. Minyak Cair Level Gauge Sight Kaca 1/2PT 3/4PT Male Threaded Aluminium Alloy Air Compressor Fittings kalawan O-ring

Minyak Cair Level Gauge Sight Kaca 1/2PT 3/4PT Male Threaded Aluminium Alloy Air Compressor Fittings kalawan O-ring

Katerangan pondok:

Bahan awak: alloy aluminium
Jandéla observasi: kaca tempered
Bahan sealing: NBR / FKM O Ring
Bahan pakét: pakét Plexiglas
Suhu gawé: -40 nepi ka 100 derajat centigrade;-20 nepi ka 180 derajat celcius


  • harga:AS $ 0,5 - 1000,0 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:1 sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / per Bulan
  • Biaya pengiriman barang:henteu gratis, biasana kuring tiasa nampi biaya pengiriman anu langkung mirah pikeun anjeun.
  • Waktos pangiriman:dumasar kana produk anjeun upami disaluyukeun atanapi henteu.
  • Rincian produk

    Kaca borosilikat

    Kaca aluminosilikat

    Kaca kuarsa

    Tag produk

    Bahan awak: alloy aluminium
    Jandéla observasi: kaca tempered
    Bahan sealing: NBR / FKM O Ring
    Bahan pakét: pakét Plexiglas
    Suhu gawé: -40 nepi ka 100 derajat centigrade;-20 nepi ka 180 derajat celcius
    Tipe Thread: 1/2PT 3/4PT
    Bahan: Awak utama dijieunna tina alloy aluminium, nu teu gampang mun teu ngagem tur peupeus dibandingkeun bahan plastik.Éta tiasa dianggo dina lingkungan suhu luhur.
    Sealing: The sealing kahontal ku O-ring on periphery nu.O-ring dijieunna tina bahan karét, nu tahan ka suhu luhur, korosi jeung oksidasi.Bisa nyadiakeun kinerja sealing alus.
    Aplication: Minyak Level Sight Kaca dipaké lega pikeun pariksa tingkat minyak tina pompa dina compressor hawa.Sabenerna tingkat cair posisi screw minyak dina tank minyak bisa disimpen dina kaca tank tetempoan ningali, mun nangtoskeun ti luar ngajalankeun pembela screw minyak meets kaayaan operasi.
    Awas: Pareuman compressor hawa anjeun sareng ngirangan tekanan nalika ngarobih kaca tetempoan tingkat minyak.Punten parios jinis sareng ukuran benang sacara saksama sateuacan mesen


  • saméméhna:
  • Teras:

  • * Kaca borosilikat

    Kaca Borosilikat pikeun kacamata tetempoan sirkular atawa kacamata tetempoan tubular
    Kaca borosilikat mangrupakeun jenis kaca kalawan silika jeung boron trioksida salaku unsur kaca-ngabentuk utama.Kacamata borosilikat janten kasohor gaduh koefisien ékspansi termal anu rendah pisan, ngajantenkeun aranjeunna langkung tahan ka shock termal tibatan gelas soda-kapur.kaca borosilikat cocog pikeun dipaké dina lénsa kaca tetempoan,
    Kaca borosilikat nyaéta kaca ultra jeung jelas mibanda sipat termal jeung kimia alus sarta transparan beredar
    Parameter
    Diménsi (mm): 1200 × 600 ,1150 × 850 ,1150 × 1700. (ukuran séjén kana pamundut)
    Ketebalan anu sayogi (mm): 1mm-25mm, urang ogé tiasa nawiskeun upami anjeun hoyong langkung ketebalan.
    Kapadetan (g/㎝3 ) (dina 25 ℃): 2.23±0.02
    Ko-efisien ékspansi(α)(20-300℃): 3.3±0.1×10-6
    Softening titik (℃): 820±10
    Beda hawa idéntik (K): 100> 300 (Tipe Strengthening)
    Suhu kerja maksimum (℃): ≥450
    Réfraktif(nd): 1.47384
    Pangiriman cahaya: 92% (thickness≤4mm;91%(thickness≥5mm)
    Aplikasi
    Lensa kaca tetempoan sirkular
    Kaca borosilikat tubular
    Kaca alat sapertos tungku, microwave, kompor gas jsb.
    Industri Kaca kayaning kaca tetempoan, linings, jsb.
    Parabot cahaya (kaca pelindung pikeun sorotan kakuatan tinggi sareng lampu sanésna)
    modul photovoltaic
    saringan optik
    Bahan primér pikeun kaca tempered pinuh
    sipat utama
    stabilitas suhu luhur
    Kualitas permukaan anu saé
    Transparansi luar biasa dina rentang katingali, UV sareng IR
    Bisa ngawadahan
    Résistansi kimiawi tinggi
    Téknik lingkungan sareng rékayasa kimia (lapisan lapisan panolak, autoclave réaksi kimia sareng kacamata kaamanan);
    Kaca tetempoan sirkular kami diperyogikeun di sadaya daérah dimana pamariksaan visual prosés dina kapal kedah dipastikeun dina tekenan, dina suhu anu luhur atanapi dina paparan bahan kimia.Kacamata tetempoan ieu dijieun utamana tina kaca borosilikat, urang ogé ngahasilkeun lénsa kaca tetempoan jeung kaca alumino-silikat atawa kaca quartz atawa kaca inten biru.

    *Kaca aluminosilikat

    Aluminosilicate kaca keur boiler gauge kaca
    Alumino-silikat kaca utamana diwangun ku Si-Ca-Al-Mg jeung oksida logam alkali séjén ngaliwatan kombinasi rasio ilmiah, nu eusi K2O + Na2O ≤0.3%, milik non-alkali aluminium sistem kaca silikat, sanggeus perlakuan tempering suhu luhur kalawan résistansi suhu luhur, résistansi tekanan tinggi, résistansi asam sarta alkali jeung sipat fisik jeung kimia alus teuing séjén, nyaéta rupa-rupa kaca tekanan tinggi jandela material.It unggulan utamana dipaké dina pembangkit listrik, pétrokimia, pembangkit listrik nuklir, alat-alat Éksplorasi jero-laut sarta jenis séjén tina suhu luhur sarta tekanan tinggi uap pakét dina tekanan tinggi tingkat cai gauge jandela kaca.
    Fitur
    Warna: teu warnaan atawa rada konéng
    Wangun: buleud, rectangular
    Kapadetan: 2,62–2,67 g/cm3
    Transmissivity: 91.8%
    Indéks réfraktif: 1.5325 (konéng)
    Suhu kejut: ≤ 370 °C
    Suhu softening: ≥ 920 °C
    Kakuatan bending: 240-300 MPa
    Suhu kerja maksimal: 550 °C
    Tekanan tahan: 1Mpa-32.0Mpa
    Ukuran
    kaca tetempoan buleud: diaméterna: 8mm-300mm
    Kaca tetempoan sagi opat: 8mm * 8mm-300mm * 300mm
    Kaca tingkat gauge linier: Panjang Max 400mm
    Ketebalan: 2mm-40mm

    *Kaca kuarsa

    Kaca kuarsa pikeun kaca tetempoan tetempoan buleud atawa kaca tetempoan tubular gauge
    Biasana, kaca quartz anu lebur quartz nyaéta pamakéan lega di industri jeung home appliances.it mangrupakeun kaca consistant ampir murni silika dina formulir amorf, éta purity nepi ka 99.9% nurutkeun sarat.
    Kaunggulan
    Softening titik nyaéta 1730 ℃, lila-lila suhu gawé 1100 ℃, waktos pondok hawa gawé 1400 ℃
    Shock termal: Nyandak kaluar kaca ti 1100 ℃ tungku kana 20 ℃ cai, euweuh pegatna tilu kali.
    Transmisi cahaya katingali langkung ti 93%.
    Tahan korosi: kaca quartz tiasa dianggo dina asam sengit sareng lingkungan basa
    Sintétik Quartz Silika jeung Infrabeureum Optik Quartz duanana dipaké salaku kaca optik.

    Parameter:
    Harta nilai has
    Kapadetan 2,2 × 103 kg / m3
    Teu karasa 5.5 – 6.5 Skala Mohs 570 KHN 100
    Desain Kakuatan Tensile 4.8×107 Pa (N/m2) (7000 psi)
    Desain Kakuatan Compressive Leuwih gede ti 1,1 x l09 Pa (160.000 psi)
    Modulus Bulk 3,7×1010 Pa (5,3×106 psi)
    Modulus Kaku 3.1×1010 Pa (4.5×106 psi)
    Modulus ngora 72GPa (10,5 × 106 psi)
    Babandingan Poisson urang 0.17
    Koéfisién Ékspansi Termal 5,5×10 -7 cm/cm•°C (20°C-320°C)
    Konduktivitas Thermal 1,4 W/m•°C
    Panas spésifik 670 J/kg•°C
    Titik Lelembut 1683°C
    Titik Anil 1215°C
    Titik galur 1120 °C
    Résistansi Listrik 7×107 ohm cm (350°C)
    Sipat diéléktrik (20°C jeung 1 MHz)
    Angger 3.75
    Atenuasi sonic Kurang ti 11 db/m MHz
    Konstanta Perméabilitas (700°C) (cm3 mm/cm2 detik cm Hg)
    Hélium 210×10-10
    Hidrogén 21×10-10
    Deuterium 17 × 10-10
    Kakuatan 5 × 107 V / m
    Faktor Leungitna Kurang 4 × 10-4
    Faktor Dissipation Kurang 1 × 10-4
    Indéks Réfraksi 1.4585
    Constringence (Nu) 67.56
    Laju Gelombang Sora-Gelombang 3,75×103 m/s
    Laju Sora/Gelombang Komprési 5.90X103 m/s
    Neon 9.5×10-10
    Aplikasi:
    Kaca tetempoan sirkular
    Kaca tetempoan tubular