Warta

  • Kaca borosilikat

    Kaca borosilikat mangrupakeun jenis kaca kalawan silika jeung boron trioksida salaku unsur kaca-ngabentuk utama.Kacamata borosilikat janten kasohor gaduh koefisien ékspansi termal anu rendah pisan, ngajantenkeun aranjeunna langkung tahan ka shock termal tibatan gelas soda-kapur.kaca borosilikat cocog pikeun dipaké ...
    Maca deui
  • Kauntungannana tabung polycarbonate

    (1) kakuatan dampak nyaeta pangluhurna diantara sakabeh plastik rékayasa, leuwih luhur ti polyformaldehyde, ampir 3 ~ 5 kali polyamide, sarta sarupa jeung résin phenolic jeung résin poliéster bertulang jeung serat Po Li.(2) kalawan kakuatan mékanis tinggi, tensile jeung kakuatan flexural jeung polyformaldehyd ...
    Maca deui
  • Pamasangan sareng panggunaan gauge tingkat tabung kaca kuarsa

    1. Warna tingkat gauge mangrupakeun instrumen precision, dina transportasi, penanganan, unpacking, instalasi kudu taliti nempatkeun, ulah pencét, ngéléhkeun, nyegah tube kaca quartz jeung filter warna pegat.Baca parentah taliti saméméh instalasi.2. Sateuacan instalasi, éta kudu considere ...
    Maca deui
  • Sadaya klasifikasi kaca tetempoan

    Nurutkeun kana ciri béda produk, éta bisa ngandung loba kategori, kaasup kaca tetempoan pipa dipaké dina pipa jeung kaca tetempoan wadahna dipaké dina parabot.Anu umum dina handapeun kaca tetempoan pipa nyaéta jinis tabung kaca sareng jinis lempeng, sareng ...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih Magnetic Level Gage

    Jenis lapisan gauge tingkat flap magnét, gauge tingkat flap magnét anti korosi Sacara umum, faktor anu pamaké kudu mertimbangkeun lamun milih model dumasar kana kaayaan aplikasi nyaéta kieu: 1. Ngukur sedeng Médium béda boga suhu béda, corrosiveness, sedeng d. ..
    Maca deui
  • Bédana Gasket Karét Fluorine, Gasket Karét, Gasket Karét Silikon, Gasket Tatu Logam, Gasket Karét Neoprene, Gasket Karét Butaneyl, Gasket Serat Kaca, Gasket Polimér Plastik, Tetraflu ...

    Jenis gasket nonlogam umumna: paking karet fluorine, paking karet, paking karet silikon, paking tatu logam, paking karet neoprene, paking karet butanail, paking serat kaca, paking polimér plastik, paking tetrafluorida, paking nilon, komposit logam grafit. gasket.Spac...
    Maca deui
  • Bedana dina Fluorophlogopite jeung Mika Pengetahuan Alam jeung Polytetrafluoroethylene

    1. kinerja listrik: Alatan purity of tékstur, Fluorophlogopite boga resistivity bulk tinggi (ngeunaan 1000 kali leuwih luhur ti mika alam), sarta suhu pamakéan aman bisa ngahontal 1100 ℃.Kakuatan ngarecahna listrik mika fluoro-kristalin turun kalayan ningkatna lembaran mika ti ...
    Maca deui
  • Jenis Kacamata Tetempoan

    1, Boiler Sight Kaca, tekanan wadah kaca eunteung: jenis ieu eunteung utamana dipaké pikeun sagala jinis liang observasi, ukuran relatif leutik, bentukna biasana buleud, pasagi, ketebalan 2-50mm, dipaké dina sagala jinis industri kimia, wadah tekanan, kakuatan listrik, ubar, alat keur ngagolakkeun jeung saterusna ...
    Maca deui
  • Naon Fluorophlogopite

    Fluorophlogopite Bisa tahan 1100 ℃ suhu luhur;Teu aya réaksi kalayan asam kuat sareng basa kuat;Transparansi cahaya lengkep (transparansi murni).Lambaran mika alam tradisional dipaké pikeun jandela observasi gauge tingkat cai nyaeta tawny-berwarna, kalawan transmitansi cahaya goréng ...
    Maca deui
  • Tubular Liquid Level Gauges

    Tubular Liquid Level Gauges dirancang pikeun ningali tingkat cair nganggo tabung Borosilikat garis anu jelas atanapi beureum pikeun niténan tingkat cair.Kabéh valves ngagunakeun konfigurasi kotak isina pikeun ngégél tube kaca, sarta boga bal dipariksa shutoff pikeun nyegah leungitna eusi wadah bisi gagal kaca.Operasi...
    Maca deui
  • Kaca tetempoan tahan tekanan super

    Kaca kuarsa, kaca borosilikat tempered (borosilikat tinggi) teu bisa minuhan paménta tekanan tinggi blasting, misteri dasar nyaéta yén komposisi kimia kaca dihasilkeun kaca teu cukup pikeun ngahasilkeun kakuatan mékanis cukup luhur, jadi teu bisa minuhan pamakéan. tina blasting tepat....
    Maca deui
  • Klasifikasi flange

    1. Numutkeun standar industri kimia: flanges Integral (IF), flanges threaded (Th), flanges las datar (PL), flanges las butt (WN), flanges las butt (SO), flanges las stop kontak (SW), ring las butt flange leupas (PJ/SE), ring las datar flange leupas (PJ/RJ), dijejeran...
    Maca deui
  • Naon flange

    Flange nyaéta bagian pipa sareng pipa anu dihubungkeun, dianggo pikeun sambungan antara tungtung pipa;Flange ogé dianggo dina impor sareng ékspor peralatan, dianggo pikeun sambungan antara dua alat, sapertos flange reducer, sambungan flange atanapi gabungan flange, nujul kana flange, gasket sareng bolt thre ...
    Maca deui
  • tips pamakéan gauge tingkat tube kaca

    Salaku alat ukur tingkat anu sederhana sareng gampang, méteran tingkat tabung kaca ngagaduhan sajumlah ageung aplikasi di industri.gauge tingkat tube kaca utamana dipaké pikeun langsung nunjukkeun jangkungna tingkat cair dina rupa bak, munara, bak, buleud tur peti lianna.Struktur méteran ...
    Maca deui
  • Naon kaca tetempoan vakum

    Jandéla observasi vakum, disebut oge kaca tetempoan vakum, mangrupa Feedthrough optik, biasana dipaké pikeun ngawas produksi internal wadah vakum (kayaning observasi suhu, status bahan test, jsb) atawa transmisi sumber lampu, bahan kaca dipaké pikeun ngawas internal. prod...
    Maca deui
  • Tips pamasangan kaca tetempoan

    Kaca tetempoan mangrupakeun kaca jandela sudut pandang dipaké dina kaayaan suhu jeung tekanan nu tangtu, kalawan transparansi tinggi, résistansi suhu stabil, kakuatan compressive alus sarta ciri séjén, kaca tetempoan utamana buleud sarta pasagi, ukuran sarta ketebalan tina perenah teu li. ..
    Maca deui
  • Parameter téknis utama kaca tetempoan industri

    Parameter téknis utama kaca tetempoan industri Kaca tetempoan kapal tekanan, ogé katelah kaca tetempoan industri, dipaké pikeun nalungtik kimia, minyak bumi, kosmetik, farmasi jeung alat-alat industri lianna dina wadah tina robah sedeng produk.Bahan body kaca...
    Maca deui
  • Jenis Kaca Tetempoan

    Sight Glass Types 1, Circular Sight Windowalso ngaranna Boiler Sight Glass, Pressure Vessel glass glass Sight Glasses: jenis ieu kaca tetempoan utamana dipaké pikeun sagala jinis liang observasi, ukuranana relatif leutik, bentukna biasana buleud, pasagi, ketebalan 2-50mm. , dipaké dina sagala rupa kimiawi, pres ...
    Maca deui
  • Tabung kaca quartz

    Tabung kaca quartz ngawengku: tube quartz transparan, tube quartz opalescent, rod quartz, leungeun baju quartz, sapotong quartz, instrumen quartz, sagala jinis ngalipet quartz, tube quartz buleud, tube quartz husus ngawangun sarta sagala rupa tube quartz warna.tube quartz transparan ngawengku sagala jinis co ...
    Maca deui
  • Pipa Kaca Borosilikat

    Kaca borosilikat tubular tiasa dianggo dina bak, boiler, waduk, alat bacaan aliran sareng seueur deui.Konstruksi kaca borosilikat ngajadikeun kaca tekanan tinggi tubular cukup awét pikeun tahan nepi ka tekanan tinggi, suhu luhur komo bahan kimia corrosive.Suhu Kinerja...
    Maca deui