Pamasangan sareng panggunaan gauge tingkat tabung kaca kuarsa

1. Warna tingkat gauge mangrupakeun instrumen precision, dina transportasi, penanganan, unpacking, instalasi kudu taliti nempatkeun, ulah pencét, ngéléhkeun, nyegah tube kaca quartz jeung filter warna pegat.Baca parentah taliti saméméh instalasi.
2. Sateuacan instalasi, éta kudu dianggap yén filter warna aya dina sumber lampu alam kuat (arah tenggara) jeung posisi observasi leuwih murah.Lamun arah filter warna jeung posisi observasi perlu disaluyukeun, nut héksagonal badag dina duanana tungtung kudu loosened na tightened.Tingkat warna gauge geus 1,5 kali tekanan gawé saméméh ninggalkeun pabrik, pamaké teu kudu ngabongkar tube quartz tanpa otorisasina, sarta tube quartz teu kudu disassembled dina adjustment tina posisi filter warna.Alatan Geter transportasi, pamaké boga premis parabot bisa 1,5 kali tekanan gawé test hidrolik saméméh instalasi.
3. Saatos flanges luhur jeung handap (threads) tina gauge tingkat tube kaca quartz disambungkeun ka wadahna, upami cairan dina wadahna nyaéta suhu luhur, tube quartz kudu preheated pikeun satengah jam saméméh operasi formal, jadi salaku teu peupeus tube quartz.Lamun dipaké, mimiti lalaunan muka valves luhur jeung handap, ku kituna cairan scour témbok tube kaca.Nalika cairan dina wadahna asup kana gauge tingkat cair pikeun naekeun tekanan, tampilan warna bisa jadi teu jelas, sabab cairan dina wadahna teu beresih atawa tekanan teu stabil, turun naek cair disababkeun ku fenomena samentara, kayaning stabil. tiasa jelas nunjukkeun tingkat cair.
4. Nalika gauge tingkat cair aya dina operasi normal, bobot klep ieu ditarik tina loba 4 robah warna ka warna (pikeun nyegah bal baja tina noel luhureun batang klep) pikeun mastikeun sealing otomatis tina bal baja.
5. quartz kaca pipe tingkat gauge kudu rutin dikumbah agén beberesih pipe kaca quartz jeung asam chromic flushing, kokotor.Filter warna tiasa dicabut sareng dibersihkeun, supados henteu mangaruhan tampilan beureum sareng héjo.


waktos pos: Oct-18-2022