Kumaha carana milih Magnetic Level Gage

Jenis lapisan gauge tingkat flap magnét, anti korosigauge tingkat flap magnét
Sacara umum, faktor anu kedah dipertimbangkeun ku pangguna nalika milih modél dumasar kana kaayaan aplikasi nyaéta kieu:
1. Média pangukuran
Médium anu béda-béda gaduh suhu anu béda, korosif, dénsitas sedeng, viskositas sedeng, sareng sajabana, sareng sipat-sipat médium ieu gaduh pangaruh anu ageung dina pangukuran gauge tingkat flap magnét.Ku alatan éta, pilihan bener tina gauge tingkat flap magnét nurutkeun ciri tina médium ukur bisa nyingkahan kaayaan pangukuran akurat, mangaruhan kahirupan alat, atawa malah unusable.
2. Rentang ukur
Kisaran pangukuran mangrupikeun pertimbangan anu penting dina milih gauge tingkat flap magnét.Upami kasalahan rentang ageung, éta bakal gaduh dampak langsung kana pangaruh pangukuran.
Upami kisaran spésifik henteu tiasa dikonfirmasi dina waktos ngagaleuh, kisaran anu ditangtukeun sacara wenang tiasa nyababkeun henteu mampuh dipasang, atanapi posisi pamasangan tiasa disaluyukeun pikeun nyumponan sarat tina kaayaan kerja.
Kukituna, pikeun ngahindarkeun masalah anu teu dipikabutuh disababkeun ku konstruksi sareng pamasangan engké, perlu pikeun ngonfirmasi kisaran pangukuran nalika mésér.Mun tank teu acan dibuka, anjeun tiasa komunikasi sareng insinyur jualan langsung;lamun tank geus dibuka, Anjeun kudu nginpokeun ka insinyur jualan ngeunaan jarak puseur lawang.
Sacara umum, kisaran gauge tingkat flap magnét stainless steel nyaéta antara 200mm sareng 6000mm, sareng anu langkung ageung 6000mm kedah diproduksi dina bagian pikeun nyumponan sarat;rentang maksimum bahan PP / PVC anti korosi nyaeta 4000mm.Dijieun dina bagian.
3. Ukur tekanan
Ngukur tekanan aya hubunganana sareng kasalametan staf di tempat, sareng sadayana parantos napel pentingna pikeun ngukur tekanan.Sacara umum, nalika tekanan diukur ngaleuwihan 16MPa, hiji gauge tingkat flap magnét ledakan-bukti kudu dipilih.
4. Suhu gawé
Dina suhu normal, gauges tingkat flap magnét anu diproduksi ku pabrik biasa umumna tiasa dianggo.Sanajan kitu, sababaraha media husus, kayaning karbon dioksida cair, cair dina tekanan normal handap -78,5 ° C, tapi gas dina suhu normal, jadi teu bisa diukur dina suhu normal.Pikeun ngahontal pangukuran karbon dioksida cair, perlu milih gauge tingkat flap magnét ibun-buktina.
Sajaba ti éta, dina kasus suhu luhur, pangukuran stabil bisa dihontal alatan perlu dissipate panas tina cairan dina conduit nu.Kusabab suhu kerja situs ngagaduhan pangaruh anu ageung dina pangukuran alat, suhu kerja ogé mangrupikeun parameter anu penting nalika milih modél.
5. Naha perlu sinyal kaluaran, kontrol kontak, jsb.
Numutkeun karakteristik kaayaan kerja di tempat, tingali upami peryogi kaluaran sinyal sareng kontrol kontak.Nurutkeun kana kaayaan kerja sabenerna, milih 4 ~ 20mA, 4 ~ 20mA + HATR, 1 ~ 5VDC, 485, jsb kontak kontrol kayaning pompa mimiti, alarm tinggi na low, jsb, ogé bisa dipaké ditéang jeung DCS. jeung PLC.
6. syarat ledakan-buktina
Dina pétrokimia sareng kaayaan anu gampang kaduruk sareng ngabeledug, bahaya pisan upami saklar magnét atanapi pamancar jauh anu cocog sareng gauge tingkat flap magnét henteu ngagaduhan fungsi tahan ledakan, janten bahaya pisan ngagunakeunana dina kaayaan anu gampang kaduruk sareng ngabeledug.Tipe gauge tingkat flap magnét.
7. tinimbangan séjén
Salian aspék di luhur, nalika milih tipe gauge tingkat flap magnét, éta ogé perlu mertimbangkeun naha kaayaan situs merlukeun métode instalasi husus, kokotor, knalpot, pelestarian panas, tracing panas, jsb.
Pondokna, dina raraga milih tipe bener, perlu taliti ngabandingkeun tabel pilihan tina gauge tingkat flap magnét bakal dipilih sanggeus ngarti kaayaan aplikasi husus, digabungkeun jeung kaayaan gawé sorangan, pikeun nempo naha parameter na cocog na. kaayaan gawé sorangan..Upami anjeun henteu terang kumaha milih modél dina prosés pamilihan anu saleresna, anjeun tiasa konsultasi ka produsén iraha waé, sareng ngalangkungan komunikasi anu jero, anjeun tiasa mésér gauge tingkat flap magnét anu cocog sareng kaayaan kerja.


waktos pos: Aug-29-2022