Unit komponén mika

  • Komponén mika pikeun kaca tingkat gauge

    Komponén mika pikeun kaca tingkat gauge

    Level Gauge Mika Komponen diwangun ku lambar mika, grafit pad, kaca aluminosilicate, cushion joint, Monel alloy gasket jeung sabuk pelindung.Pabrik kami mangrupikeun produksi ngolah khusus produk séri mika sareng tekanan tinggi boiler tingkat cai gauge komponén mika pabrik profésional, lambaran mika ditambang bijih flake langsung, modél spésifikasi lengkep, produksi profésional sareng penjualan lambaran mika alam ageung piring mika transparan, spésifikasi mika, konsép seuneu, méteran tingkat cair, cai méteran mika lambar, mika alam keureut kandel, keureut ipis.Produk di luhur dijieun tina kualitas luhur mika kelas hiji keureut sanggeus stripping, motong, processing jeung punching.