Warta Industri

  • Sadaya klasifikasi kaca tetempoan

    Nurutkeun kana ciri béda produk, éta bisa ngandung loba kategori, kaasup kaca tetempoan pipa dipaké dina pipa jeung kaca tetempoan wadahna dipaké dina parabot.Anu umum dina handapeun kaca tetempoan pipa nyaéta jinis tabung kaca sareng jinis lempeng, sareng ...
    Maca deui
  • Bédana Gasket Karét Fluorine, Gasket Karét, Gasket Karét Silikon, Gasket Tatu Logam, Gasket Karét Neoprene, Gasket Karét Butaneyl, Gasket Serat Kaca, Gasket Polimér Plastik, Tetraflu ...

    Jenis gasket nonlogam umumna: paking karet fluorine, paking karet, paking karet silikon, paking tatu logam, paking karet neoprene, paking karet butanail, paking serat kaca, paking polimér plastik, paking tetrafluorida, paking nilon, komposit logam grafit. gasket.Spac...
    Maca deui
  • Jenis Kacamata Tetempoan

    1, Boiler Sight Kaca, tekanan wadah kaca eunteung: jenis ieu eunteung utamana dipaké pikeun sagala jinis liang observasi, ukuran relatif leutik, bentukna biasana buleud, pasagi, ketebalan 2-50mm, dipaké dina sagala jinis industri kimia, wadah tekanan, kakuatan listrik, ubar, alat keur ngagolakkeun jeung saterusna ...
    Maca deui
  • Tubular Liquid Level Gauges

    Tubular Liquid Level Gauges dirancang pikeun ningali tingkat cair nganggo tabung Borosilikat garis anu jelas atanapi beureum pikeun niténan tingkat cair.Kabéh valves ngagunakeun konfigurasi kotak isina pikeun ngégél tube kaca, sarta boga bal dipariksa shutoff pikeun nyegah leungitna eusi wadah bisi gagal kaca.Operasi...
    Maca deui
  • Klasifikasi flange

    1. Numutkeun standar industri kimia: flanges Integral (IF), flanges threaded (Th), flanges las datar (PL), flanges las butt (WN), flanges las butt (SO), flanges las stop kontak (SW), ring las butt flange leupas (PJ/SE), ring las datar flange leupas (PJ/RJ), dijejeran...
    Maca deui
  • Tips pamasangan kaca tetempoan

    Kaca tetempoan mangrupakeun kaca jandela sudut pandang dipaké dina kaayaan suhu jeung tekanan nu tangtu, kalawan transparansi tinggi, résistansi suhu stabil, kakuatan compressive alus sarta ciri séjén, kaca tetempoan utamana buleud sarta pasagi, ukuran sarta ketebalan tina perenah teu li. ..
    Maca deui
  • Parameter téknis utama kaca tetempoan industri

    Parameter téknis utama kaca tetempoan industri Kaca tetempoan kapal tekanan, ogé katelah kaca tetempoan industri, dipaké pikeun nalungtik kimia, minyak bumi, kosmetik, farmasi jeung alat-alat industri lianna dina wadah tina robah sedeng produk.Bahan body kaca...
    Maca deui
  • Jenis Kaca Tetempoan

    Sight Glass Types 1, Circular Sight Windowalso ngaranna Boiler Sight Glass, Pressure Vessel glass glass Sight Glasses: jenis ieu kaca tetempoan utamana dipaké pikeun sagala jinis liang observasi, ukuranana relatif leutik, bentukna biasana buleud, pasagi, ketebalan 2-50mm. , dipaké dina sagala rupa kimiawi, pres ...
    Maca deui
  • Awas tina aplikasi kaca tetempoan

    Sateuacan milih kaca tetempoan, Anjeun kudu milih kaunggulan jeung kalemahan bahan tina kaca tetempoan jeung ngaropéa kaca tetempoan.Aya bahan béda kayaning stainless steel, PP, baja karbon jeung saterusna.Stainless steel boga kaunggulan kaéndahan, oksidasi nolak ...
    Maca deui
  • tabung polycarbonate dipaké dina kaca tetempoan tubular

    Tabung PC mangrupikeun singketan tina polycarbonate atanapi polycarbonate, anu disebut plastik rékayasa PC.Bahan PC saleresna mangrupikeun salah sahiji plastik rékayasa anu kami ucapkeun, nyaéta lima plastik rékayasa kalayan produk transparansi anu saé, tapi ogé dina taun-taun ayeuna tingkat kamekaran rékayasa umum ...
    Maca deui
  • Naon kaca tahan ledakan anu diperkuat?

    Kamajuan kontinyu tina téhnologi processing kaca ngajadikeun sipat bahan kaca beuki unggul, kaca ledakan-bukti bertulang mangrupakeun wawakil has ieu.Fungsi signifikan kaca ledakan-bukti strengthened nyaéta pikeun nempatkeun timer ledakan, nu ...
    Maca deui
  • Kumaha nyimpen kaca tahan panas?

    Sarat dasar lingkungan pelestarian kaca tahan panas cukup loba, sarta gudang gudang perlu minuhan sarat panyalindungan hujan pikeun nyegah kontak cai kaleuleuwihan jeung kaca tahan suhu luhur.Kaca tahan panas henteu kakeunaan teuing panonpoé ...
    Maca deui
  • Naon kaca optik?

    Bahan kaca mangrupa bahan kalawan rupa-rupa aplikasi dina kahirupan urang, sajaba sababaraha kaca biasa, dina sababaraha kasempetan husus ogé bakal ngagunakeun loba kaca husus, kaca husus nyaéta kelas kaca mibanda sipat leuwih, mindeng boga hiji penting. peran dina kasempetan industri.Kaca optik...
    Maca deui
  • Aplikasi kaca borosilikat tinggi

    Kaca borosilicate tinggi mangrupakeun jenis bahan kalawan stabilitas termal kuat, laju ékspansi lemah sareng kakuatan mékanis tinggi.Geus loba dipaké di sagala rupa tempat suhu luhur sarta geus maénkeun éfék pohara alus.Kaca borosilikat tinggi ayeuna wawakil beredar ti tem tinggi ...
    Maca deui
  • Masang cautions kaca tetempoan

    Kaca tetempoan mangrupakeun jenis kaca dipasang dina pembuluh tekanan, alat-alat suhu luhur atawa corroded pipelines kimiawi.Perlu ngawasaan sababaraha cara pikeun masang produk sapertos kitu.Cara sareng metode anu salah bakal mangaruhan pisan kana umur jasa kaca sareng nyababkeun karugian anu teu dipikabutuh pikeun pangguna...
    Maca deui
  • Cara ngolah kaca borosilikat

    Kaca borosilikat tinggi mangrupakeun jenis bahan kaca beredar, nu dicirikeun ku kabersihan, résistansi ngagem, résistansi korosi sareng résistansi suhu luhur.Ieu mangrupakeun jenis kaca husus ilahar dipaké dina present.Of Tangtu, mecenghulna kaca borosilicate tinggi oge insepar ...
    Maca deui
  • Kumaha carana ngadamel kaca hawu

    Kaca hawu mangrupakeun jenis kaca tahan suhu luhur loba dipaké, sarta kinerja lalawanan suhu luhur na oge salah sahiji pangalusna diantara loba gelas ayeuna.Dina waktos anu sami, kaca hawu ogé mangrupikeun jinis gelas anu langkung seueur dianggo dina kahirupan sapopoe, sapertos oven, oven microwave sareng seueur deui ...
    Maca deui