Radiasi-shielding Kaca

  • Radiasi-shielding kaca ngagunakeun di rohangan CT atawa X-ray kamar

    Radiasi-shielding kaca ngagunakeun di rohangan CT atawa X-ray kamar

    Kaca radiasi-shielding dijieunna tina kaca optik eusi kalungguhan tinggi jeung téhnologi produksi alus sarta inspeksi optik sarana.Bahan jero beresih, transparansi alus, eusi kalungguhan badag sarta ciri séjén, produk ngabogaan kamampuhan panyalindungan sinar kuat, éta éféktif bisa meungpeuk. X ray, Y ray, kobalt 60 ray jeung isotop scanning, jsb Kaca kalungguhan bisa meungpeuk X ray, komponén utama kaca kalungguhan téh oksida kalungguhan, boga fungsi blocking sinar.