Kaca Tetempoan

  • Cairan Level Gauge Sight Kaca G3/4 Male Threaded Kuningan Kompresor Udara Fittings kalawan O-Ring

    Cairan Level Gauge Sight Kaca G3/4 Male Threaded Kuningan Kompresor Udara Fittings kalawan O-Ring

    Bahan awak: alloy aluminium
    Jandéla observasi: kaca tempered
    Bahan sealing: NBR / FKM O Ring
    Bahan pakét: pakét Plexiglas
    Suhu gawé: -40 nepi ka 100 derajat centigrade;-20 nepi ka 180 derajat celcius

  • Cairan Level Gauge Sight Kaca G1/2 Male Threaded Kuningan Kompresor Udara Fittings kalawan O-Ring

    Cairan Level Gauge Sight Kaca G1/2 Male Threaded Kuningan Kompresor Udara Fittings kalawan O-Ring

    Bahan awak: alloy aluminium
    Jandéla observasi: kaca tempered
    Bahan sealing: NBR / FKM O Ring
    Bahan pakét: pakét Plexiglas
    Suhu gawé: -40 nepi ka 100 derajat centigrade;-20 nepi ka 180 derajat celcius

  • Jalu Aluminium Alloy Minyak Level Sight Kaca Jandela pikeun Air Compressor Gearbox Pompa Tank

    Jalu Aluminium Alloy Minyak Level Sight Kaca Jandela pikeun Air Compressor Gearbox Pompa Tank

    Bahan awak: alloy aluminium
    Jandéla observasi: kaca tempered
    Bahan kedap: FKM O Cingcin
    Bahan pakét: pakét Plexiglas
    Suhu gawé: -20 nepi ka 180 derajat celcius

  • Minyak Cair Level Gauge Sight Kaca 1/2PT 3/4PT Male Threaded Aluminium Alloy Air Compressor Fittings kalawan O-ring

    Minyak Cair Level Gauge Sight Kaca 1/2PT 3/4PT Male Threaded Aluminium Alloy Air Compressor Fittings kalawan O-ring

    Bahan awak: alloy aluminium
    Jandéla observasi: kaca tempered
    Bahan sealing: NBR / FKM O Ring
    Bahan pakét: pakét Plexiglas
    Suhu gawé: -40 nepi ka 100 derajat centigrade;-20 nepi ka 180 derajat celcius

  • Kaca tetempoan tipe screw, 304 kaca tetempoan minyak stainless steel, kaca tetempoan kelas industri

    Kaca tetempoan tipe screw, 304 kaca tetempoan minyak stainless steel, kaca tetempoan kelas industri

    Ngaran: Kaca tetempoan tipe screw, 304 kaca tetempoan minyak stainless steel, kaca tetempoan kelas industri
    Suhu operasi: -40 nepi ka 200 derajat
    Struktur awak: tekanan tunggal
    Kamar fittings: lempeng ngaliwatan
    modeu instalasi: threaded
    Pangiriman: 90%
    Bahan: baja karbon
    Ukuran: DN10 - DN600
    tekanan nominal: leuwih gede ti 6Mpa

  • Sanitary spherical sight glass, quick-mounting type sight glass, 360° view glass tube type glass sight

    Sanitary spherical sight glass, quick-mounting type sight glass, 360° view glass tube type glass sight

    Saniter spherical tetempoan kaca, gancang-masang tipe kaca tetempoan, 360 ° view kaca tube tipe kaca tetempoan, pipe cairan diwangun ku struktur stainless steel sarta kaca.Dina ngolah kadaharan, kosmétik, farmasi, sareng industri pemurnian, aliran bahan tiasa ditingali sacara jelas sareng akurat.Ieu salah sahiji asesoris utama dina alat pipa industri.Dina pipa minyak bumi, kimia, ubar, kadaharan jeung alat produksi industri lianna, eunteung bisa niténan aliran jeung réaksi cair, gas, uap jeung media sejenna dina pipa iraha wae, ku kituna pikeun ngawas produksi jeung nyingkahan kacilakaan di prosés produksi.

  • 3/4″ NPT Stainless Steel 304 Sight Cai Aliran Indikator Kaca Sight

    3/4″ NPT Stainless Steel 304 Sight Cai Aliran Indikator Kaca Sight

    - Spésifikasi: DN6-DN50

    - Tekanan: 0.6/1.0/1.6/2.5/4.0mpa – Bahan: stainless steel, baja karbon

    - Impeller: manufaktur logam / manufaktur tetrafluorogenic / karinjang beureum dua warna bisa dipilih, kalawan pangaruh pisibilitas tinggi.

    - Sedeng: cai, minyak, gas jeung asam, cair basa atawa gas toksik

    - Suhu operasi maksimum: 200 ℃

    - Pamasangan: horisontal, tegak, gampang ditingali sareng jelas.

    - Tipe sambungan: thread internal

  • Magnét Flap Level Gauge

    Magnét Flap Level Gauge

    Gauge tingkat flap magnét (ogé katelah gauge tingkat ngambang magnét) dikembangkeun dumasar kana prinsip buoyancy sareng gandeng magnét.Nalika tingkat cair dina wadahna diukur naék sareng turun, ngambang magnét dina tabung gauge tingkat cair ogé naék sareng turun, sareng baja magnét permanén dina ngambang ditransferkeun kana indikator kolom flip magnét ngalangkungan gandeng magnét, nyetir beureum sareng kolom flip bodas pikeun flip 180 °.Nalika tingkat cair naék, kolom flip robih tina bodas janten beureum, sareng nalika tingkat cair turun, kolom flip robih tina beureum janten bodas.Simpang beureum sareng bodas tina indikator nyaéta jangkungna saleresna tingkat cair di jero wadahna, ku kituna ngahontal indikasi anu jelas ngeunaan tingkat cair.

  • Quartz Tube Double Warna Level Gauge

    Quartz Tube Double Warna Level Gauge

    Warna quartz tube tingkat gauge nyaéta pamakéan lampu alam dina cair melu, prinsip cerminan, kalayan bantuan beureum, héjo, dina pangukuran, fase cair tampilan héjo, fase gas tampilan beureum.Kusabab kontras anu ageung tina tampilan fase cair sareng gas, instruksina jelas sareng jelas, janten langkung nguntungkeun pikeun operasi jauh sareng pamariksaan wengi.Loba dipaké dina minyak bumi, industri kimia, kakuatan listrik, metallurgy jeung industri lianna tina sagala jinis wadah cair transparan sarta boilers, kayaning cai, béngsin, gas liquefied, amonia cair, propana, propiléna, aromatik, asam sarta minyak sejen tur atah kimia. pangukuran tingkat bahan.Dina waktu nu sarua pikeun pangukuran panganteur dua dénsitas sedeng béda, a tilu-warna panganteur quartz tube gauge tingkat bisa dipilih.Tilu-warna panganteur quartz tube tingkat gauge dirancang ku ngagunakeun prinsip buoyancy jeung gravitasi bédana, tube quartz dina ngambang leutik ditunda dina dua rupa bagian sedeng wates, sabab ngambang nyaeta hideung, bagian luhur jeung handap tina. warna tingkat cair béda, jadi tampilan panon-catching.Masalah panganteur anu teu bisa dibédakeun antara dua rupa média campuran dina produksi pétrokimia

  • Anticorrosive quartz kaca tube gauge tingkat

    Anticorrosive quartz kaca tube gauge tingkat

    Anticorrosive quartz kaca tube tingkat gauge teh update produk tina kaca biasa piring tingkat gauge.Hal ieu loba dipaké dina minyak bumi, industri kimia, kakuatan listrik, metalurgi jeung industri lianna, sagala jinis wadah cair transparan sarta boilers, kayaning cai, béngsin, gas liquefied, amonia cair, propiléna, propana, propiléna, aromatik, asam jeung lianna. pangukuran tingkat bahan baku minyak jeung kimia.quartz kaca tube tingkat gauge sisi dipasang dina rupa-rupa peti jeung boilers, langsung dititénan parobahan dina tingkat cair, cair mucunghul héjo, uap mucunghul beureum, dina waktos anu sareng pikeun dua ukuran panganteur dénsitas sedeng béda, bisa milih tilu tube quartz panganteur warna. tingkat gauge.Tilu-warna interface quartz tube tingkat gauge dirancang ku ngagunakeun prinsip buoyancy jeung gravitasi bédana, nu ngambang leutik dina tube quartz ditunda dina wates antara dua media, sabab ngambang nyaeta hideung, bagian luhur jeung handap cairanana. warna béda, jadi tampilan eye-catching.Masalah antarmuka anu teu tiasa dibédakeun antara dua jinis média campuran dina produksi pétrokimia parantos direngsekeun.Ieu mangrupikeun tolok tingkat bacaan langsung anu paling idéal di bumi sareng di luar negeri.

  • Alat ukur tingkat drum boiler

    Alat ukur tingkat drum boiler

    Alat keur ngagolakkeun drum tingkat gauge mangrupa produk update tina kaca biasa piring tingkat gauge.Hal ieu loba dipaké dina minyak bumi, industri kimia, kakuatan listrik, metalurgi jeung industri lianna, sagala jinis wadah cair transparan sarta boilers, kayaning cai, béngsin, gas liquefied, amonia cair, propiléna, propana, propiléna, aromatik, asam jeung lianna. pangukuran tingkat bahan baku minyak jeung kimia.Alat keur ngagolakkeun drum tingkat gauge sisi dipasang dina rupa-rupa peti jeung boilers, langsung katalungtik parobahan dina tingkat cair, cair mucunghul héjo, uap mucunghul beureum, dina waktos anu sareng pikeun dua béda ukuran panganteur dénsitas sedeng, bisa milih tilu warna panganteur quartz tingkat tube gauge.Tilu-warna interface quartz tube tingkat gauge dirancang ku ngagunakeun prinsip buoyancy jeung gravitasi bédana, nu ngambang leutik dina tube quartz ditunda dina wates antara dua media, sabab ngambang nyaeta hideung, bagian luhur jeung handap cairanana. warna béda, jadi tampilan eye-catching.Masalah antarmuka anu teu tiasa dibédakeun antara dua jinis média campuran dina produksi pétrokimia parantos direngsekeun.Ieu mangrupikeun tolok tingkat bacaan langsung anu paling idéal di bumi sareng di luar negeri.

  • Minyak Level Sight Gauge

    Minyak Level Sight Gauge

    ● rentang ukur (jarak puseur instalasi): 200, 250, 300, 350, 400, 500 (MM) bisa ngaropéa tur ngalegaan
    ● tekanan gawé tina sedeng dina test: 0.6mpa
    ● Suhu gawé tina sedeng dina test: -10 ℃ ~ + 150 ℃
    ● Interface thread: G3 / 8, G1 / 2, G3 / 4, M10 * 1, M14 * 1,5, M16 * 1,5, M20 * 1,5 (spésifikasi séjén bisa ngaropéa)
    ● Sambungan: thread éksternal, thread internal, las
    ● bahan utama: stainless steel 304, 316
    ● bahan Kaca: Acrylic, tube kaca biasa, tube organik, tube quartz
    Ciri tina gauge tingkat tube kaca leutik
    ● alat intuitif
    ● struktur basajan, pangropéa gampang

  • Leutik Kaca Tube Level Gauge

    Leutik Kaca Tube Level Gauge

    ● rentang ukur (jarak puseur instalasi): 200, 250, 300, 350, 400, 500 (MM) bisa ngaropéa tur ngalegaan
    ● tekanan gawé tina sedeng dina test: 0.6mpa
    ● Suhu gawé tina sedeng dina test: -10 ℃ ~ + 150 ℃
    ● Interface thread: G3 / 8, G1 / 2, G3 / 4, M10 * 1, M14 * 1,5, M16 * 1,5, M20 * 1,5 (spésifikasi séjén bisa ngaropéa)
    ● Sambungan: thread éksternal, thread internal, las
    ● bahan utama: stainless steel 304, 316
    ● bahan Kaca: tube kaca biasa, tube organik, tube quartz
    Ciri tina gauge tingkat tube kaca leutik
    ● alat intuitif
    ● struktur basajan, pangropéa gampang

  • Pandangan Panjang 4-1/4 inci, Ukuran Benang 1/4 inci, Gandeng Uni Seal Buna-N, Indikator Tingkat Minyak Vented sareng Gauge

    Pandangan Panjang 4-1/4 inci, Ukuran Benang 1/4 inci, Gandeng Uni Seal Buna-N, Indikator Tingkat Minyak Vented sareng Gauge

    ● rentang ukur (jarak puseur instalasi): 200, 250, 300, 350, 400, 500 (MM) bisa ngaropéa tur ngalegaan
    ● tekanan gawé tina sedeng dina test: 0.6mpa
    ● Suhu gawé tina sedeng dina test: -10 ℃ ~ + 150 ℃
    ● Interface thread: G3 / 8, G1 / 2, G3 / 4, M10 * 1, M14 * 1,5, M16 * 1,5, M20 * 1,5 (spésifikasi séjén bisa ngaropéa)
    ● Sambungan: thread éksternal, thread internal, las
    ● bahan utama: stainless steel 304, 316
    ● bahan Kaca: Acrylic, tube kaca biasa, tube organik, tube quartz
    Ciri tina gauge tingkat tube kaca leutik
    ● alat intuitif
    ● struktur basajan, pangropéa gampang

  • Mini Liquid Level Gauge

    Mini Liquid Level Gauge

    ● rentang ukur (jarak puseur instalasi): 200, 250, 300, 350, 400, 500 (MM) bisa ngaropéa tur ngalegaan
    ● tekanan gawé tina sedeng dina test: 0.6mpa
    ● Suhu gawé tina sedeng dina test: -10 ℃ ~ + 150 ℃
    ● Interface thread: G3 / 8, G1 / 2, G3 / 4, M10 * 1, M14 * 1,5, M16 * 1,5, M20 * 1,5 (spésifikasi séjén bisa ngaropéa)
    ● Sambungan: thread éksternal, thread internal, las
    ● bahan utama: stainless steel 304, 316
    ● bahan Kaca: tube kaca biasa, tube organik, tube quartz
    Ciri tina gauge tingkat tube kaca leutik
    ● alat intuitif
    ● struktur basajan, pangropéa gampang

  • Cairan Level Gauge

    Cairan Level Gauge

    Inpormasi anu diperyogikeun disayogikeun sateuacan pesenan tempat:
    1, Jarak puseur ka puseur.
    2, Thread diaméterna.
    3, Bahan awak.
    4, diaméterna tube kaca
    Inpormasi Tambahan
    1, Sedeng dina tank.
    2, suhu Gawé jeung tekanan gawé

  • Tipe leutik kaca tube tingkat konektor gauge

    Tipe leutik kaca tube tingkat konektor gauge

    Inpormasi anu diperyogikeun disayogikeun sateuacan pesenan tempat:
    1, Jarak puseur ka puseur.
    2, Thread diaméterna.
    3, Bahan awak.
    4, diaméterna tube kaca
    Inpormasi Tambahan
    1, Sedeng dina tank.
    2, suhu Gawé jeung tekanan gawé点击分享

  • Cairan Level Gauges sarta Indikator Sight

    Cairan Level Gauges sarta Indikator Sight

    Gauge tingkat tube kaca mangrupakeun jenis alat ukur tingkat cair bacaan langsung, nu cocog pikeun deteksi titik posisi cair dina alat panyimpen cairan umum dina prosés produksi industri.Éta basajan dina struktur sareng akurat dina pangukuran.Ieu mangrupikeun alat ukur tingkat cair titik tradisional.Umumna dipaké pikeun deteksi langsung.
    Unggal tungtung méteran tingkat ieu dilengkepan klep jarum, nalika kaca tube kacilakaan sarta pegat, klep jarum dina tekanan wadahna otomatis ditutup, pikeun nyegah sedeng wadahna terus ngalir kaluar.

  • vakum Sight Kaca

    vakum Sight Kaca

    quartz ngahiji jeung kaca inten biru boga penetrasi ultraviolét jeung infra red, umumna dipaké dina sistem vakum, teu ngan bisa niténan kaayaan internal tina chamber vakum, tapi ogé mibanda résistansi suhu luhur, ukur suhu, fotografi atawa video.
    Bahan: stainless steel 304 flange dilas, 4J29 alloy Cove, quartz jeung kaca inten biru jsb.
    Prosés: kaca inten biru jeung logam langsung vakum brazing prosés sealing, kalawan flange runtuyan cf ilahar dipaké.
    Suhu baking: 600 derajat, 2. Laju leakage: <10-10 PAM3 / S, 3. Jangkungna jandela inten biru 30-36 mm (kaasup flange)
    Katerangan:
    1. Dimensi flange tingal CF dimensi flange buta
    2. Numutkeun sarat customer nyieun sagala bentuk flange jandela observasi.

     

  • Kaca tetempoan dijejeran fluorine

    Kaca tetempoan dijejeran fluorine

    Kaca tetempoan fluorine-dijejeran, ogé katelah kaca tetempoan pinding, anu loba dipaké dina minyak bumi, kimia, péstisida, dyeing, asam jeung produksi alkali jeung industri lianna pikeun niténan aliran cairan dina pipelines atawa alat-alat, robah warna ka warna, ngawaskeun langsung kimiawi. prosés.Awak kaca tetempoan dijieunna tina baja karbon jeung dijejeran ku palastik fluorine (F46).Lénsa dijieunna tina kaca toughened kualitas luhur, nu boga résistansi korosi pangalusna sarta kakuatan mékanis, sarta boga ciri penampilan geulis, kakuatan tinggi na durability.Éta mangrupikeun pilihan anu paling idéal pikeun alat anti korosi ayeuna.