Produk

  • 3/4 OD x 48 Panjang Redline Gauge Kaca tube kaca redline

    3/4 OD x 48 Panjang Redline Gauge Kaca tube kaca redline

    Kaca Patalina Qingdao tiasa nawiskeun salaku Garis Beureum, Standar, Tembok Beurat, Tekanan Tinggi, Diaméterna ti 1/2″ OD ka 1 1/2″ OD.Selesai tungtung tiasa dipotong, taneuh, atanapi seuneu digosok gumantung kana aplikasi.Rating tekanan gumantung kana tungtung tungtung, diaméter, sareng panjang anu diperyogikeun.Tahan panas nepi ka 400 derajat centigrade (kaca borosilikat) jeung 1100 derajat centigrade (kaca quartz).

    Kaca tetempoan tubular ogé ngaranna tube Kaca, pipe Kaca, kaca tetempoan tubular, kaca gauge tubular di loba nagara, bisa dibagi kana ukuran baku sarta ukuran témbok beurat nurutkeun ketebalan témbok.Kaca tubular ukuran baku ilaharna dipaké dina alat keur ngagolakkeun tekanan low, tank jeung sababaraha instrumen tekanan low lianna.Jinis témbok beurat cocog pikeun lingkungan tekanan tinggi, sapertos minyak bumi sareng cai, flowmeter gas atanapi wadah asam sareng alkali.
    Bahan tina kaca tetempoan tubular
    1) tabung kaca borosilikat
    2) tabung kaca kuarsa
    Borosilicate kaca tube na quartz tube kaca tiasa dianggo dina asam sarta media alkali, dina waktos anu sareng kaca borosilicate na kaca quartz bisa nanggung dina tekanan tinggi na lingkungan suhu.
    Spésifikasi
    • Bahan: gelas soda-kapur, kaca borosilikat, kaca quartz.
    • Klasifikasi: baku, témbok beurat.
    • ketebalan témbok: 1-30 mm.
    • diaméterna jero: 1-100 mm.
    • diaméterna luar: 2-150 mm.
    • Panjangna: 30-300 mm.
    • Max suhu gawé: 1100 °C.
    • tekanan kerja Max: 400 bar.
    Fitur sarta Kaunggulan
    • lalawanan korosi
    Bahan kaca gaduh sipat kimiawi anu stabil.Kami ngagaduhan kaca kuarsa sareng kaca borosilikat pikeun lingkungan kerja anu agrésif.
    • suhu gawé High jeung tekanan
    Kaca gauge tubular ukuran standar kami cocog dina henteu aya tekanan sareng lingkungan suhu rendah.Tembok beurat kaca gauge tubular kami tiasa dianggo aman dina tekanan tinggi sareng lingkungan suhu luhur pikeun waktos anu lami.
    • Urang bisa ngagambar garis beureum dina kaca tetempoan tubular
    Garis beureum dina kaca tetempoan tubular bisa nyieun tingkat cair leuwih jelas pikeun bacaan.
    • dimensi tepat
    Urang bisa ngaluyukeun kaca gauge tubular nurutkeun dimensi diperlukeun.Urang tiasa ngahontal ± 0,01 mm kasabaran pikeun aplikasi instrumen akurat.
    • Gampang pikeun ngabersihan
    Kaca gauge tubular tiasa dibersihkeun kalayan gampang ku cai.Kalayan beberesih anu cocog, kaca gauge tubular tiasa dianggo salami 10 taun.
    Aplikasi
    1. Parabot listrik rumah tangga
    2. Téknik Lingkungan sareng Téknik Kimia
    3. Cahayaan
    4. tanaga surya
    5. Instrumén rupa
    6. Téknologi semi-konduktor
    7. Téhnik médis sarta bio-rékayasa;
    Tabung polikarbonat:
    suhu gawé maksimum 120 ° C
    bisa nolak asam lemah, basa lemah.
    Bisa jadi konéng dina cahaya panonpoe lila

  • Minyak Cair Level Gauge Sight Kaca 1/2PT 3/4PT Male Threaded Aluminium Alloy Air Compressor Fittings kalawan O-ring

    Minyak Cair Level Gauge Sight Kaca 1/2PT 3/4PT Male Threaded Aluminium Alloy Air Compressor Fittings kalawan O-ring

    Bahan awak: alloy aluminium
    Jandéla observasi: kaca tempered
    Bahan sealing: NBR / FKM O Ring
    Bahan pakét: pakét Plexiglas
    Suhu gawé: -40 nepi ka 100 derajat centigrade;-20 nepi ka 180 derajat celcius

  • Cairan Level Gauge Sight Kaca G3/4 Male Threaded Kuningan Kompresor Udara Fittings kalawan O-Ring

    Cairan Level Gauge Sight Kaca G3/4 Male Threaded Kuningan Kompresor Udara Fittings kalawan O-Ring

    Bahan awak: alloy aluminium
    Jandéla observasi: kaca tempered
    Bahan sealing: NBR / FKM O Ring
    Bahan pakét: pakét Plexiglas
    Suhu gawé: -40 nepi ka 100 derajat centigrade;-20 nepi ka 180 derajat celcius

  • Cairan Level Gauge Sight Kaca G1/2 Male Threaded Kuningan Kompresor Udara Fittings kalawan O-Ring

    Cairan Level Gauge Sight Kaca G1/2 Male Threaded Kuningan Kompresor Udara Fittings kalawan O-Ring

    Bahan awak: alloy aluminium
    Jandéla observasi: kaca tempered
    Bahan sealing: NBR / FKM O Ring
    Bahan pakét: pakét Plexiglas
    Suhu gawé: -40 nepi ka 100 derajat centigrade;-20 nepi ka 180 derajat celcius

  • Jalu Aluminium Alloy Minyak Level Sight Kaca Jandela pikeun Air Compressor Gearbox Pompa Tank

    Jalu Aluminium Alloy Minyak Level Sight Kaca Jandela pikeun Air Compressor Gearbox Pompa Tank

    Bahan awak: alloy aluminium
    Jandéla observasi: kaca tempered
    Bahan kedap: FKM O Cingcin
    Bahan pakét: pakét Plexiglas
    Suhu gawé: -20 nepi ka 180 derajat celcius

  • Kaca tetempoan tipe screw, 304 kaca tetempoan minyak stainless steel, kaca tetempoan kelas industri

    Kaca tetempoan tipe screw, 304 kaca tetempoan minyak stainless steel, kaca tetempoan kelas industri

    Ngaran: Kaca tetempoan tipe screw, 304 kaca tetempoan minyak stainless steel, kaca tetempoan kelas industri
    Suhu operasi: -40 nepi ka 200 derajat
    Struktur awak: tekanan tunggal
    Kamar fittings: lempeng ngaliwatan
    modeu instalasi: threaded
    Pangiriman: 90%
    Bahan: baja karbon
    Ukuran: DN10 - DN600
    tekanan nominal: leuwih gede ti 6Mpa

  • Sanitary spherical sight glass, quick-mounting type sight glass, 360° view glass tube type glass sight

    Sanitary spherical sight glass, quick-mounting type sight glass, 360° view glass tube type glass sight

    Saniter spherical tetempoan kaca, gancang-masang tipe kaca tetempoan, 360 ° view kaca tube tipe kaca tetempoan, pipe cairan diwangun ku struktur stainless steel sarta kaca.Dina ngolah kadaharan, kosmétik, farmasi, sareng industri pemurnian, aliran bahan tiasa ditingali sacara jelas sareng akurat.Ieu salah sahiji asesoris utama dina alat pipa industri.Dina pipa minyak bumi, kimia, ubar, kadaharan jeung alat produksi industri lianna, eunteung bisa niténan aliran jeung réaksi cair, gas, uap jeung media sejenna dina pipa iraha wae, ku kituna pikeun ngawas produksi jeung nyingkahan kacilakaan di prosés produksi.

  • 3/4″ NPT Stainless Steel 304 Sight Cai Aliran Indikator Kaca Sight

    3/4″ NPT Stainless Steel 304 Sight Cai Aliran Indikator Kaca Sight

    - Spésifikasi: DN6-DN50

    - Tekanan: 0.6/1.0/1.6/2.5/4.0mpa – Bahan: stainless steel, baja karbon

    - Impeller: manufaktur logam / manufaktur tetrafluorogenic / karinjang beureum dua warna bisa dipilih, kalawan pangaruh pisibilitas tinggi.

    - Sedeng: cai, minyak, gas jeung asam, cair basa atawa gas toksik

    - Suhu operasi maksimum: 200 ℃

    - Pamasangan: horisontal, tegak, gampang ditingali sareng jelas.

    - Tipe sambungan: thread internal

  • PTFE Gasket pikeun alat keur ngagolakkeun tingkat gauge

    PTFE Gasket pikeun alat keur ngagolakkeun tingkat gauge

    Ngaran ilmiah Teflon nyaéta polytetrafluoroethylene, pondok pikeun PTFE, nyaéta bahan anu paling sering dianggo dina polimér fluorine.Diantara résin thermoplastic, PTFE boga résistansi panas pangalusna, résistansi ubar jeung ciri frékuénsi luhur, tapi ogé ngabogaan gesekan low unik sarta non-adhesion.Teflon mangrupakeun polimér fluorin taya-ngalembereh-Processible, akuntansi pikeun leuwih ti 60% sadaya. polimér fluorin.Polimér fluorinated ngalembereh-Processible séjén kaasup PVDF, FEP, E-CTFe, PVF, E-TFe, PFA, CTFE-VDF, jsb PTFE nyaéta polimér fluorinated munggaran kapanggih, sarta sipatna umumna punjul ti séjén. polimér fluorinated.

  • Fluorinated Silicone karét O-Ring FVMQ

    Fluorinated Silicone karét O-Ring FVMQ

    Fluorinated Silicone Karét O-ring: (FVMQ)
    résistansi hawa: -60 C nepi ka 180 C,
    Kinerja: résistansi Minyak, résistansi abrasion sareng résistansi cai.
    Sedeng: Cai, béngsin, minyak pelumas, minyak hidrolik, minyak silikon, gas

  • Fluororubber O-ring FKM

    Fluororubber O-ring FKM

    Fluororubber O-ring FKM
    Résistansi suhu: -20 ℃ -260 ℃,
    Sipat: résistansi CUACA, résistansi ozon, résistansi kimia, résistansi kana kalolobaan minyak sareng pangleyur, khususna asam, hidrokarbon aliPHatik, hidrokarbon aromatik sareng minyak sato sareng nabati.Henteu disarankeun pikeun keton, éster beurat molekul rendah sareng campuran anu ngandung nitrat, résistansi tiis anu goréng.
    Aplikasi: Hal ieu mindeng dipaké dina lingkungan gawé résistansi suhu luhur, résistansi korosi kimiawi sarta lalawanan minyak.Hal ieu loba dipaké dina metallurgy, industri kimia, mobil, kakuatan listrik jeung industri lianna
    Warna umum: coklat, héjo.
    Sedeng: tahan ka asam kuat sarta cairan alkali, minyak

  • Nitrile O-ring

    Nitrile O-ring

    Nitrile O-ring:
    Résistansi suhu: -40 ° C 120 ° C.
    Kinerja: résistansi minyak, résistansi ngagem, résistansi panas, résistansi pelarut sareng ciri minyak tekanan tinggi, tapi henteu cocog pikeun solusi polar, sapertos keton, ozon, nitrohidrokarbon.
    Aplikasi: Mindeng dipaké dina tanki bahan beuleum, minyak lubricating jeung minyak hidrolik petroleum, étiléna glikol minyak hidrolik, minyak lubricating dilipid, béngsin, cai, gajih silikon, minyak silicone jeung média lianna.Sedeng: Cai, béngsin, minyak pelumas, minyak hidrolik, minyak silikon, gas

    Warna: hideung

  • Silicone O-ring VWQ

    Silicone O-ring VWQ

    résistansi suhu: -40 darajat Celsius 20 darajat Celsius, Performance: panyalindungan lingkungan non-toksik, élastisitas alus, résistansi panas, résistansi tiis, résistansi ozon, résistansi sepuh atmosfir, boga kinerja insulasi listrik alus, kakuatan tensile sarta lalawanan maké ti karét umum. nyaéta goréng, résistansi minyak.
    Aplikasi: Mindeng dipaké dina panerapan rumah tangga, industri panerapan listrik dipaké anjing laut atawa bagian karét, segel industri mesin dahareun, sarta awak manusa boga kontak jeung sagala rupa suplai anjing laut.
    Warna: bodas tembus, beusi beureum.

  • Karét Silicone Fluorinated

    Karét Silicone Fluorinated

    FVMQ fluorosilicone O-ring dina pangropéa tina bahan silicone résistansi panas, résistansi tiis, résistansi tegangan tinggi, lalawanan weathering jeung pasipatan alus teuing lianna, alatan bubuka grup fluorine, éta ogé boga bahan fluorine organik lalawanan alus teuing pikeun pangleyur hidrogén, résistansi minyak. , résistansi asam jeung basa jeung kinerja énergi permukaan handap.

  • Plat karét fluorine

    Plat karét fluorine

    anjing laut karét fluorine, nalika dipaké pikeun mesin sealing, tiasa dianggo dina 200 ℃ ~ 250 ℃ keur lila, dina 300 sarta karya jangka pondok, hirup bisa jadi sarua jeung hirup perbaikan mesin, nepi ka 1000 ~ 5000 hiber. jam (waktos 5 ~ 10 taun);Dipaké dina industri kimia, bisa ngégél asam anorganik (kayaning 67% asam sulfat dina 140 ℃, asam hidroklorat kentel dina 70 ℃, sarta 30% asam nitrat dina ℃), pangleyur organik (kayaning hidrokarbon klorinasi, bénzéna, béngsin aromatik tinggi). ) jeung bahan organik lianna (saperti butadiena, stirena, propiléna, fénol, asam lemak dina 275 ℃, jsb);Pikeun produksi sumur jero, éta tiasa tahan kaayaan kerja anu parah tina 149 ℃ sareng 420 atmosfir.Lamun dipaké pikeun anjing laut uap superheated, éta tiasa dianggo dina medium uap tina 160 ~ 170 ℃ keur lila.Dina produksi silikon monocrystalline, segel karét fluorine ilahar dipaké pikeun ngégél suhu luhur (300 ℃) dina medium husus - trichlorosilicon, silikon tetrachloride, gallium arsenide, fosfor trichloride, trichlorethylene jeung 120 ℃ asam hidroklorat, jsb.

  • Lembar Viton

    Lembar Viton

    Viton segel lambar, nalika dipaké pikeun mesin sealing, tiasa dianggo dina 200 ℃ ~ 250 ℃ keur lila, dina 300 sarta karya jangka pondok, hirup gawé na bisa jadi sarua jeung kahirupan perbaikan mesin, nepi ka 1000 ~ 5000 hiber. jam (waktos 5 ~ 10 taun);Dipaké dina industri kimia, bisa ngégél asam anorganik (kayaning 67% asam sulfat dina 140 ℃, asam hidroklorat kentel dina 70 ℃, sarta 30% asam nitrat dina ℃), pangleyur organik (kayaning hidrokarbon klorinasi, bénzéna, béngsin aromatik tinggi). ) jeung bahan organik lianna (saperti butadiena, stirena, propiléna, fénol, asam lemak dina 275 ℃, jsb);Pikeun produksi sumur jero, éta tiasa tahan kaayaan kerja anu parah tina 149 ℃ sareng 420 atmosfir.Lamun dipaké pikeun anjing laut uap superheated, éta tiasa dianggo dina medium uap tina 160 ~ 170 ℃ keur lila.Dina produksi silikon monocrystalline, segel karét fluorine ilahar dipaké pikeun ngégél suhu luhur (300 ℃) dina medium husus - trichlorosilicon, silikon tetrachloride, gallium arsenide, fosfor trichloride, trichlorethylene jeung 120 ℃ asam hidroklorat, jsb.

  • Lambaran karét silikon

    Lambaran karét silikon

    Lambaran karét silikon nyaéta lambaran karét industri anu didamel tina silikon salaku bahan baku utama.Bisa nyieun gaskets, washers jeung anjing laut, nu utamana dipaké dina industri pangan, industri mesin, éléktronika jeung panerapan listrik, industri mobil, industri lampu kimia, logam jeung cet jeung widang lianna.
    Suhu operasi: -60 ℃ -250 ℃
    Ketebalan: 1 mm - 10 mm
    Lebar: 1 m - 1,2 m
    Plat silikon tiasa ditinju gasket, gasket, segel.
    Fitur produk:
    1. ketebalan pilihan,
    2, tunability warna
    3, kesederhanaan konstruksi
    4. Stabilitas massa
    5, recoil alus
    6, lalawanan skid alus teuing

  • Magnét Flap Level Gauge

    Magnét Flap Level Gauge

    Gauge tingkat flap magnét (ogé katelah gauge tingkat ngambang magnét) dikembangkeun dumasar kana prinsip buoyancy sareng gandeng magnét.Nalika tingkat cair dina wadahna diukur naék sareng turun, ngambang magnét dina tabung gauge tingkat cair ogé naék sareng turun, sareng baja magnét permanén dina ngambang ditransferkeun kana indikator kolom flip magnét ngalangkungan gandeng magnét, nyetir beureum sareng kolom flip bodas pikeun flip 180 °.Nalika tingkat cair naék, kolom flip robih tina bodas janten beureum, sareng nalika tingkat cair turun, kolom flip robih tina beureum janten bodas.Simpang beureum sareng bodas tina indikator nyaéta jangkungna saleresna tingkat cair di jero wadahna, ku kituna ngahontal indikasi anu jelas ngeunaan tingkat cair.

  • Quartz Tube Double Warna Level Gauge

    Quartz Tube Double Warna Level Gauge

    Warna quartz tube tingkat gauge nyaéta pamakéan lampu alam dina cair melu, prinsip cerminan, kalayan bantuan beureum, héjo, dina pangukuran, fase cair tampilan héjo, fase gas tampilan beureum.Kusabab kontras anu ageung tina tampilan fase cair sareng gas, instruksina jelas sareng jelas, janten langkung nguntungkeun pikeun operasi jauh sareng pamariksaan wengi.Loba dipaké dina minyak bumi, industri kimia, kakuatan listrik, metallurgy jeung industri lianna tina sagala jinis wadah cair transparan sarta boilers, kayaning cai, béngsin, gas liquefied, amonia cair, propana, propiléna, aromatik, asam sarta minyak sejen tur atah kimia. pangukuran tingkat bahan.Dina waktu nu sarua pikeun pangukuran panganteur dua dénsitas sedeng béda, a tilu-warna panganteur quartz tube gauge tingkat bisa dipilih.Tilu-warna panganteur quartz tube tingkat gauge dirancang ku ngagunakeun prinsip buoyancy jeung gravitasi bédana, tube quartz dina ngambang leutik ditunda dina dua rupa bagian sedeng wates, sabab ngambang nyaeta hideung, bagian luhur jeung handap tina. warna tingkat cair béda, jadi tampilan panon-catching.Masalah panganteur anu teu bisa dibédakeun antara dua rupa média campuran dina produksi pétrokimia

  • Anticorrosive quartz kaca tube gauge tingkat

    Anticorrosive quartz kaca tube gauge tingkat

    Anticorrosive quartz kaca tube tingkat gauge teh update produk tina kaca biasa piring tingkat gauge.Hal ieu loba dipaké dina minyak bumi, industri kimia, kakuatan listrik, metalurgi jeung industri lianna, sagala jinis wadah cair transparan sarta boilers, kayaning cai, béngsin, gas liquefied, amonia cair, propiléna, propana, propiléna, aromatik, asam jeung lianna. pangukuran tingkat bahan baku minyak jeung kimia.quartz kaca tube tingkat gauge sisi dipasang dina rupa-rupa peti jeung boilers, langsung dititénan parobahan dina tingkat cair, cair mucunghul héjo, uap mucunghul beureum, dina waktos anu sareng pikeun dua ukuran panganteur dénsitas sedeng béda, bisa milih tilu tube quartz panganteur warna. tingkat gauge.Tilu-warna interface quartz tube tingkat gauge dirancang ku ngagunakeun prinsip buoyancy jeung gravitasi bédana, nu ngambang leutik dina tube quartz ditunda dina wates antara dua media, sabab ngambang nyaeta hideung, bagian luhur jeung handap cairanana. warna béda, jadi tampilan eye-catching.Masalah antarmuka anu teu tiasa dibédakeun antara dua jinis média campuran dina produksi pétrokimia parantos direngsekeun.Ieu mangrupikeun tolok tingkat bacaan langsung anu paling idéal di bumi sareng di luar negeri.