Silicon Karét Lambaran Gasket

  • Silicone O-ring VWQ

    Silicone O-ring VWQ

    résistansi suhu: -40 darajat Celsius 20 darajat Celsius, Performance: panyalindungan lingkungan non-toksik, élastisitas alus, résistansi panas, résistansi tiis, résistansi ozon, résistansi sepuh atmosfir, boga kinerja insulasi listrik alus, kakuatan tensile sarta lalawanan maké ti karét umum. nyaéta goréng, résistansi minyak.
    Aplikasi: Mindeng dipaké dina panerapan rumah tangga, industri panerapan listrik dipaké anjing laut atawa bagian karét, segel industri mesin dahareun, sarta awak manusa boga kontak jeung sagala rupa suplai anjing laut.
    Warna: bodas tembus, beusi beureum.

  • Lambaran karét silikon

    Lambaran karét silikon

    Lambaran karét silikon nyaéta lambaran karét industri anu didamel tina silikon salaku bahan baku utama.Bisa nyieun gaskets, washers jeung anjing laut, nu utamana dipaké dina industri pangan, industri mesin, éléktronika jeung panerapan listrik, industri mobil, industri lampu kimia, logam jeung cet jeung widang lianna.
    Suhu operasi: -60 ℃ -250 ℃
    Ketebalan: 1 mm - 10 mm
    Lebar: 1 m - 1,2 m
    Plat silikon tiasa ditinju gasket, gasket, segel.
    Fitur produk:
    1. ketebalan pilihan,
    2, tunability warna
    3, kesederhanaan konstruksi
    4. Stabilitas massa
    5, recoil alus
    6, lalawanan skid alus teuing