Kaca Sight Tubular

  • 3/4 OD x 48 Panjang Redline Gauge Kaca tube kaca redline

    3/4 OD x 48 Panjang Redline Gauge Kaca tube kaca redline

    Kaca Patalina Qingdao tiasa nawiskeun salaku Garis Beureum, Standar, Tembok Beurat, Tekanan Tinggi, Diaméterna ti 1/2″ OD ka 1 1/2″ OD.Selesai tungtung tiasa dipotong, taneuh, atanapi seuneu digosok gumantung kana aplikasi.Rating tekanan gumantung kana tungtung tungtung, diaméter, sareng panjang anu diperyogikeun.Tahan panas nepi ka 400 derajat centigrade (kaca borosilikat) jeung 1100 derajat centigrade (kaca quartz).

    Kaca tetempoan tubular ogé ngaranna tube Kaca, pipe Kaca, kaca tetempoan tubular, kaca gauge tubular di loba nagara, bisa dibagi kana ukuran baku sarta ukuran témbok beurat nurutkeun ketebalan témbok.Kaca tubular ukuran baku ilaharna dipaké dina alat keur ngagolakkeun tekanan low, tank jeung sababaraha instrumen tekanan low lianna.Jinis témbok beurat cocog pikeun lingkungan tekanan tinggi, sapertos minyak bumi sareng cai, flowmeter gas atanapi wadah asam sareng alkali.
    Bahan tina kaca tetempoan tubular
    1) tabung kaca borosilikat
    2) tabung kaca kuarsa
    Borosilicate kaca tube na quartz tube kaca tiasa dianggo dina asam sarta media alkali, dina waktos anu sareng kaca borosilicate na kaca quartz bisa nanggung dina tekanan tinggi na lingkungan suhu.
    Spésifikasi
    • Bahan: gelas soda-kapur, kaca borosilikat, kaca quartz.
    • Klasifikasi: baku, témbok beurat.
    • ketebalan témbok: 1-30 mm.
    • diaméterna jero: 1-100 mm.
    • diaméterna luar: 2-150 mm.
    • Panjangna: 30-300 mm.
    • Max suhu gawé: 1100 °C.
    • tekanan kerja Max: 400 bar.
    Fitur sarta Kaunggulan
    • lalawanan korosi
    Bahan kaca gaduh sipat kimiawi anu stabil.Kami ngagaduhan kaca kuarsa sareng kaca borosilikat pikeun lingkungan kerja anu agrésif.
    • suhu gawé High jeung tekanan
    Kaca gauge tubular ukuran standar kami cocog dina henteu aya tekanan sareng lingkungan suhu rendah.Tembok beurat kaca gauge tubular kami tiasa dianggo aman dina tekanan tinggi sareng lingkungan suhu luhur pikeun waktos anu lami.
    • Urang bisa ngagambar garis beureum dina kaca tetempoan tubular
    Garis beureum dina kaca tetempoan tubular bisa nyieun tingkat cair leuwih jelas pikeun bacaan.
    • dimensi tepat
    Urang bisa ngaluyukeun kaca gauge tubular nurutkeun dimensi diperlukeun.Urang tiasa ngahontal ± 0,01 mm kasabaran pikeun aplikasi instrumen akurat.
    • Gampang pikeun ngabersihan
    Kaca gauge tubular tiasa dibersihkeun kalayan gampang ku cai.Kalayan beberesih anu cocog, kaca gauge tubular tiasa dianggo salami 10 taun.
    Aplikasi
    1. Parabot listrik rumah tangga
    2. Téknik Lingkungan sareng Téknik Kimia
    3. Cahayaan
    4. tanaga surya
    5. Instrumén rupa
    6. Téknologi semi-konduktor
    7. Téhnik médis sarta bio-rékayasa;
    Tabung polikarbonat:
    suhu gawé maksimum 120 ° C
    bisa nolak asam lemah, basa lemah.
    Bisa jadi konéng dina cahaya panonpoe lila

  • Kaca Kapilér Tube Koléksi Darah Tube Obat Kapilér Tube

    Kaca Kapilér Tube Koléksi Darah Tube Obat Kapilér Tube

    tabung kaca capillary dijieun kaca borosilicate na kaca quartz, biasa digunakeun dina serat optik jeung industri komunikasi, Médis, laboratorium, jsb, urang tiasa nawiskeun diaméter mikro 0.1mm kaca tube capillary.
    Kapilér kaca keur sampel dicokot
    diaméterna jero: 0.1mm 0.3mm 0.4mm 0.5mm
    Panjangna: 80/100/120/150/160/180/200 mm
    Pak: (0.1/0./0.4/0.5mm) 1000 PCS per laras
    Kapilér kaca loba dipaké dina biokimia, kimia, organik, analitik jeung titik lapisan ipis lianna
    Kapilér kaca pikeun ukuran titik lebur

  • Kaca Capillary Tube Quartz kaca micrometer pori leutik kapilér quartz tube kaca kapilér

    Kaca Capillary Tube Quartz kaca micrometer pori leutik kapilér quartz tube kaca kapilér

    tabung kaca capillary dijieun kaca borosilicate na kaca quartz, biasa digunakeun dina serat optik jeung industri komunikasi, Médis, laboratorium, jsb, urang tiasa nawiskeun diaméter mikro 0.1mm kaca tube capillary.
    Kapilér kaca keur sampel dicokot
    Pipa Kapilér buleud
    Panjangna: 1-2000mm, kasabaran: 0.05mm
    Diaméter kaluar: 0.5-6mm, kasabaran: 0.01mm
    Diaméter jero: 0.1-5mm, kasabaran: 0.01mm
    Bahan: Kaca Kuarsa

  • Kaca Capillary Quartz kaca micrometer pori leutik kapilér quartz tube kaca kapilér

    Kaca Capillary Quartz kaca micrometer pori leutik kapilér quartz tube kaca kapilér

    Tabung kapilér kaca loba dipaké dina industri komunikasi optik salaku bahan bungkusan collimator, pigtail, DWDM jeung alat pasip optik lianna.
    Bahan: kaca kuarsa, kaca borosilikat.
    Diaméter jero minimum: 0,2 mm.
    Akurasi: ± 0,05 mm.
    Wangun: Square, buleud, d-tipe atawa ngaropéa.
    ukuran ngaropéa atawa nurutkeun gambar anjeun sarta sampel.

  • Pipa Kaca Borosilikat

    Pipa Kaca Borosilikat

    Kaca borosilikat tubular tiasa dianggo dina bak, boiler, waduk, alat bacaan aliran sareng seueur deui.Konstruksi kaca borosilikat ngajadikeun kaca tekanan tinggi tubular cukup awét pikeun tahan nepi ka tekanan tinggi, suhu luhur komo bahan kimia corrosive.

    Kacamata borosilikat tubular pikeun kaca tetempoan tipe tubular pinuh
    Kaca borosilikat tubular tiasa dianggo dina bak, boiler, waduk, alat bacaan aliran sareng seueur deui.Konstruksi kaca borosilikat ngajadikeun kaca tekanan tinggi tubular cukup awét pikeun tahan nepi ka tekanan tinggi, suhu luhur komo bahan kimia corrosive.
    Performance
    lalawanan suhu: 250 ℃
    Warna: transparan transparan
    Pangiriman: 91%
    Kapadetan: 2,23 g / cm3
    Morris karasa: 7
    Eusi komposisi: Boron: 12,5 ~ 13,5%, silikon: 78 ~ 80%
    Wangun: buleud, pasagi kalawan liang, bentuk ilahar jsb.
    Modulus élastisitas: 63•103N•mm-2
    Babandingan Poisson: 0,18
    Kakuatan tegangan: 4.8x107pa (N/M2)
    Kakuatan compressive: (0-300) 3.3±0.1×10-6K-1
    konduktivitas termal: 1.2W • m-1 • k-1
    Titik anil: 560°C
    Titik lelembut: 820±10°C
    Résistansi listrik:> 1018 Ωm
    Konstanta diéléktrik: 4,6 1 MHz, 25
    Tahan cai: ISO719 HGB Level 1
    Résistansi asam: ISO195 HGB Level 1
    Résistansi alkali ISO695 HGB Level 2

  • Tabung Kaca Quartz

    Tabung Kaca Quartz

    Kaca quartz dijieun ku lebur sagala jinis quartz alam murni (kayaning kristal, keusik quartz, jsb) .The koefisien ékspansi linier pisan leutik, nya éta kaca biasa 1/10 ~ 1/20, ngabogaan résistansi shock termal alus. .Tahan lalawanan panas pisan tinggi, mindeng ngagunakeun suhu 1100 ℃ ~ 1200 ℃, jangka pondok hawa pamakéan nepi ka 1400 ℃.Kaca kuarsa utamana dipaké dina alat laboratorium sarta husus purity tinggi produk pemurnian equipment.Because of spéktral tinggi na transmisi, teu ruksak ku radiasi (kacamata séjén darken nalika disinar), sahingga hiji kaca idéal pikeun pamakéan dina pesawat ruang angkasa, angin torowongan Windows jeung sistem optik pikeun spectrophotometers.

    tube Quartz bisa kasarna dibagi kana jenis handap: tube quartz transparan (diaméterna luar 1.5mm ~ 300mm), tube quartz UV, tube quartz warna, jsb

  • Badag Kaca Tube pikeun patio manaskeun gas OD250mm

    Badag Kaca Tube pikeun patio manaskeun gas OD250mm

    Borosilicate kaca tube na quartz tube kaca tiasa dianggo dina asam sarta media alkali, dina waktos anu sareng kaca borosilicate na kaca quartz bisa nanggung dina tekanan tinggi na lingkungan suhu.
    Spésifikasi
    • Bahan: gelas soda-kapur, kaca borosilikat, kaca kuarsa.
    • Klasifikasi: baku, témbok beurat.
    • ketebalan témbok: 1-30 mm.
    • diaméterna jero: 1-100 mm.
    • diaméterna luar: 2-150 mm.
    • Panjangna: 30-300 mm.
    • Max suhu gawé: 1100 °C.
    • tekanan kerja Max: 400 bar.

  • Kaca Tube patio manaskeun Quartz Kaca Pipe patio ngagantian manaskeun

    Kaca Tube patio manaskeun Quartz Kaca Pipe patio ngagantian manaskeun

    Tabung kaca quartz ngawengku: tube quartz transparan, tube quartz opalescent, rod quartz, leungeun baju quartz, sapotong quartz, instrumen quartz, sagala jinis ngalipet quartz, tube quartz buleud, tube quartz husus ngawangun sarta sagala rupa tube quartz warna.

  • 5/8 "OD 10 3/8" Panjang Kaca tetempoan garis Beureum Redline Tubular Gauge Kaca

    5/8 "OD 10 3/8" Panjang Kaca tetempoan garis Beureum Redline Tubular Gauge Kaca

    Kaca Patalina Qingdao tiasa nawiskeun salaku Garis Beureum, Standar, Tembok Beurat, Tekanan Tinggi, Diaméterna ti 1/2″ OD ka 1 1/2″ OD.Selesai tungtung tiasa dipotong, taneuh, atanapi seuneu digosok gumantung kana aplikasi.Rating tekanan gumantung kana tungtung tungtung, diaméter, sareng panjang anu diperyogikeun.Tahan panas nepi ka 400 derajat centigrade (kaca borosilikat) jeung 1100 derajat centigrade (kaca quartz).

    Kaca tetempoan tubular ogé ngaranna tube Kaca, pipe Kaca, kaca tetempoan tubular, kaca gauge tubular di loba nagara, bisa dibagi kana ukuran baku sarta ukuran témbok beurat nurutkeun ketebalan témbok.Kaca tubular ukuran baku ilaharna dipaké dina alat keur ngagolakkeun tekanan low, tank jeung sababaraha instrumen tekanan low lianna.Jinis témbok beurat cocog pikeun lingkungan tekanan tinggi, sapertos minyak bumi sareng cai, flowmeter gas atanapi wadah asam sareng alkali.
    Bahan tina kaca tetempoan tubular
    1) tabung kaca borosilikat
    2) tabung kaca kuarsa
    Borosilicate kaca tube na quartz tube kaca tiasa dianggo dina asam sarta media alkali, dina waktos anu sareng kaca borosilicate na kaca quartz bisa nanggung dina tekanan tinggi na lingkungan suhu.
    Spésifikasi
    • Bahan: gelas soda-kapur, kaca borosilikat, kaca quartz.
    • Klasifikasi: baku, témbok beurat.
    • ketebalan témbok: 1-30 mm.
    • diaméterna jero: 1-100 mm.
    • diaméterna luar: 2-150 mm.
    • Panjangna: 30-300 mm.
    • Max suhu gawé: 1100 °C.
    • tekanan kerja Max: 400 bar.
    Fitur sarta Kaunggulan
    • lalawanan korosi
    Bahan kaca gaduh sipat kimiawi anu stabil.Kami ngagaduhan kaca kuarsa sareng kaca borosilikat pikeun lingkungan kerja anu agrésif.
    • suhu gawé High jeung tekanan
    Kaca gauge tubular ukuran standar kami cocog dina henteu aya tekanan sareng lingkungan suhu rendah.Tembok beurat kaca gauge tubular kami tiasa dianggo aman dina tekanan tinggi sareng lingkungan suhu luhur pikeun waktos anu lami.
    • Urang bisa ngagambar garis beureum dina kaca tetempoan tubular
    Garis beureum dina kaca tetempoan tubular bisa nyieun tingkat cair leuwih jelas pikeun bacaan.
    • dimensi tepat
    Urang bisa ngaluyukeun kaca gauge tubular nurutkeun dimensi diperlukeun.Urang tiasa ngahontal ± 0,01 mm kasabaran pikeun aplikasi instrumen akurat.
    • Gampang pikeun ngabersihan
    Kaca gauge tubular tiasa dibersihkeun kalayan gampang ku cai.Kalayan beberesih anu cocog, kaca gauge tubular tiasa dianggo salami 10 taun.
    Aplikasi
    1. Parabot listrik rumah tangga
    2. Téknik Lingkungan sareng Téknik Kimia
    3. Cahayaan
    4. tanaga surya
    5. Instrumén rupa
    6. Téknologi semi-konduktor
    7. Téhnik médis sarta bio-rékayasa;
    Tabung polikarbonat:
    suhu gawé maksimum 120 ° C
    bisa nolak asam lemah, basa lemah.
    Bisa jadi konéng dina cahaya panonpoe lila

  • Boiler Level Sight Kaca

    Boiler Level Sight Kaca

    Kaca Patalina Qingdao tiasa nawiskeun salaku Garis Beureum, Standar, Tembok Beurat, Tekanan Tinggi, Diaméterna ti 1/2″ OD ka 1 1/2″ OD.Selesai tungtung tiasa dipotong, taneuh, atanapi seuneu digosok gumantung kana aplikasi.Rating tekanan gumantung kana tungtung tungtung, diaméter, sareng panjang anu diperyogikeun.Tahan panas nepi ka 400 derajat centigrade (kaca borosilikat) jeung 1100 derajat centigrade (kaca quartz).

    Suhu luhur nepi ka 400 derajat centigrade, ratings tekanan gumantung finish tungtung, diaméterna, sarta panjang diperlukeun.Kaca tetempoan tubular ogé ngaranna tube Kaca, pipe Kaca, kaca tetempoan tubular, kaca gauge tubular di loba nagara, bisa dibagi kana ukuran baku sarta ukuran témbok beurat nurutkeun ketebalan témbok.Kaca tubular ukuran baku ilaharna dipaké dina alat keur ngagolakkeun tekanan low, tank jeung sababaraha instrumen tekanan low lianna.Jinis témbok beurat cocog pikeun lingkungan tekanan tinggi, sapertos minyak bumi sareng cai, flowmeter gas atanapi wadah asam sareng alkali.Linkglass nahan kaahlian dina nawiskeun rupa-rupa Low Expansion Glass Tube.Ieu dirarancang sareng dikembangkeun tina komponén kualitas anu teu cocog anu ngajantenkeun ieu sacara éksténsif awét sareng dipercaya.Alat kami sayogi dina rupa-rupa kisaran, diménsi sareng modél nuturkeun tungtutan sareng sarat anu tepat pikeun klien.Kami nawiskeun tabung ieu dina sababaraha spésifikasi téknis.Borosilicate kaca tube na quartz tube kaca tiasa dianggo dina asam sarta media alkali, dina waktos anu sareng kaca borosilicate na kaca quartz bisa nanggung dina tekanan tinggi na lingkungan suhu.Borosilicate kaca tube tahan suhu luhur nepi ka 400 derajat centigrade, quart tube kaca nepi ka 1100 derajat centigrade.

  • Gauge Sight Kaca Tube kalawan redline

    Gauge Sight Kaca Tube kalawan redline

    Kaca Patalina Qingdao tiasa nawiskeun salaku Garis Beureum, Standar, Tembok Beurat, Tekanan Tinggi, Diaméterna ti 1/2″ OD ka 1 1/2″ OD.Selesai tungtung tiasa dipotong, taneuh, atanapi seuneu digosok gumantung kana aplikasi.Rating tekanan gumantung kana tungtung tungtung, diaméter, sareng panjang anu diperyogikeun.Tahan panas nepi ka 400 derajat centigrade (kaca borosilikat) jeung 1100 derajat centigrade (kaca quartz).

    Suhu luhur nepi ka 400 derajat centigrade, ratings tekanan gumantung finish tungtung, diaméterna, sarta panjang diperlukeun.Kaca tetempoan tubular ogé ngaranna tube Kaca, pipe Kaca, kaca tetempoan tubular, kaca gauge tubular di loba nagara, bisa dibagi kana ukuran baku sarta ukuran témbok beurat nurutkeun ketebalan témbok.Kaca tubular ukuran baku ilaharna dipaké dina alat keur ngagolakkeun tekanan low, tank jeung sababaraha instrumen tekanan low lianna.Jinis témbok beurat cocog pikeun lingkungan tekanan tinggi, sapertos minyak bumi sareng cai, flowmeter gas atanapi wadah asam sareng alkali.Linkglass nahan kaahlian dina nawiskeun rupa-rupa Low Expansion Glass Tube.Ieu dirarancang sareng dikembangkeun tina komponén kualitas anu teu cocog anu ngajantenkeun ieu sacara éksténsif awét sareng dipercaya.Alat kami sayogi dina rupa-rupa kisaran, diménsi sareng modél nuturkeun tungtutan sareng sarat anu tepat pikeun klien.Kami nawiskeun tabung ieu dina sababaraha spésifikasi téknis.Borosilicate kaca tube na quartz tube kaca tiasa dianggo dina asam sarta media alkali, dina waktos anu sareng kaca borosilicate na kaca quartz bisa nanggung dina tekanan tinggi na lingkungan suhu.Borosilicate kaca tube tahan suhu luhur nepi ka 400 derajat centigrade, quart tube kaca nepi ka 1100 derajat centigrade.

  • Garis Beureum Tubular Gauge Kaca redline Gage Tembok beurat Beureum Line Gage Kaca Beureum Line Gauge Kaca OD19mm redline kaca tube

    Garis Beureum Tubular Gauge Kaca redline Gage Tembok beurat Beureum Line Gage Kaca Beureum Line Gauge Kaca OD19mm redline kaca tube

    Kaca Patalina Qingdao tiasa nawiskeun salaku Garis Beureum, Standar, Tembok Beurat, Tekanan Tinggi, Diaméterna ti 1/2″ OD ka 1 1/2″ OD.Selesai tungtung tiasa dipotong, taneuh, atanapi seuneu digosok gumantung kana aplikasi.Rating tekanan gumantung kana tungtung tungtung, diaméter, sareng panjang anu diperyogikeun.Tahan panas nepi ka 400 derajat centigrade (kaca borosilikat) jeung 1100 derajat centigrade (kaca quartz).

    Suhu luhur nepi ka 400 derajat centigrade, ratings tekanan gumantung finish tungtung, diaméterna, sarta panjang diperlukeun.Kaca tetempoan tubular ogé ngaranna tube Kaca, pipe Kaca, kaca tetempoan tubular, kaca gauge tubular di loba nagara, bisa dibagi kana ukuran baku sarta ukuran témbok beurat nurutkeun ketebalan témbok.Kaca tubular ukuran baku ilaharna dipaké dina alat keur ngagolakkeun tekanan low, tank jeung sababaraha instrumen tekanan low lianna.Jinis témbok beurat cocog pikeun lingkungan tekanan tinggi, sapertos minyak bumi sareng cai, flowmeter gas atanapi wadah asam sareng alkali.Linkglass nahan kaahlian dina nawiskeun rupa-rupa Low Expansion Glass Tube.Ieu dirarancang sareng dikembangkeun tina komponén kualitas anu teu cocog anu ngajantenkeun ieu sacara éksténsif awét sareng dipercaya.Alat kami sayogi dina rupa-rupa kisaran, diménsi sareng modél nuturkeun tungtutan sareng sarat anu tepat pikeun klien.Kami nawiskeun tabung ieu dina sababaraha spésifikasi téknis.Borosilicate kaca tube na quartz tube kaca tiasa dianggo dina asam sarta media alkali, dina waktos anu sareng kaca borosilicate na kaca quartz bisa nanggung dina tekanan tinggi na lingkungan suhu.Borosilicate kaca tube tahan suhu luhur nepi ka 400 derajat centigrade, quart tube kaca nepi ka 1100 derajat centigrade.

  • Redline Tekanan Gauge Kaca

    Redline Tekanan Gauge Kaca

    Suhu luhur nepi ka 400 derajat centigrade, ratings tekanan gumantung finish tungtung, diaméterna, sarta panjang diperlukeun.

    Kaca tetempoan tubular ogé ngaranna tube Kaca, pipe Kaca, kaca tetempoan tubular, kaca gauge tubular di loba nagara, bisa dibagi kana ukuran baku sarta ukuran témbok beurat nurutkeun ketebalan témbok.Kaca tubular ukuran baku ilaharna dipaké dina alat keur ngagolakkeun tekanan low, tank jeung sababaraha instrumen tekanan low lianna.Jinis témbok beurat cocog pikeun lingkungan tekanan tinggi, sapertos minyak bumi sareng cai, flowmeter gas atanapi wadah asam sareng alkali.

    Linkglass nahan kaahlian dina nawiskeun rupa-rupa Low Expansion Glass Tube.Ieu dirarancang sareng dikembangkeun tina komponén kualitas anu teu cocog anu ngajantenkeun ieu sacara éksténsif awét sareng dipercaya.Alat kami sayogi dina rupa-rupa kisaran, diménsi sareng modél nuturkeun tungtutan sareng sarat anu tepat pikeun klien.Kami nawiskeun tabung ieu dina sababaraha spésifikasi téknis.

    Borosilicate kaca tube na quartz tube kaca tiasa dianggo dina asam sarta media alkali, dina waktos anu sareng kaca borosilicate na kaca quartz bisa nanggung dina tekanan tinggi na lingkungan suhu.

    Borosilicate kaca tube tahan suhu luhur nepi ka 400 derajat centigrade, quart tube kaca nepi ka 1100 derajat centigrade.

     

  • Tube Kaca Tahan Tekanan Super

    Tube Kaca Tahan Tekanan Super

    Tabung kaca tahan tekanan super dianggo pikeun alat ékspérimén gelas tekanan ultra, retakan batu sareng taneuh, alat ékstraksi minyak superkritis, jsb.
    Bahan tabung kaca tekanan tinggi ultra: alumina kakuatan tinggi.
    Kaca kakuatan bending: 850Mpa kakuatan Tensile: 2.1gpa
    Segel: tekanan tinggi grafit gasket
    Fastening bolts: 8.8s, 10.9s, 35CrMo
    kinerja tekanan: 10-300mpa.
    kinerja hawa: > 1850 ℃

  • Pipa polycarbonate dipaké dina kaca tetempoan tubular

    Pipa polycarbonate dipaké dina kaca tetempoan tubular

    Warna: transparan atawa warni
    Diaméter luar nominal: 6-400 (mm)
    Ketebalan témbok: 0.5-10 (mm)
    Panjangna: 0.5-10 (m)
    Tekanan nominal 150 (Mpa)
    Titik lebur: 220 ~ 230 ℃
    Kapadetan: 1,2 g/mL dina 25 °C (lit.)

  • 1/2″ ID x 3/4″ OD Clear PC Tube

    1/2″ ID x 3/4″ OD Clear PC Tube

    Warna: transparan atawa warni
    Diaméter luar nominal: 6-400 (mm)
    Ketebalan témbok: 0.5-10 (mm)
    Panjangna: 0.5-10 (m)
    Tekanan nominal 150 (Mpa)
    Titik lebur: 220 ~ 230 ℃
    Kapadetan: 1,2 g/mL dina 25 °C (lit.)

  • Tabung Kaca Akrilik, 1-1/2″ OD, 1″ ID, Jelas, Bulat

    Tabung Kaca Akrilik, 1-1/2″ OD, 1″ ID, Jelas, Bulat

    Gaya: Tabung Kaca Tetempoan Akrilik, 1-1/2″ OD, 1″ ID, Jelas, Bulat

    Warna: transparan atawa warni
    Diaméter luar nominal: 6-400 (mm)
    Ketebalan témbok: 0.5-10 (mm)
    Panjangna: 0.5-10 (m)
    Tekanan nominal 150 (Mpa)
    Titik lebur: 220 ~ 230 ℃
    Kapadetan: 1,2 g/mL dina 25 °C (lit.)

  • OD 200mm-330mm tube kaca pikeun manaskeun gas, ketebalan 5mm, tahan panas <600 derajat

    OD 200mm-330mm tube kaca pikeun manaskeun gas, ketebalan 5mm, tahan panas <600 derajat

    OD: 200mm-330mm tube kaca pikeun manaskeun gas, ketebalan 5mm, tahan panas <600 derajat

    Bahan: kaca borosilikat, kaca kuarsa

    MOQ: 2 PCS

    Ukuran: sakumaha per paménta customer

    Merk: Linker

    Sampel: tiasa disaluyukeun tapi henteu gratis

  • OD 19mm, Ketebalan Tembok 2.8mm, Panjangna disaluyukeun, pipah Pyrex, tabung kaca borosilikat

    OD 19mm, Ketebalan Tembok 2.8mm, Panjangna disaluyukeun, pipah Pyrex, tabung kaca borosilikat

    Kaca borosilikat tubular tiasa dianggo dina bak, boiler, waduk, alat bacaan aliran sareng seueur deui.Konstruksi kaca borosilikat ngajadikeun kaca tekanan tinggi tubular cukup awét pikeun tahan nepi ka tekanan tinggi, suhu luhur komo bahan kimia corrosive.

  • OD 12.7mm, Tembok Ketebalan 2.2mm, Panjangna disaluyukeun, Pyrex tube, borosilikat kaca tube

    OD 12.7mm, Tembok Ketebalan 2.2mm, Panjangna disaluyukeun, Pyrex tube, borosilikat kaca tube

    Kaca borosilikat tubular tiasa dianggo dina bak, boiler, waduk, alat bacaan aliran sareng seueur deui.Konstruksi kaca borosilikat ngajadikeun kaca tekanan tinggi tubular cukup awét pikeun tahan nepi ka tekanan tinggi, suhu luhur komo bahan kimia corrosive.