Kaca borosilikat

Kaca borosilikat mangrupakeun jenis kaca kalawan silika jeung boron trioksida salaku unsur kaca-ngabentuk utama.Kacamata borosilikat janten kasohor gaduh koefisien ékspansi termal anu rendah pisan, ngajantenkeun aranjeunna langkung tahan ka shock termal tibatan gelas soda-kapur.kaca borosilikat cocog pikeun dipaké dina lénsa kaca tetempoan,
Kaca borosilikat nyaéta kaca ultra jeung jelas mibanda sipat termal jeung kimia alus sarta transparan beredar
Parameter
Diménsi (mm): 1200 × 600 ,1150 × 850 ,1150 × 1700. (ukuran séjén kana pamundut)
Ketebalan anu sayogi (mm): 1mm-25mm, urang ogé tiasa nawiskeun upami anjeun hoyong langkung ketebalan.
Kapadetan (g/㎝3 ) (dina 25 ℃): 2.23±0.02
Ko-efisien ékspansi(α)(20-300℃): 3.3±0.1×10-6
Softening titik (℃): 820±10
Beda hawa idéntik (K): 100> 300 (Tipe Strengthening)
Suhu kerja maksimum (℃): = 450
Réfraktif(nd): 1.47384
Pangiriman cahaya: 92% (thickness≤4mm;91%(thickness≥5mm)
Aplikasi
Lensa kaca tetempoan sirkular
Kaca borosilikat tubular
Kaca alat sapertos tungku, microwave, kompor gas jsb.
Industri Kaca kayaning kaca tetempoan, linings, jsb.
Parabot cahaya (kaca pelindung pikeun sorotan kakuatan tinggi sareng lampu sanésna)
modul photovoltaic
saringan optik
Bahan primér pikeun kaca tempered pinuh
sipat utama
stabilitas suhu luhur
Kualitas permukaan anu saé
Transparansi luar biasa dina rentang katingali, UV sareng IR
Bisa ngawadahan
Résistansi kimiawi tinggi
Téknik lingkungan sareng rékayasa kimia (lapisan lapisan panolak, autoclave réaksi kimia sareng kacamata kaamanan);
Kaca tetempoan sirkular kami diperyogikeun di sadaya daérah dimana pamariksaan visual prosés dina kapal kedah dipastikeun dina tekenan, dina suhu anu luhur atanapi dina paparan bahan kimia.Kacamata tetempoan ieu dijieun utamana tina kaca borosilikat, urang ogé ngahasilkeun lénsa kaca tetempoan jeung kaca alumino-silikat atawa kaca quartz atawa kaca inten biru.


waktos pos: Nov-08-2022