Ngégél

  • Fluorinated Silicone karét O-Ring FVMQ

    Fluorinated Silicone karét O-Ring FVMQ

    Fluorinated Silicone Karét O-ring: (FVMQ)
    résistansi hawa: -60 C nepi ka 180 C,
    Kinerja: résistansi Minyak, résistansi abrasion sareng résistansi cai.
    Sedeng: Cai, béngsin, minyak pelumas, minyak hidrolik, minyak silikon, gas

  • Fluororubber O-ring FKM

    Fluororubber O-ring FKM

    Fluororubber O-ring FKM
    Résistansi suhu: -20 ℃ -260 ℃,
    Sipat: résistansi CUACA, résistansi ozon, résistansi kimia, résistansi kana kalolobaan minyak sareng pangleyur, khususna asam, hidrokarbon aliPHatik, hidrokarbon aromatik sareng minyak sato sareng nabati.Henteu disarankeun pikeun keton, éster beurat molekul rendah sareng campuran anu ngandung nitrat, résistansi tiis anu goréng.
    Aplikasi: Hal ieu mindeng dipaké dina lingkungan gawé résistansi suhu luhur, résistansi korosi kimiawi sarta lalawanan minyak.Hal ieu loba dipaké dina metallurgy, industri kimia, mobil, kakuatan listrik jeung industri lianna
    Warna umum: coklat, héjo.
    Sedeng: tahan ka asam kuat sarta cairan alkali, minyak

  • Nitrile O-ring

    Nitrile O-ring

    Nitrile O-ring:
    Résistansi suhu: -40 ° C 120 ° C.
    Kinerja: résistansi minyak, résistansi ngagem, résistansi panas, résistansi pelarut sareng ciri minyak tekanan tinggi, tapi henteu cocog pikeun solusi polar, sapertos keton, ozon, nitrohidrokarbon.
    Aplikasi: Mindeng dipaké dina tanki bahan beuleum, minyak lubricating jeung minyak hidrolik petroleum, étiléna glikol minyak hidrolik, minyak lubricating dilipid, béngsin, cai, gajih silikon, minyak silicone jeung média lianna.Sedeng: Cai, béngsin, minyak pelumas, minyak hidrolik, minyak silikon, gas

    Warna: hideung

  • Silicone O-ring VWQ

    Silicone O-ring VWQ

    résistansi suhu: -40 darajat Celsius 20 darajat Celsius, Performance: panyalindungan lingkungan non-toksik, élastisitas alus, résistansi panas, résistansi tiis, résistansi ozon, résistansi sepuh atmosfir, boga kinerja insulasi listrik alus, kakuatan tensile sarta lalawanan maké ti karét umum. nyaéta goréng, résistansi minyak.
    Aplikasi: Mindeng dipaké dina panerapan rumah tangga, industri panerapan listrik dipaké anjing laut atawa bagian karét, segel industri mesin dahareun, sarta awak manusa boga kontak jeung sagala rupa suplai anjing laut.
    Warna: bodas tembus, beusi beureum.

  • PTFE Gasket pikeun alat keur ngagolakkeun tingkat gauge

    PTFE Gasket pikeun alat keur ngagolakkeun tingkat gauge

    Ngaran ilmiah Teflon nyaéta polytetrafluoroethylene, pondok pikeun PTFE, nyaéta bahan anu paling sering dianggo dina polimér fluorine.Diantara résin thermoplastic, PTFE boga résistansi panas pangalusna, résistansi ubar jeung ciri frékuénsi luhur, tapi ogé ngabogaan gesekan low unik sarta non-adhesion.Teflon mangrupakeun polimér fluorin taya-ngalembereh-Processible, akuntansi pikeun leuwih ti 60% sadaya. polimér fluorin.Polimér fluorinated ngalembereh-Processible séjén kaasup PVDF, FEP, E-CTFe, PVF, E-TFe, PFA, CTFE-VDF, jsb PTFE nyaéta polimér fluorinated munggaran kapanggih, sarta sipatna umumna punjul ti séjén. polimér fluorinated.

  • Karét Silicone Fluorinated

    Karét Silicone Fluorinated

    FVMQ fluorosilicone O-ring dina pangropéa tina bahan silicone résistansi panas, résistansi tiis, résistansi tegangan tinggi, lalawanan weathering jeung pasipatan alus teuing lianna, alatan bubuka grup fluorine, éta ogé boga bahan fluorine organik lalawanan alus teuing pikeun pangleyur hidrogén, résistansi minyak. , résistansi asam jeung basa jeung kinerja énergi permukaan handap.

  • Plat karét fluorine

    Plat karét fluorine

    anjing laut karét fluorine, nalika dipaké pikeun mesin sealing, tiasa dianggo dina 200 ℃ ~ 250 ℃ keur lila, dina 300 sarta karya jangka pondok, hirup bisa jadi sarua jeung hirup perbaikan mesin, nepi ka 1000 ~ 5000 hiber. jam (waktos 5 ~ 10 taun);Dipaké dina industri kimia, bisa ngégél asam anorganik (kayaning 67% asam sulfat dina 140 ℃, asam hidroklorat kentel dina 70 ℃, sarta 30% asam nitrat dina ℃), pangleyur organik (kayaning hidrokarbon klorinasi, bénzéna, béngsin aromatik tinggi). ) jeung bahan organik lianna (saperti butadiena, stirena, propiléna, fénol, asam lemak dina 275 ℃, jsb);Pikeun produksi sumur jero, éta tiasa tahan kaayaan kerja anu parah tina 149 ℃ sareng 420 atmosfir.Lamun dipaké pikeun anjing laut uap superheated, éta tiasa dianggo dina medium uap tina 160 ~ 170 ℃ keur lila.Dina produksi silikon monocrystalline, segel karét fluorine ilahar dipaké pikeun ngégél suhu luhur (300 ℃) dina medium husus - trichlorosilicon, silikon tetrachloride, gallium arsenide, fosfor trichloride, trichlorethylene jeung 120 ℃ asam hidroklorat, jsb.

  • Lembar Viton

    Lembar Viton

    Viton segel lambar, nalika dipaké pikeun mesin sealing, tiasa dianggo dina 200 ℃ ~ 250 ℃ keur lila, dina 300 sarta karya jangka pondok, hirup gawé na bisa jadi sarua jeung kahirupan perbaikan mesin, nepi ka 1000 ~ 5000 hiber. jam (waktos 5 ~ 10 taun);Dipaké dina industri kimia, bisa ngégél asam anorganik (kayaning 67% asam sulfat dina 140 ℃, asam hidroklorat kentel dina 70 ℃, sarta 30% asam nitrat dina ℃), pangleyur organik (kayaning hidrokarbon klorinasi, bénzéna, béngsin aromatik tinggi). ) jeung bahan organik lianna (saperti butadiena, stirena, propiléna, fénol, asam lemak dina 275 ℃, jsb);Pikeun produksi sumur jero, éta tiasa tahan kaayaan kerja anu parah tina 149 ℃ sareng 420 atmosfir.Lamun dipaké pikeun anjing laut uap superheated, éta tiasa dianggo dina medium uap tina 160 ~ 170 ℃ keur lila.Dina produksi silikon monocrystalline, segel karét fluorine ilahar dipaké pikeun ngégél suhu luhur (300 ℃) dina medium husus - trichlorosilicon, silikon tetrachloride, gallium arsenide, fosfor trichloride, trichlorethylene jeung 120 ℃ asam hidroklorat, jsb.

  • Lambaran karét silikon

    Lambaran karét silikon

    Lambaran karét silikon nyaéta lambaran karét industri anu didamel tina silikon salaku bahan baku utama.Bisa nyieun gaskets, washers jeung anjing laut, nu utamana dipaké dina industri pangan, industri mesin, éléktronika jeung panerapan listrik, industri mobil, industri lampu kimia, logam jeung cet jeung widang lianna.
    Suhu operasi: -60 ℃ -250 ℃
    Ketebalan: 1 mm - 10 mm
    Lebar: 1 m - 1,2 m
    Plat silikon tiasa ditinju gasket, gasket, segel.
    Fitur produk:
    1. ketebalan pilihan,
    2, tunability warna
    3, kesederhanaan konstruksi
    4. Stabilitas massa
    5, recoil alus
    6, lalawanan skid alus teuing

  • Fluorophlogopite

    Fluorophlogopite

    Performance: 1, kinerja insulasi listrik alus teuing jeung lalawanan suhu luhur.2, frékuénsi luhur leungitna sedeng low, diéléktrik konstan stabil, teu sepuh, teu gampang megatkeun, gampang debug 3, résistansi suhu luhur alus, résistansi korosi jeung transmittance lampu 4, flatness alus, euweuh pangotor adsorption.5, kinerja vakum sealing téh alus teuing

  • Ring bungkusan grafit

    Ring bungkusan grafit

    Ring packing grafit ku rupa-rupa spésifikasi bahan packing dipencet kana ring.Lumaku pikeun rupa-rupa aplikasi, kayaning ring packing aramid, ningkatkeun ring packing grafit ring packing ptfe, sudut ring packing karbon aramid, ring packing asbés ptfe, ring packing serat karbon tinggi, ring packing ptfe hideung, ring packing rami, ring pan-gen dumasar cai tinggi, ring packing serat karbon, jeung saterusna ciri kinerja: nurutkeun ciri kinerja rupa-rupa packing, dipilih dina industri pakait jeung alat-alat.

     

  • Bungkusan grafit

    Bungkusan grafit

    packing grafit dijieunna tina kawat grafit fléksibel anyaman ngaliwatan inti.Cai mibanda kaunggulan alus timer lubrication sarta konduktivitas termal, koefisien gesekan leutik, versatility kuat, softness alus, kakuatan tinggi, sarta panyalindungan pikeun aci na rod.Numutkeun sarat anu béda, serat karbon, serat gelas sareng bahan sanésna tiasa dianggo pikeun nguatkeun.Bungkusan grafit anu diperluas mangrupikeun bungkusan universal, disarankeun pikeun dianggo dina alat-alat minyak bumi, pembangkit listrik, industri kimia sareng ...
  • Gasket Termal Grafit

    Gasket Termal Grafit

    Ketebalan gasket termal grafit: 0.5-40mm

    Lebar gasket termal grafit: 5-40mm

    Suhu gawé: -40 nepi ka 120 derajat

    Koéfisién konduktivitas termal: 5 ~ 10W / mk

  • Pita mika-pita mika pikeun kabel sareng kawat, pita mika insulasi listrik

    Pita mika-pita mika pikeun kabel sareng kawat, pita mika insulasi listrik

    Pita mika sintétik dijieunna tina kertas mika disalin ti mika sintétik salaku bahan utama, lajeng glued lawon kaca dina hiji atawa dua sisi jeung napel mesin mika pita.Nempelkeun lawon kaca dina hiji sisi kertas mika disebut "single-sided tape", sarta nempel dina dua sisi disebut "double-sided tape".

  • Mika tameng

    Mika tameng

    Mika tameng dipotong atawa dicap, ngancik, dibor jeung panggilingan nurutkeun ketebalan tangtu jeung ukuran geometri nurutkeun kaayaan aplikasi.Mika alam utamana dipaké dina panerapan rumah tangga kayaning soldering irons, irons listrik, TV set, rak tube pikeun pemanasan listrik, gaskets na commutators pikeun motor, boilers na gauges tingkat cai pikeun kapal.

  • PTFE gasketPTFE washer pikeun industri

    PTFE gasketPTFE washer pikeun industri

    Ngaran ilmiah Teflon nyaéta polytetrafluoroethylene, pondok pikeun PTFE, nyaéta bahan anu paling sering dianggo dina polimér fluorine.Diantara résin thermoplastic, PTFE boga résistansi panas pangalusna, résistansi ubar jeung ciri frékuénsi luhur, tapi ogé ngabogaan gesekan low unik sarta non-adhesion.Teflon mangrupakeun polimér fluorin taya-ngalembereh-Processible, akuntansi pikeun leuwih ti 60% sadaya. polimér fluorin.Polimér fluorinated ngalembereh-Processible séjén kaasup PVDF, FEP, E-CTFe, PVF, E-TFe, PFA, CTFE-VDF, jsb PTFE nyaéta polimér fluorinated munggaran kapanggih, sarta sipatna umumna punjul ti séjén. polimér fluorinated.

  • Mika Shield Pikeun Gauge Kaca, Pikeun Suhu Luhur Nepi ka 400 Deg C

    Mika Shield Pikeun Gauge Kaca, Pikeun Suhu Luhur Nepi ka 400 Deg C

    Lambaran mika alami mangrupikeun bahan insulasi tahan suhu luhur, anu tiasa dianggo dina 800 ℃ kanggo waktos anu lami.Sipat mékanis anu saé, résistansi panas sareng insulasi listrik, résistansi volume ageung, leungitna diéléktrik anu saé.Cai mibanda kaunggulan euweuh lapisan, euweuh retakan tur euweuh deformasi.

    Lambaran mika diwangun ku polysilicon Muscovite, quartz, garnet na rutile, kalawan albitite, zoisite na chlorite.Garnet beunghar Fe sareng Mg, sareng Si polysilicon Muscovite dugi ka 3,369, anu ogé kombinasi tekanan tinggi.

  • Graphite, Grafoil Natural Graphite Gaskets Pikeun Gauge Kaca sareng Industri

    Graphite, Grafoil Natural Graphite Gaskets Pikeun Gauge Kaca sareng Industri

    Grafit fléksibel, ogé katelah grafit dimekarkeun, nyandak grafit scaly salaku bahan baku sarta ngabentuk sanyawa interlayer sanggeus perlakuan kimiawi.Ieu mangrupakeun produk grafit anyar.Salian sipat grafit alam, éta ogé mibanda kalenturan husus sarta élastisitas.Fléksibel grafit komposit gasket mangrupakeun jenis rectangular atanapi geometrically kompléks gasket dijieunna tina-kakuatan tinggi grafit pelat komposit nu diwangun ku punch. huntu atawa pelat inti logam ditinju jeung partikel grafit dimekarkeun.Cai mibanda résistansi korosi alus teuing, résistansi tinggi na low sarta laju rebound komprési alus.Hal ieu dipaké pikeun tabung, valves, numput jeung pressure vessels.Sealing komponén pikeun exchanger panas, condenser, tingkat cai gauge, mesin, mesin solar, compressor hawa, pipe knalpot, kulkas, jsb.Ku sabab eta mangrupakeun sealing material.Widely idéal. dipaké dina shipbuilding, flange, pipe knalpot, industri kimia, minyak bumi, metallurgy, kakuatan nuklir jeung departemén industri lianna.

  • Graphite Gasket pikeun tingkat gauge

    Graphite Gasket pikeun tingkat gauge

    Grafit fléksibel, ogé katelah grafit dimekarkeun, nyandak grafit scaly salaku bahan baku sarta ngabentuk sanyawa interlayer sanggeus perlakuan kimiawi.Ieu mangrupakeun produk grafit anyar.Salian sipat grafit alam, éta ogé mibanda kalenturan husus sarta élastisitas.Fléksibel grafit komposit gasket mangrupakeun jenis rectangular atanapi geometrically kompléks gasket dijieunna tina-kakuatan tinggi grafit pelat komposit nu diwangun ku punch. huntu atawa pelat inti logam ditinju jeung partikel grafit dimekarkeun.Cai mibanda résistansi korosi alus teuing, résistansi tinggi na low sarta laju rebound komprési alus.Hal ieu dipaké pikeun tabung, valves, numput jeung pressure vessels.Sealing komponén pikeun exchanger panas, condenser, tingkat cai gauge, mesin, mesin solar, compressor hawa, pipe knalpot, kulkas, jsb.Ku sabab eta mangrupakeun sealing material.Widely idéal. dipaké dina shipbuilding, flange, pipe knalpot, industri kimia, minyak bumi, metallurgy, kakuatan nuklir jeung departemén industri lianna.

  • Asbés Gasket Jointing Lambaran pikeun gauge tingkat

    Asbés Gasket Jointing Lambaran pikeun gauge tingkat

    LG-410 lambar karét asbés dijieunna tina serat asbés kualitas luhur, karét alam, bahan keusikan, colorant jeung saterusna.Cai mibanda kinerja ongkos luhur sarta loba dipaké dina widang industri.Ieu mangrupakeun bahan gasket sealing mirah.

    Performance

    Barang

    Modél

    410

    410A

    410B

    410C

    Kakuatan extension≥Mpa

    9

    12

    15

    19

    Koéfisién sepuh

    0.9

    0.9

    0.9

    0.9

    Leungitna dina igition≤%

    30

    30

    28

    28

    Rasio komprési≥%

    12±5

    12±5

    12±5

    12±5

    Cacad≥%

    40

    40

    45

    45

    Dental

    g/cm3g/cm3

    1.6~2.0

    Tmax:0C

    200

    300

    400

    450

    Pmax: Mpa

    2.3

    3.5

    5.0

    6.0

    Sedeng

    Cai, uap

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2