Mika Shield

  • Pita mika-pita mika pikeun kabel sareng kawat, pita mika insulasi listrik

    Pita mika-pita mika pikeun kabel sareng kawat, pita mika insulasi listrik

    Pita mika sintétik dijieunna tina kertas mika disalin ti mika sintétik salaku bahan utama, lajeng glued lawon kaca dina hiji atawa dua sisi jeung napel mesin mika pita.Nempelkeun lawon kaca dina hiji sisi kertas mika disebut "single-sided tape", sarta nempel dina dua sisi disebut "double-sided tape".

  • Mika tameng

    Mika tameng

    Mika tameng dipotong atawa dicap, ngancik, dibor jeung panggilingan nurutkeun ketebalan tangtu jeung ukuran geometri nurutkeun kaayaan aplikasi.Mika alam utamana dipaké dina panerapan rumah tangga kayaning soldering irons, irons listrik, TV set, rak tube pikeun pemanasan listrik, gaskets na commutators pikeun motor, boilers na gauges tingkat cai pikeun kapal.

  • Mika Shield Pikeun Gauge Kaca, Pikeun Suhu Luhur Nepi ka 400 Deg C

    Mika Shield Pikeun Gauge Kaca, Pikeun Suhu Luhur Nepi ka 400 Deg C

    Lambaran mika alami mangrupikeun bahan insulasi tahan suhu luhur, anu tiasa dianggo dina 800 ℃ kanggo waktos anu lami.Sipat mékanis anu saé, résistansi panas sareng insulasi listrik, résistansi volume ageung, leungitna diéléktrik anu saé.Cai mibanda kaunggulan euweuh lapisan, euweuh retakan tur euweuh deformasi.

    Lambaran mika diwangun ku polysilicon Muscovite, quartz, garnet na rutile, kalawan albitite, zoisite na chlorite.Garnet beunghar Fe sareng Mg, sareng Si polysilicon Muscovite dugi ka 3,369, anu ogé kombinasi tekanan tinggi.