Kauntungannana tabung polycarbonate

(1) kakuatan dampak nyaeta pangluhurna diantara sakabeh plastik rékayasa, leuwih luhur ti polyformaldehyde, ampir 3 ~ 5 kali polyamide, sarta sarupa jeung résin phenolic jeung résin poliéster bertulang jeung serat Po Li.
(2) kalawan kakuatan mékanis tinggi, kakuatan tensile jeung flexural jeung polyformaldehyde, polyamide sarupa, elongation di putus nepi ka 90% (25 darajat Celsius).Jeung kakuatan dina suhu low ogé ngaronjat, sarta eta teu ngurangan teuing dina suhu luhur.
(3) Résistansi panas anu luhur sareng résistansi tiis, tiasa dianggo dina kisaran suhu +130 ~ -100 derajat Celsius kanggo waktos anu lami.Teu boga titik lebur atra, sarta suhu lebur na umumna antara 220 jeung 230 darajat Celsius, sarta suhu dékomposisi na umumna luhur 300 darajat Celsius.Suhu deformasi termal 18,5 kg / cm 2 nyaéta 130 ~ 140 darajat Celsius, anu langkung luhur tibatan polyformaldehyde sareng ngan ukur langkung handap tina polysulfone sareng polyphenyl éter.Suhu embrittlement handap minus 100 darajat Celsius.
(4) transparansi pisan alus, anu transmittance pilem bisa ngahontal 89%, kadua ukur keur plexiglas, sarta ogé bisa diwarnaan.
(5) produk nu mangrupa non-toksik, hambar jeung euweuh bauan.
(6) The résistansi minyak pisan alus, sampel ieu soaked dina béngsin salila tilu bulan, beurat teu robah dasarna.
(7) bisa leyur dina chlorane, dina kaleyuran diklorometana nyaeta 0,31 g/ml, dina trichloromethane nyaeta 0,1 g/ml, dina tetrachloromethane nyaeta 0,33 g/ml, dina bénzéna monochloride nyaeta 0,06 g/ml.Bodo, acetone, dietil éter, asam asétat asam asétat jeung pangleyur séjén bisa nyieun polycarbonate bareuh, tapi teu leyur.
(8) nyerep cai pisan leutik, kalembaban relatif 50%, nyerep Uap maksimum nyaéta 0,16%, dina 23 darajat Celsius cai salila saminggu tanpa soaking, laju nyerep cai téh 0,4%, dina cai nu ngagolak salila saminggu, laju nyerep cai. nyaeta 0.58 %.
(9) Nilai creep tina sagala jinis bahan plastik anu pangleutikna, 70 darajat Celsius, 13 mm kubus, bearing 1.800 kg, 24 jam, parobahan volume ngan 0,282%.
(10) Polycarbonate tube kaunggulan
(11) Résistansi cuaca anu saé, produk di luar salami tilu taun, pagelaran henteu aya parobihan anu atra.
(12) pareum sorangan.


waktos pos: Oct-25-2022