Produk News

  • Kaca borosilikat

    Kaca borosilikat mangrupakeun jenis kaca kalawan silika jeung boron trioksida salaku unsur kaca-ngabentuk utama.Kacamata borosilikat janten kasohor gaduh koefisien ékspansi termal anu rendah pisan, ngajantenkeun aranjeunna langkung tahan ka shock termal tibatan gelas soda-kapur.kaca borosilikat cocog pikeun dipaké ...
    Maca deui
  • Kauntungannana tabung polycarbonate

    (1) kakuatan dampak nyaeta pangluhurna diantara sakabeh plastik rékayasa, leuwih luhur ti polyformaldehyde, ampir 3 ~ 5 kali polyamide, sarta sarupa jeung résin phenolic jeung résin poliéster bertulang jeung serat Po Li.(2) kalawan kakuatan mékanis tinggi, tensile jeung kakuatan flexural jeung polyformaldehyd ...
    Maca deui
  • Pamasangan sareng panggunaan gauge tingkat tabung kaca kuarsa

    1. Warna tingkat gauge mangrupakeun instrumen precision, dina transportasi, penanganan, unpacking, instalasi kudu taliti nempatkeun, ulah pencét, ngéléhkeun, nyegah tube kaca quartz jeung filter warna pegat.Baca parentah taliti saméméh instalasi.2. Sateuacan instalasi, éta kudu considere ...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih Magnetic Level Gage

    Jenis lapisan gauge tingkat flap magnét, gauge tingkat flap magnét anti korosi Sacara umum, faktor anu pamaké kudu mertimbangkeun lamun milih model dumasar kana kaayaan aplikasi nyaéta kieu: 1. Ngukur sedeng Médium béda boga suhu béda, corrosiveness, sedeng d. ..
    Maca deui
  • Bedana dina Fluorophlogopite jeung Mika Pengetahuan Alam jeung Polytetrafluoroethylene

    1. kinerja listrik: Alatan purity of tékstur, Fluorophlogopite boga resistivity bulk tinggi (ngeunaan 1000 kali leuwih luhur ti mika alam), sarta suhu pamakéan aman bisa ngahontal 1100 ℃.Kakuatan ngarecahna listrik mika fluoro-kristalin turun kalayan ningkatna lembaran mika ti ...
    Maca deui
  • Naon Fluorophlogopite

    Fluorophlogopite Bisa tahan 1100 ℃ suhu luhur;Teu aya réaksi kalayan asam kuat sareng basa kuat;Transparansi cahaya lengkep (transparansi murni).Lambaran mika alam tradisional dipaké pikeun jandela observasi gauge tingkat cai nyaeta tawny-berwarna, kalawan transmitansi cahaya goréng ...
    Maca deui
  • Kaca tetempoan tahan tekanan super

    Kaca kuarsa, kaca borosilikat tempered (borosilikat tinggi) teu bisa minuhan paménta tekanan tinggi blasting, misteri dasar nyaéta yén komposisi kimia kaca dihasilkeun kaca teu cukup pikeun ngahasilkeun kakuatan mékanis cukup luhur, jadi teu bisa minuhan pamakéan. tina blasting tepat....
    Maca deui
  • Naon flange

    Flange nyaéta bagian pipa sareng pipa anu dihubungkeun, dianggo pikeun sambungan antara tungtung pipa;Flange ogé dianggo dina impor sareng ékspor peralatan, dianggo pikeun sambungan antara dua alat, sapertos flange reducer, sambungan flange atanapi gabungan flange, nujul kana flange, gasket sareng bolt thre ...
    Maca deui
  • tips pamakéan gauge tingkat tube kaca

    Salaku alat ukur tingkat anu sederhana sareng gampang, méteran tingkat tabung kaca ngagaduhan sajumlah ageung aplikasi di industri.gauge tingkat tube kaca utamana dipaké pikeun langsung nunjukkeun jangkungna tingkat cair dina rupa bak, munara, bak, buleud tur peti lianna.Struktur méteran ...
    Maca deui
  • Naon kaca tetempoan vakum

    Jandéla observasi vakum, disebut oge kaca tetempoan vakum, mangrupa Feedthrough optik, biasana dipaké pikeun ngawas produksi internal wadah vakum (kayaning observasi suhu, status bahan test, jsb) atawa transmisi sumber lampu, bahan kaca dipaké pikeun ngawas internal. prod...
    Maca deui
  • Tabung kaca quartz

    Tabung kaca quartz ngawengku: tube quartz transparan, tube quartz opalescent, rod quartz, leungeun baju quartz, sapotong quartz, instrumen quartz, sagala jinis ngalipet quartz, tube quartz buleud, tube quartz husus ngawangun sarta sagala rupa tube quartz warna.tube quartz transparan ngawengku sagala jinis co ...
    Maca deui
  • Pipa Kaca Borosilikat

    Kaca borosilikat tubular tiasa dianggo dina bak, boiler, waduk, alat bacaan aliran sareng seueur deui.Konstruksi kaca borosilikat ngajadikeun kaca tekanan tinggi tubular cukup awét pikeun tahan nepi ka tekanan tinggi, suhu luhur komo bahan kimia corrosive.Suhu Kinerja...
    Maca deui
  • Kaca safir

    Kaca inten biru pikeun jandela observasi atanapi pelindung layar Kaca inten biru ayeuna laun-laun dianggo dina jandela observasi tekanan, alat ngawaskeun kaayaan bahaya, instrumen lingkungan tekanan cai jero sareng lapangan minyak, tambang batubara sareng waktos anu sanés.Produk kaca inten biru urang tiasa jas ...
    Maca deui
  • Kaca kuarsa

    Kaca quartz pikeun kaca tetempoan buleud atawa kaca tubular tetempoan gauge Biasana, kaca quartz dihijikeun quartz mangrupakeun pamakéan lega di industri jeung home appliances.it mangrupakeun kaca consistant ampir murni silika dina formulir amorf, éta purity nepi ka 99,9% nurutkeun kana sarat.Keunggulan Softening p...
    Maca deui
  • Kaca Keramik

    Kaca Keramik boga karakter: tahan panas, tahan suhu shock, nguatkeun, karasa, tahan asam, alkalinity-tahan, ékspansi low.kaca keramik transparan, kaca keramik hideung, kaca keramik parunggu, salient kaca keramik titik.gelas keramik bodas susu.Parameter Item Be...
    Maca deui
  • Kobalt Blue Kaca

    Kobalt Blue Kaca Kobalt kaca biru dipaké dina karya baja jeung pabrik semén skenario observasi dimana panyalindungan IR henteu diperlukeun, tapi observasi furnaces caang merlukeun eyewear biru bisa ningali kana tungku hadé.Kaca bulao kobalt NOT a diganti alus pikeun kaca IR héjo....
    Maca deui
  • Kaca alumino-silikat

    Alumino-silikat kaca utamana diwangun ku Si-Ca-Al-Mg jeung oksida logam alkali séjén ngaliwatan kombinasi rasio ilmiah, nu eusi K2O + Na2O ≤0.3%, milik non-alkali aluminium sistem kaca silikat, sanggeus perlakuan tempering suhu luhur kalawan resista suhu luhur ...
    Maca deui
  • aplikasi kaca Borosilicate jeung sipat fisik

    Kaca borosilikat mangrupakeun jenis kaca kalawan silika jeung boron trioksida salaku unsur kaca-ngabentuk utama.Kacamata borosilikat janten kasohor gaduh koefisien ékspansi termal anu rendah pisan, ngajantenkeun aranjeunna langkung tahan ka shock termal tibatan gelas soda-kapur.kaca borosilikat cocog pikeun dipaké ...
    Maca deui
  • Sagelas soda-kapur

    Ngawangun Soda - kaca kapur teh formulir paling normal tina kaca pabrik.Ieu diwangun ku kira-kira 70,5 persén silika (silikon dioksida), 15,5 persén soda (natrium oksida), jeung 9 persén jeruk nipis (kalsium oksida), sésana nyaéta jumlah leutik rupa-rupa sanyawa séjén.Aplikasi Soda - gelas kapur nyaéta ...
    Maca deui
  • Naon kaca tetempoan minyak

    Kaca tetempoan minyak dipasang di luar médium anu diukur sareng dihubungkeun ka alat ngabubarkeun panyimpen cair ngaliwatan baud anu berlubang.Salaku leyuran robah luhur jeung ka handap, éta drive solusi dina senar pipe pikeun mindahkeun luhur jeung ka handap, sahingga némbongkeun aliran cairan dina wadahna.Aplikasi...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2