Sadaya klasifikasi kaca tetempoan

Nurutkeun kana ciri béda produk, éta bisa ngandung loba kategori, kaasup kaca tetempoan pipa dipaké dina pipa jeung kaca tetempoan wadahna dipaké dina parabot.Anu umum dina kaca tetempoan pipa nyaéta jinis tabung kaca sareng jinis lempeng, sareng wadahna kalebet subbranch, sapertos kaca tetempoan lampu sareng kaca tetempoan beuheung.Kumaha carana milih kaca tetempoan cocog?Nurutkeun titik béda, aya klasifikasi béda.
1. Numutkeun laju tekanan, éta bisa dibagi kana kaca tetempoan tekanan normal, kaca tetempoan tekanan low, kaca tetempoan tekanan sedeng, kaca tetempoan tekanan tinggi.
Tekanan normal tina kaca tetempoan umumna hartina tekanan kerja leuwih handap tina tekanan atmosfir baku;tekanan low kaca tetempoan umumna nujul kana tekanan nominal nyaeta kirang ti 1.6MPa;tekanan sedeng kaca tetempoan umumna nujul kana tekanan nominal nyaeta kirang ti 1.6MPa-2.5MPa;Kusabab watesan anti-tekanan, kaca tetempoan tekanan tinggi jarang pisan.
2. Numutkeun suhu operasi, éta bisa dibagi kana suhu normal, hawa sedeng jeung suhu luhur kaca tetempoan.
Suhu normal umumna -40 ℃ -100 ℃;Suhu sedeng nyaéta 0 ℃ -425 ℃;Suhu luhur nyaéta 0 ℃ -800 ℃ view eunteung.Kusabab bahan jandela kaca mah béda, produk dina pamakéan hawa umumna gumantung kana jenis kaca jandela nyandak.
3. Klasifikasi dumasar kana mode sambungan
Numutkeun kana pamasangan sareng mode sambungan kaca tetempoan, éta tiasa dibagi kana flange, las, benang dua sisi, klip, clamp sareng gaya anu sanés.Ganda-sided kaca tetempoan screw, mangrupakeun lempeng ngaliwatan screw sambungan eunteung, kusabab jandela dua sided ngaranna eunteung screw dua kali sided.Thread dibagi kana thread internal tur thread éksternal, jadi aya dua kali sided eunteung thread internal tur dua kali sided bédana thread eunteung éksternal, aya dua jenis clamping tipe sarta tipe tekanan tunggal dina gaya, nurutkeun pamakéan sabenerna tina. kaayaan bisa dipilih masing-masing.
4. Klasifikasi dumasar kana bahan utama
bahan non-logam umumna serat kaca bertulang plastik, plastik, PTFE, jsb bahan logam, kayaning baja karbon, stainless steel, baja duplex jeung saterusna.
5. Kategori umum
Klasifikasi anu paling sering dianggo atanapi damel posisi, gaya struktur dibagi, anu paling umum, sapertos anu dianggo dina pipa atanapi wadah.
Kusabab aya rupa-rupa kaca tetempoan, jadi béda gelas tetempoan, peran ogé béda, dina pilihan kaca tetempoan, coba ngartos peran béda kaca tetempoan béda.


waktos pos: Oct-17-2022