Bahan awak.
    4, diaméterna tube kaca
    Inpormasi Tambahan
    1, Sedeng dina tank.
    2, suhu Gawé jeung tekanan gawé点击分享

  • Cairan Level Gauge

    Cairan Level Gauge

    Inpormasi anu diperyogikeun disayogikeun sateuacan pesenan tempat:
    1, Jarak puseur ka puseur.
    2, Thread diaméterna.
    3, Bahan awak.
    4, diaméterna tube kaca
    Inpormasi Tambahan
    1, Sedeng dina tank.
    2, suhu Gawé jeung tekanan gawé

  • Cairan Level Gauges sarta Indikator Sight

    Cairan Level Gauges sarta Indikator Sight

    Gauge tingkat tube kaca mangrupakeun jenis alat ukur tingkat cair bacaan langsung, nu cocog pikeun deteksi titik posisi cair dina alat panyimpen cairan umum dina prosés produksi industri.Éta basajan dina struktur sareng akurat dina pangukuran.Ieu mangrupikeun alat ukur tingkat cair titik tradisional.Umumna dipaké pikeun deteksi langsung.
    Unggal tungtung méteran tingkat ieu dilengkepan klep jarum, nalika kaca tube kacilakaan sarta pegat, klep jarum dina tekanan wadahna otomatis ditutup, pikeun nyegah sedeng wadahna terus ngalir kaluar.

  • Kaca Tube Level Gauge

    Kaca Tube Level Gauge

    Gauge tingkat tube kaca mangrupakeun jenis alat ukur tingkat cair bacaan langsung, nu cocog pikeun deteksi titik posisi cair dina alat panyimpen cairan umum dina prosés produksi industri.Éta basajan dina struktur sareng akurat dina pangukuran.Ieu mangrupikeun alat ukur tingkat cair titik tradisional.Umumna dipaké pikeun deteksi langsung.
    Unggal tungtung méteran tingkat ieu dilengkepan klep jarum, nalika kaca tube kacilakaan sarta pegat, klep jarum dina tekanan wadahna otomatis ditutup, pikeun nyegah sedeng wadahna terus ngalir kaluar.

  • Minyak Hidrolik Sight Kaca Level Gauge Jandela Ngambang Panon

    Minyak Hidrolik Sight Kaca Level Gauge Jandela Ngambang Panon

    Kaca tetempoan dicekel di tempat kalawan 2x M10 x 1.5 thread bolts nu ngidinan minyak ngalir ngaliwatan aranjeunna.Sababaraha ukuran kalebet bal ngambang plastik leutik pikeun ngabantosan maca tingkat - tingali model 'minyak' di handap.Balna tiasa dipiceun sateuacan dipasang upami henteu dipikahoyong.Henteu ogé ngandung térmométer.Fitur garis Max / Min.Hadir sareng bolts sareng mesin cuci.Bakal cocog sareng seueur jinis mesin, khususna naon waé anu nganggo merek atanapi mesin Asia.Jarak puseur ka puseur: 50mm, 60mm, 65m ...
  • Hydraulic Oil Level Gauge, Cairan tetempoan kaca pikeun screw compressor hawa

    Hydraulic Oil Level Gauge, Cairan tetempoan kaca pikeun screw compressor hawa

    Jarak puseur ka puseur:
    50mm, 60mm, 65mm, 80mm.85mm, 90mm, 94mm, 100mm, 110mm,

    120mm, 130mm, 135mm, 140mm, 150mm, 160mm, 170mm, 180mm, 200mm, 250mm, 300,

    350mm, 400mm, 450mm, 500mm, 550mm, 600mm, 800mm, 1000mm.

    1. bahan PMMA, perméabilitas tinggi, pamakéan jangka panjang unchanged konéng.
    2. Bisa disambungkeun pikeun lila di 120 derajat lingkungan suhu luhur, teu deformasi, teu cracking.
    3. Awak bahan boga kateguhan tinggi, résistansi tekanan sarta lalawanan dampak kuat.
    4. Ngadopsi téhnologi beungkeutan seamless, sealing kuat.
    Nagara Asal: Cina

  • Flowmeter Acrylic Plexiglass Level Gauge Minyak Level Gauge, Cai Level Gauge, Cairan Level Gauge Flowmeters pikeun Mesin Power Metalurgi Pengiriman Konstruksi

    Flowmeter Acrylic Plexiglass Level Gauge Minyak Level Gauge, Cai Level Gauge, Cairan Level Gauge Flowmeters pikeun Mesin Power Metalurgi Pengiriman Konstruksi

    Jarak puseur ka puseur:
    50mm, 60mm, 65mm, 80mm.85mm, 90mm, 94mm, 100mm, 110mm,

    120mm, 130mm, 135mm, 140mm, 150mm, 160mm, 170mm, 180mm, 200mm, 250mm, 300,

    350mm, 400mm, 450mm, 500mm, 550mm, 600mm, 800mm, 1000mm.

    1. bahan PMMA, perméabilitas tinggi, pamakéan jangka panjang unchanged konéng.
    2. Bisa disambungkeun pikeun lila di 120 derajat lingkungan suhu luhur, teu deformasi, teu cracking.
    3. Awak bahan boga kateguhan tinggi, résistansi tekanan sarta lalawanan dampak kuat.
    4. Ngadopsi téhnologi beungkeutan seamless, sealing kuat.
    Nagara Asal: Cina

  • Hydraulic Oil Level Gauge, Cairan tetempoan kaca pikeun screw compressor hawa

    Hydraulic Oil Level Gauge, Cairan tetempoan kaca pikeun screw compressor hawa

    Jarak puseur ka puseur:
    50mm, 60mm, 65mm, 80mm.85mm, 90mm, 94mm, 100mm, 110mm,

    120mm, 130mm, 135mm, 140mm, 150mm, 160mm, 170mm, 180mm, 200mm, 250mm, 300,

    350mm, 400mm, 450mm, 500mm, 550mm, 600mm, 800mm, 1000mm.

    1. bahan PMMA, perméabilitas tinggi, pamakéan jangka panjang unchanged konéng.
    2. Bisa disambungkeun pikeun lila di 120 derajat lingkungan suhu luhur, teu deformasi, teu cracking.
    3. Awak bahan boga kateguhan tinggi, résistansi tekanan sarta lalawanan dampak kuat.
    4. Ngadopsi téhnologi beungkeutan seamless, sealing kuat.
    Nagara Asal: Cina